פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל מאירופה והעולם 22/23 V2

22 מרץ 2023, 01:14

אחדשיודע כתב:
אהרל'ה ויסברג כתב:אנחנו (כלומר, אני) נוהגים (טוב. נוהג) להתפעל מהאופי שז'לגיריס מפגינה העונה, אבל הנה מה שלמדתי עכשיו מכתבה ב-@BasketNews_com:

ז'ל הייתה יכולה להחתים בקיץ האחרון את דאריוס תומפסון ופיליפ פטרושב, אבל העדיפה את בראזדייקיס ובירוטיס.

וגם וויתרו על נייפיר אחרי שקינן אוואנס נפצע: https://basketnews.com/news-183494-zalg ... cared.html

אבל אם ז׳לגיריס וויתרה (שהיא לא מהקבוצות העשירות ביבשת), אז כנראה שרוב הקבוצות היורוליג פיספסו. זאת רק עוד דוגמה קטנה לאפשרויות שיש להחתים שחקנים עם פוטנציאל גדול בשכר יחסית צנוע.

לא חושב שלז'לגיריס היה את הכסף בשביל נפייר. הם סופרים כול גרוש. אל תשכח שהם היו צריכים עוד כסף בשביל הלביא מחליף ל-קאבאנו , והביאו את פולונרה.

לגבי מי שהם בחרו להביא בקיץ, אז זה די ברור - הביאו שני ליטאים (בראזדייסקיס עם שורשים ליטאים) במקום שני זרים.

דרך אגב, אני דיברתי עם אוהדי ז'לגיריס בעונת המלפפונים, והם היו בטוחים, שבראזדייסקיס הולך להיות כוכב גדול ביורוליג. ממש שמחו שז'לגיריס החתימה אותו. בינתיים הוא די רחוק מלהיות כוכב, אבל אולי בעונה הבאה, אחרי שכבר התרגל ליורוליג, הוא יתחיל להבריק באופן קבוע.

22 מרץ 2023, 01:21

לגבי נייפיר - שמע, הוא לא שיחק באופן סדיר יחסית הרבה זמן (להוציא את הג׳י-ליג), לכן כנראה שהמחיר לא היה כל כך גבוה באותו זמן. ולפי המאמן של ז׳לגיריס, זאת הסיבה שהם נרתעו מהחתמה שלו. מילאנו החתימה אותו שלושה שבועות אחרי ההתבטאות הזאת של המאמן, ככה שהם כנראה נכנסו לתמונה מאוחר יותר.

22 מרץ 2023, 12:23

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
אהרל'ה ויסברג כתב:אנחנו (כלומר, אני) נוהגים (טוב. נוהג) להתפעל מהאופי שז'לגיריס מפגינה העונה, אבל הנה מה שלמדתי עכשיו מכתבה ב-@BasketNews_com:

ז'ל הייתה יכולה להחתים בקיץ האחרון את דאריוס תומפסון ופיליפ פטרושב, אבל העדיפה את בראזדייקיס ובירוטיס.

וגם וויתרו על נייפיר אחרי שקינן אוואנס נפצע: https://basketnews.com/news-183494-zalg ... cared.html

אבל אם ז׳לגיריס וויתרה (שהיא לא מהקבוצות העשירות ביבשת), אז כנראה שרוב הקבוצות היורוליג פיספסו. זאת רק עוד דוגמה קטנה לאפשרויות שיש להחתים שחקנים עם פוטנציאל גדול בשכר יחסית צנוע.

לא חושב שלז'לגיריס היה את הכסף בשביל נפייר. הם סופרים כול גרוש. אל תשכח שהם היו צריכים עוד כסף בשביל הלביא מחליף ל-קאבאנו , והביאו את פולונרה.

לגבי מי שהם בחרו להביא בקיץ, אז זה די ברור - הביאו שני ליטאים (בראזדייסקיס עם שורשים ליטאים) במקום שני זרים.

דרך אגב, אני דיברתי עם אוהדי ז'לגיריס בעונת המלפפונים, והם היו בטוחים, שבראזדייסקיס הולך להיות כוכב גדול ביורוליג. ממש שמחו שז'לגיריס החתימה אותו. בינתיים הוא די רחוק מלהיות כוכב, אבל אולי בעונה הבאה, אחרי שכבר התרגל ליורוליג, הוא יתחיל להבריק באופן קבוע.

בראזדייסקיס לא רחוק מלהיות כוכב , הוא שחקן שחקן
הליטאים גם עשו חכם שהחתימו אותו לשנתיים , נעול

כדורסל מאירופה והעולם 22/23 V2

23 מרץ 2023, 13:29

סקוטי ווילבקין נפצע וייעדר לפחות שבועיים, מה שאומר שיפספס בוודאות את ה3 מחזורים הקרובים (אולי אפילו יותר).

לא ישחק נגד זלגיריס, ריאל ובאסקוניה.

חדשות טובות למכבי, הסיכויים לעבור את פנר ולסיים מקום חמישי יותר טובים.

23 מרץ 2023, 13:54

Jack55 כתב:סקוטי ווילבקין נפצע וייעדר לפחות שבועיים, מה שאומר שיפספס בוודאות את ה3 מחזורים הקרובים (אולי אפילו יותר).

אני לא בטוח בכלל שזה חדשות טובות עבורנו. אם באסקוניה וז'לגיריס ינצחו אותם, הן לגמרי יכולות לעקוף את מכבי, ובמיוחד שאנחנו עוד צריכים לשחק נגד ז'לגיריס בחוץ.

ניצחון שם מלכתחילה היה חשוב מאוד, אבל עכשיו הוא עשוי להפוך להיות קריטי. ובמשחק חוץ נגד קבוצה טובה..אני לא הכי אופטימי.

23 מרץ 2023, 14:21

Jack55 כתב:סקוטי ווילבקין נפצע וייעדר לפחות שבועיים, מה שאומר שיפספס בוודאות את ה3 מחזורים הקרובים (אולי אפילו יותר).

כמו שהוא שיחק לאחרונה, הייתי מעדיף שישחק וימשיך להרוס את המשחק של פנר

23 מרץ 2023, 20:05

* כריס ג'ונס חתם על חוזה חדש בוולנסיה לשלוש שנים

וירטוס בולוניה הודיעה שעד סוף שנת 2024 היא תסיים לבנות אולם חדש בן 10.000 מקומות

24 מרץ 2023, 14:33

*לוקה וילדוזה סיכם בפנאתנייקוס ל3 עונות (יעבור לקבוצה שנה הבאה)*

פנאתנייקוס ישלמו לכוכב האדום בייאאוט של 150 אלף אירו עבור העסקה.

גם וילדוזה, גם פאבלו לאסו…
נראה ששנה הבאה פאו הולכים לחזור ובגדול

24 מרץ 2023, 15:47

Jack55 כתב:*לוקה וילדוזה סיכם בפנאתנייקוס ל3 עונות (יעבור לקבוצה שנה הבאה)*

פנאתנייקוס ישלמו לכוכב האדום בייאאוט של 150 אלף אירו עבור העסקה.

גם וילדוזה, גם פאבלו לאסו…
נראה ששנה הבאה פאו הולכים לחזור ובגדול

היה לי חסר את הכוח של פנאתיינקוס בשנים האחרונות. כיף.

24 מרץ 2023, 16:28

לאסו הוכרז?
וילדוזה שחקן טוב, אבל לא משהו גדול מדי כמו שעושים ממנו.

24 מרץ 2023, 16:32

וילדוזה התחיל טוב מאוד בכוכב וככל שהעונה התקדמה הוא די ירד ברמה ואיכזב. וילדוזה שחקן יורוליג טוב אבל לא כוכב יורוליג שיקח את פאו חזרה לטופ 8 .

24 מרץ 2023, 17:55

מתי צסקא תחזור? זה לא אותו הדבר בלעדיהם. בלי שום קשר למוצדק או לא מוצדק הסיפור עם הקבוצות הרוסיות.

24 מרץ 2023, 18:01

Cobra כתב:וילדוזה התחיל טוב מאוד בכוכב וככל שהעונה התקדמה הוא די ירד ברמה ואיכזב. וילדוזה שחקן יורוליג טוב אבל לא כוכב יורוליג שיקח את פאו חזרה לטופ 8 .
נכון, מצד שני אם יצליחו לשמור על השחקנים הטובים מהשנה כמו בייקון, וויליאמס ותומאס ולחזק בעוד 2-3 שחקני יורוליג טוב הם לגמרי ידברו חזק בעונה הבאה

נראה כיוון טוב לעכשיו, יהיה מעניין לראות את המהלכים שיעשו בקיץ

24 מרץ 2023, 18:15

אם יש קבוצה שלא חסרה בשום צורה זה צסקא

24 מרץ 2023, 19:49

MTA2311 כתב:אם יש קבוצה שלא חסרה בשום צורה זה צסקא

כל סופרמן צריך לקס לותר

24 מרץ 2023, 20:18

Cobra כתב:וילדוזה התחיל טוב מאוד בכוכב וככל שהעונה התקדמה הוא די ירד ברמה ואיכזב. וילדוזה שחקן יורוליג טוב אבל לא כוכב יורוליג שיקח את פאו חזרה לטופ 8 .

זה בגלל קמפאסו. מאז שהוא יכול לשחק ביורוליג אפשר משמעותית לראות ירידה ביכולת של וילדוזה. הסיבה לכך היא בעיקר כי קמפאסו חייב את הכדור בידיים שלו לאורך כל ההתקפה (יותר מבראון לשם השוואה). וילדוזה אחד שבעיקר מייצר לעצמו מכדרור ולכן הוא נפגע.

24 מרץ 2023, 21:17

תומאס הרטל

"הביקורות על כך שאני משחק בזניט? אם אסור לשחק ברוסיה זה אומר שגם אסור לי לשחק בישראל או בסין. אני לא לוקח את הכסף מהאנשים שמתים באוקראינה, האנשים שמבקרים אותי הם לוזרים וצבועים"

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

25 מרץ 2023, 05:59

בן זונה גדול

25 מרץ 2023, 08:55

JarJarBinx כתב:מתי צסקא תחזור? זה לא אותו הדבר בלעדיהם. בלי שום קשר למוצדק או לא מוצדק הסיפור עם הקבוצות הרוסיות.

איך הם חסרים למישהו? קבוצה שבעזרת הכסף הענק שלה נשארה רלוונטית כל השנים האלה.
אבל הקהל העלוב שלהם והמתנס שהם משחקים בו חסר למישהו?
ה20 אוהדים שמגיעים לפיינל פור?
אין לי שופ עניין בלהתעסק בצד הפוליטי , מצידי שהרוסיות יחזרו מחר.
אבל בכל מה שקשור לספורט? זה פשוט טוב ליורוליג שהם בחוץ.

26 מרץ 2023, 22:13

מילאנו הפסידה לברשיה.
פרסם תגובה