Mitelka כתב:אני מניח ששמעתם את קטש וראיתם את המשחק וזה בדיוק הנקודה שצריך לשבור את הראש וגם לפעמים אולי לשלם קצת עבור שחקן שיכול באמת אמיתי לתת לוויד ובראון מנוחה בליגה.
הסיפור הוא שבולדווין שיחק קצת ומכבי טסה ל-20 הפרש. אמר קטש אחרי המשחק שהמטרה הייתה לא להחזיר את וויד (שבוע שעבר בנס ציונה הוא לא נרשם ובראון שיחק, והרבה) עד סיום המשחק. אבל ברגע שגליל שוב חזרה, שוב וויד נכנס וגמר את המשחק בקלות. מחיר? 17 דקות מול האחרונה בליגה אחרי רצף קשה של משחקים ולפני רצף עוד יותר משוגע.
זה כל הסיפור. מכבי צריכה ישראלי, מוביל, בכיר שיקרקס בקלות את כל הקבוצות הבינוניות ומטה האלה ויתן מאה אחוז מנוחה לבראון ובולדוויון. זיו לא כזה. השאלה באמת האם יש מישהו כזה. במידה וכן - צריך ללכת עליו. במידה ולא, אז זה באמת לא משנה.
האם מדר, בלאט יכולים לתת 30-35 דקות דומיננטיות מוחלטת מול יריבות ליגה חלשות, לאפשר לבכירים לנוח + 7-10 דקות משמעותיות ביורוליג? זה כל מה שאני שואל.
תראה, בעיקרון לפני שמדר עבר לפרטיזן הוא די שלט בליגה כשהוא היה בן 20 בלבד. בלאט לעומת זאת נתן כמות מאוד יפה של אסיסטים אבל הוא לא באמת היה דומיננטי.
אני מסכים שחייב להביא עוד רכז ברמה גבוהה שיוכל לגבות את בראון או בולדווין למקרה גם שאם הם ייפצעו. אני פשוט לא חושב שזה חייב להיות ישראלי, כי צריך לקחת בחשבון גם את היורוליג כאן.