המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:לפרוביטולה שחקן על
זוכר אותו בגביע הביניבשתי? איך הז*ן הזה לקח לנו תואר?
בוודאי זוכר.. אירוע טראומתי..
אחדשיודע כתב:לא רוצה להגיד שההפסד היום של מילאנו טוב לנו, כדי לא לעשות נאחס. אז אני אגיד שסבבה לי עם ההפסד שלהם.
אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:לפרוביטולה שחקן על
זוכר אותו בגביע הביניבשתי? איך הז*ן הזה לקח לנו תואר?
בוודאי זוכר.. אירוע טראומתי..
ועדיין לא הבנתי למה היו שני משחקים שאת שניהם פלמנגו אירחה
Jack55 כתב:ההפסד היום של פרטיזן כמעט חותם למכבי את המקום השישי.
Jack55 כתב:ההפסד היום של פרטיזן כמעט חותם למכבי את המקום השישי.
3 משחקים לסוף, פרטיזן פוגשת את ריאל בבית ומונאקו בחוץ, קשה לי מאוד להאמין שלא יפסידו לפחות משחק אחד מבין השניים.
מספיק שהם מפסידים אחד מתוך ה3 שנשארו ומכבי מנצחת אחד, והמקום השישי דיי נעול עבורינו.
Shay_uzan כתב:Jack55 כתב:ההפסד היום של פרטיזן כמעט חותם למכבי את המקום השישי.
3 משחקים לסוף, פרטיזן פוגשת את ריאל בבית ומונאקו בחוץ, קשה לי מאוד להאמין שלא יפסידו לפחות משחק אחד מבין השניים.
מספיק שהם מפסידים אחד מתוך ה3 שנשארו ומכבי מנצחת אחד, והמקום השישי דיי נעול עבורינו.
אבל אם זה מקדם את ברצלונה על חשבון מונאקו מה עשינו בזה?
Jack55 כתב:נקווה לניצחונות של ריאל וזלגיריס היום
אגיד לך למה לא, כי אם מונאקו מפסידים היום הם כבר לא יסיימו מקום שלישי, ואז הסיכוי היחיד שלנו לפגוש אותם יהיה ממקום חמישי וזה יהיה סופר קשה לסיים חמישיעידן כתב:Jack55 כתב:נקווה לניצחונות של ריאל וזלגיריס היום
למה ז'לגיריס? אתה בונה על כך שמכבי תשיג את המקום הרביעי?
לא עדיף שז'לגיריס יפסידו כדי שנבטיח כמעט בוודאות את המקום השישי (או לכל הפחות פלייאוף) ואז גם יותר סיכוי שנפגוש את מונאקו שתסיים שלישית?
Jack55 כתב:אגיד לך למה לא, כי אם מונאקו מפסידים היום הם כבר לא יסיימו מקום שלישי, ואז הסיכוי היחיד שלנו לפגוש אותם יהיה ממקום חמישי וזה יהיה סופר קשה לסיים חמישיעידן כתב:Jack55 כתב:נקווה לניצחונות של ריאל וזלגיריס היום
למה ז'לגיריס? אתה בונה על כך שמכבי תשיג את המקום הרביעי?
לא עדיף שז'לגיריס יפסידו כדי שנבטיח כמעט בוודאות את המקום השישי (או לכל הפחות פלייאוף) ואז גם יותר סיכוי שנפגוש את מונאקו שתסיים שלישית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־40 אורחים