עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - מישהו יפריע לרפא לקחת עוד RG?

הודעהעל ידי yiffy » 30 יוני 2012, 23:07

חבובצ'יק, תראה משחקים של נדאל בספורט 5 ותבין שלגברת ורד הזאתי (שכחתי את שם משפחתה) כנראה יש פנטזיות עליו בלילה. היא אגב תמיד נשמעת כמו "יואו, עוד שנייה פדרר עף, איזו התרגשות!"
לא צריך להתמרמר כל הזמן על השדרנות.

היה היום אחלה משחק בין מארי לבין בגדאטיס. אני אישית מקווה שהוא כן יגיע רחוק למקרה שפדרר יפול תחת חרבו של נולה ויהיה צריך שמישהו יגן על הממלכה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יוני 2012, 23:19

yiffy כתב:חבובצ'יק, תראה משחקים של נדאל בספורט 5 ותבין שלגברת ורד הזאתי (שכחתי את שם משפחתה) כנראה יש פנטזיות עליו בלילה. היא אגב תמיד נשמעת כמו "יואו, עוד שנייה פדרר עף, איזו התרגשות!"

היה היום אחלה משחק בין מארי לבין בגדאטיס. אני אישית מקווה שהוא כן יגיע רחוק למקרה שפדרר יפול תחת חרבו של נולה ויהיה צריך שמישהו יגן על הממלכה.

מעניין אם היו ממשיכים לשחק אם באגדאטיס היה שומר על ההגשה בפעם השנייה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 01 יולי 2012, 05:46

LIAV10 כתב:
yiffy כתב:חבובצ'יק, תראה משחקים של נדאל בספורט 5 ותבין שלגברת ורד הזאתי (שכחתי את שם משפחתה) כנראה יש פנטזיות עליו בלילה. היא אגב תמיד נשמעת כמו "יואו, עוד שנייה פדרר עף, איזו התרגשות!"

מעניין אם היו ממשיכים לשחק אם באגדאטיס היה שומר על ההגשה בפעם השנייה..

רוב הסיכויים שהיו עוצרים את המשח. זאת למרות שהבריטים בווימבי מעולם לא היו אחוזי טירוף כ"כ. נדאל עף והם רואים שטיח שפרוס למארי כל הדרך אל הגמר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יולי 2012, 14:37

תודה לאל ששראפובה בחוץ
אני פשוט לא יכולה לראות משחקים עם הגניחות שלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יולי 2012, 14:39

Holiday_Armadillo כתב:תודה לאל ששראפובה בחוץ
אני פשוט לא יכולה לראות משחקים עם הגניחות שלה

כל הגברים מתבאסים מההדחה, לפחות איבנוביץ׳ בפנים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 04 יולי 2012, 05:14

טורניר ממש מוזר יש לנו עד עכשיו.
הצד של מארי בהגרלה מתנהג פחות או יותר כרגיל (להוציא כמובן את העובדה שנדאל הודח) אבל הצד של פדרר ונולה הביא לשמינית ולרבע שחקנים שכל קשר בינם ובין שלבים מאוחרים של GS הוא מקרי לחלוטין. פדרר בינתיים מוסיף לגמגם מול שחקנים שהוא בד"כ מנצח ב-3 מערכות בפיהוק (בנטו, מאליס) ואילו נולה דווקא התאפס על עצמו והביס את שק החבטות הקבוע שלו טרויצקי ב-3. אני מקווה שרוג'ר ייתן היום משחק טוב ויחזיר את הרושם הטוב לקראת חצי הגמר.

מי שמרשים מאוד בינתיים הוא מארי, שמתמודד עם לא מעט מבחני אופי בטורניר עד כה. יש לו היום משחק סופר קשה מול פרר שפתאום נהיה שחקן דשא נהדר והדיח את רודיק (בכושר טוב) ואת דל-פוטרו. מעניין מה יהיה :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 04 יולי 2012, 14:29

פדרר מקבל פיצוי ברבע גמר ווימבי אחרי שני רבעים קשים ומזעזעים בשנתיים האחרונות. הוא מפרק את יוז'ני, שמצליח לקחת רק 5 משחקים בסה"כ, ולנצח. זה היה רבע הגמר הכי קל שהיה לפדרר בכמה שנים האחרות, ולחשוב שנדאל קיבל אותו בחצי גמר טורניר GS...
יוז'ני בא לעבוד. הטניס לא היה שם אבל קטעים מצחיקים דווקא כן. אחרי שפדרר עמד לשבור אותו פעם נוספת במערכה השלישית, הוא הסתובב את אגאסי שישב מעליו ושאל אותו "יש לך רעיונות מיוחדים לגבי מה אני יכול לעשות?". אח"כ גם הגיעה אחת הצרחות היותר קולניות (וארוכות) שנשמעו אי פעם במגרש המרכזי.
נולה גם ניצח בלי יותר מדי בעיות. חצי גמר הענקים יוצא לדרך...

נראה לי שאני היחיד שער כאן :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2012, 14:35

yiffy כתב:פדרר מקבל פיצוי ברבע גמר ווימבי אחרי שני רבעים קשים ומזעזעים בשנתיים האחרונות. הוא מפרק את יוז'ני, שמצליח לקחת רק 5 משחקים בסה"כ, ולנצח. זה היה רבע הגמר הכי קל שהיה לפדרר בכמה שנים האחרות, ולחשוב שנדאל קיבל אותו בחצי גמר טורניר GS...
יוז'ני בא לעבוד. הטניס לא היה שם אבל קטעים מצחיקים דווקא כן. אחרי שפדרר עמד לשבור אותו פעם נוספת במערכה השלישית, הוא הסתובב את אגאסי שישב מעליו ושאל אותו "יש לך רעיונות מיוחדים לגבי מה אני יכול לעשות?". אח"כ גם הגיעה אחת הצרחות היותר קולניות (וארוכות) שנשמעו אי פעם במגרש המרכזי.
נולה גם ניצח בלי יותר מדי בעיות. חצי גמר הענקים יוצא לדרך...

נראה לי שאני היחיד שער כאן :)

היה קטע גדול עם אגאסי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2012, 14:27

יששששש!!! אני לא מאמין!!!
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יולי 2012, 14:38

פדרר בגמר!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 06 יולי 2012, 14:48

איזה משחק מדהים!
זה הרגיש כאילו פדרר נכנס למכונת הזמן ונסע 5 שנים אחורה לפני המשחק. הוא היה נהדר מתחילתו ועד סופו. לא היו נפילות ברמה, כמות השגיאות הייתה מינימלית, הסרב (גם השני) היה במיטבו והבק-הנד הייתה סלע!
לחץ גדול לפני הגמר. אם פדרר מנצח הוא גם משווה את השיא של סמפראס וגם עולה למקום הראשון (ואז יעבור את השיא של סמפראס למס' שבועות מצטבר למקום ראשון בעולם). אני מתפלל שהוא יישאר קרחון ויעשה את זה :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יולי 2012, 15:08

אם יזכה יעלה למקום הראשון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יולי 2012, 17:28

חחחחחח איזה שחקן זה טסונגה!! מת עליו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 06 יולי 2012, 17:41

LIAV10 כתב:חחחחחח איזה שחקן זה טסונגה!! מת עליו..

אני חייב להודות שאני די משקשק ממפגש מול טצונגה בגמר.
מצד שני, גם אני מארי בכושר טוב ועם כל לונדון מאחוריו זה לא בדיוק מיטת כלולות...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יולי 2012, 17:41

דרך אגב, מי זאת חברה של מארי? איזה עיניים יש לה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 06 יולי 2012, 18:04

פדרר - מארי... מישהו מהמר נגד פדרר?
וראיתם את הכדור שמארי נתן לצונגה בביצים? :laugh3
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2012, 18:49

מארי מתגבר על רשת קשה מאוד ומגיע לגמר בצדק. נראה האם בגמר הרביעי שלו בקריירה בGS, יהיה לו את מה שצריך בשביל להזיז לפדרר.

תכלס רק אנדי מארי יכול להציל לי את השבועיים האחרונים, ואני מאוד מקווה שיעשה את הבלתי ייאמן, למרות שרוב הסיכויים הם נגדו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 06 יולי 2012, 19:02

jol9 כתב:מארי מתגבר על רשת קשה מאוד ומגיע לגמר בצדק. נראה האם בגמר הרביעי שלו בקריירה בGS, יהיה לו את מה שצריך בשביל להזיז לפדרר.

תכלס רק אנדי מארי יכול להציל לי את השבועיים האחרונים, ואני מאוד מקווה שיעשה את הבלתי ייאמן, למרות שרוב הסיכויים הם נגדו.

אם פדרר משחק כמו ששיחק נגד נולה, אין למארי סיכוי. השאלה היא אם הוא מסוגל לנפק עוד תצוגה כמו זו, אחרי שבמשך יותר משנה לא ראינו אותה.
ב-RG שנה שעברה פדרר התעלה על עצמו בחצי אבל אז נחנק בגמר. אלא שמארי על דשא זה לא בדיוק נדאל על חימר ופדרר בסה"כ מרגיש טוב על המשטח הזה.

הדבר המדאיג במיוחד הוא הקהל. פדרר לא רגיל כמעט אף פעם לשחק כשהוא לא בעמדה של האהוד מבחינת האוהדים. אפילו במשחקים מול נדאל וג'וקוביץ'
מאוד קל להרגיש עם מי נמצא החלק הארי של האוהדים. הפעם אין סיכוי שזה יהיה ככה. הם יעודדו גם על סרבים שניים שלו והוא חייב להיות מוכן לזה. אני מאוד
מקווה שהוא יתרגל לזה כמה שיותר מהר.

מזל שיש יומיים להתארגן לזה מנטלית... :frightened
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2012, 19:30

yiffy כתב:
jol9 כתב:מארי מתגבר על רשת קשה מאוד ומגיע לגמר בצדק. נראה האם בגמר הרביעי שלו בקריירה בGS, יהיה לו את מה שצריך בשביל להזיז לפדרר.

אם פדרר משחק כמו ששיחק נגד נולה, אין למארי סיכוי. השאלה היא אם הוא מסוגל לנפק עוד תצוגה כמו זו, אחרי שבמשך יותר משנה לא ראינו אותה.
ב-RG שנה שעברה פדרר התעלה על עצמו בחצי אבל אז נחנק בגמר. אלא שמארי על דשא זה לא בדיוק נדאל על חימר ופדרר בסה"כ מרגיש טוב על המשטח הזה.

הדבר המדאיג במיוחד הוא הקהל. פדרר לא רגיל כמעט אף פעם לשחק כשהוא לא בעמדה של האהוד מבחינת האוהדים. אפילו במשחקים מול נדאל וג'וקוביץ'
מאוד קל להרגיש עם מי נמצא החלק הארי של האוהדים. הפעם אין סיכוי שזה יהיה ככה. הם יעודדו גם על סרבים שניים שלו והוא חייב להיות מוכן לזה. אני מאוד
מקווה שהוא יתרגל לזה כמה שיותר מהר.

מזל שיש יומיים להתארגן לזה מנטלית... :frightened

לפדרר לא ממש מזיז מהקהל... זה לא מה שצריך להדאיג אותך.
אין לי מושג מה הכושר של מארי, אבל ברור שהדרך שלו לגמר היתה פי 10 יותר קשה משל פדרר. זה יכול לשחק לשני הכיוונים. מה שבטוח הוא שמארי מגיע
עם משקולת על הכתפיים, וגם לפדרר יש משקולת לא קטנה. פדרר רגיל להתמודד עם המשקולות האלה טוב יותר כמובן.

פדרר לא נחנק מול רפא בRG. גם בשיא של השיא שלו, הוא מעולם לא היה קרוב לנצח את נדאל בRG, ככה שלא היה שם משהו חדש. הוא למעשה אפילו שיחק
ממש טוב והקשה מאוד על נדאל.

מילה על דג'וקוביץ' - זה היה ברור שהירידה תבוא. למעשה גם הסלאם שזכה בו, בא לו די במזל. הירידה שלו בעצם מחזירה אותו מעט אחורה, אבל עדיין מניין הסלאמים שלו
צפוי לעלות בשנים הקרובות. הוא פשוט טוב מדי, ולא יימעד, וייתן לעצמו סיכוי והזדמנות בכל טורניר.
את השנה אני לא מאמין שהוא יסיים ראשון, למרות שלו יש את הסיכוי הכי גבוה לעשות את זה, אם הוא באמת מעוניין בכך.

חצי מילה על רפא - ביעס לי את התחת הרפא הזה. אמנם קצת קשה לכעוס עליו אחרי עונת החימר המופלאה שלו, אבל ההדחה שלו היתה ממש משפילה, ולא קשורה
למציאות בכלל. הוא טניסאי מצויין על דשא, ולמרות שסביר שלא היה זוכה, ואולי אפילו לא עובר את טסונגה ברבע, אבל עדיין התחושה היתה טובה יותר.
אני הכי מאוכזב ממה שהיה. רפא פשוט פיספס שלושה סלאמים שהיו לו בכיס, כי גם בשנה שעברה הוא היה צריך לקחת את דג'וקוביץ', לפחות בווימבלדון,
וההפסדים שלו היו 90% מנטליים מאשר ביכולת.
מעניין האם יש לו את זה בשביל לקחת עוד סלאם שלא על חימר (ואני מעריך שבRG, יש לו בקנה עוד תואר אחד או שניים לפחות). אולי תהיה גם לו איזו תקופת מעבר,
שבה הוא יתפלח וייקח איזה סלאם או שניים על המשטחים האחרים.

ולבסוף, מארי. הבחור באמת טניסאי מחונן ונהדר. הוא התרומם מעונה לא פשוטה בכלל, ונתן את טורניר השיא שלו, במגרש הביתי, בו היו לו כ"כ הרבה אכזבות בעבר.
אין ספק שאם יש מישהו שמגיע לו כבר לזכות בסלאם, אז זהו מארי. האם הוא מסוגל לעשות את זה? אם זה היה מול רפא או מול נובאק, אני חושב שהסיכויים שלו היו גבוהים יותר,
אבל מול פדרר, הוא ממש יצטרך לתת הופעת שיא, עם סרב טוב, ועם המון המון ריכוז ומעט שגיאות.
התואר הזה חשוב מאוד לשניהם, באותה המידה. לשניהם יש הרבה היסטוריה ומשקל על הכתפיים. יהיה מעניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 06 יולי 2012, 21:19

פדרר פשוט על אנושי. שאפו ענק !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים