המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:אם לא מונאקו (שמראש אני לא בטוח שהיתה היריבה המועדפת עלי), עדיף לשאוף לקבל את ברצלונה. הבעיה היא שבארסה (ומונאקו) תשחק רק למחרת.
Runner30 כתב:אז השנה אחרי כל הרעש והצלצולים מכבי יכולים לעוף בסוויפ מול ריאל...
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:אם לא מונאקו (שמראש אני לא בטוח שהיתה היריבה המועדפת עלי), עדיף לשאוף לקבל את ברצלונה. הבעיה היא שבארסה (ומונאקו) תשחק רק למחרת.
מזכיר שהפסדת פעמיים העונה לברצלונה. לא יודע איך הם עדיפים
אחדשיודע כתב:אולי. אני לא רואה אותנו בסיכויים יותר טובים מולם מאשר מול מונאקו.
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:אולי. אני לא רואה אותנו בסיכויים יותר טובים מולם מאשר מול מונאקו.
מונאקו כנראה עדיפה, אבל אם לא - מבחינתי זה קל בארסה.
felix_r כתב:דווקא אולימפיאקוס נראית כמאבדת משהו מהכושר המצוין שאפיין אותה העונה
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:דווקא אולימפיאקוס נראית כמאבדת משהו מהכושר המצוין שאפיין אותה העונה
זה הרגיש ככה גם עם ריאל בשנה שעברה. כשקבוצה מבטיחה יתרון ביתיות בפלייאוף, זה הגיוני שיש לה נפילת מתח זמנית. אבל בפלייאוף זה סיפור שונה, בטח מול אולם מפוצץ יוונים
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:דווקא אולימפיאקוס נראית כמאבדת משהו מהכושר המצוין שאפיין אותה העונה
זה הרגיש ככה גם עם ריאל בשנה שעברה. כשקבוצה מבטיחה יתרון ביתיות בפלייאוף, זה הגיוני שיש לה נפילת מתח זמנית. אבל בפלייאוף זה סיפור שונה, בטח מול אולם מפוצץ יוונים
הדוגמא עם ריאל לא הכי רלוונטית. אני רק אזכיר, שאילו לא היו מבטלים את תוצאות הרוסיות, אנחנו בכלל לא מגיעים לפליי-אוף בעונה שעברה
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:דווקא אולימפיאקוס נראית כמאבדת משהו מהכושר המצוין שאפיין אותה העונה
הדוגמא עם ריאל לא הכי רלוונטית. אני רק אזכיר, שאילו לא היו מבטלים את תוצאות הרוסיות, אנחנו בכלל לא מגיעים לפליי-אוף בעונה שעברה
פנר ובאסקוניה קבוצות מצוינות, קבוצות פלייאוףJarJarBinx כתב:מכבי אנדרדוג ברור מול כל אחת מהרביעייה המובילה.
הרצף ניצחונות האחרון נתן אולי קצת ביטחון עודף, למרות שהושג מול קבוצות או חלשות או לא יציבות.
Jack55 כתב:פנר ובאסקוניה קבוצות מצוינות, קבוצות פלייאוףJarJarBinx כתב:מכבי אנדרדוג ברור מול כל אחת מהרביעייה המובילה.
הרצף ניצחונות האחרון נתן אולי קצת ביטחון עודף, למרות שהושג מול קבוצות או חלשות או לא יציבות.
אנדולו בחוץ אף פעם לא פשוט
מילאנו הייתה אחת הקבוצות הכי חמות ובסגל מלא
בגלל ההפסד (הסופר גבולי) היום לזלגיריס לא צריך להוריד מהערך של הרצף הפסיכי שמכבי עשתה פה בחודש מרץ
צריך לזכור שאמנם זלגיריס לא איזה סופר טים, אבל זה היה משחק על החיים שלה והרבה יותר חשוב להם מאשר לנו, רק נזכיר שהפיינל פור בבית שלהם והם הקריבו את החיים היום בשביל לא להיות מודחים ולעשות בושות
בהתחשב בכל העובדות על הנייר, לא בטוח בכלל שמכבי הייתה פייבוריטית היופ
זה ניצחון טכני במקרה כזה. ראה ערך ולנסיה בעונת 03/04.Runner30 כתב:יכול להיות שריאל לא תרצה להגיע לארץ "בגלל המצב"?
הספרדיות מאז ומעולם תפסו טרמפ על זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים