סקאוטינג V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V4

הודעהעל ידי Neo » 08 אפריל 2023, 12:05

קוברה , תן לנו ניתוח מקצועי ומעניין על ביטים מבורסאספור . הבן אדם חייזר , משחק כדורסל אדירררררר
צפיתי משחק האחרון שלהם באירופה , ביטים דפק 24 נק , 5 אס' , 5 ריב בקלות ובכיף
האם הוא מתאים לשחק ליד לורנזו ובולדווין ולהיות שחקן משלים בקו האחורי ?????????
כולם עושים חישובים מסובכים האם הוא יכול לשחק בקלות כזו ביורוליג ואני בכלל אומר שהוא ישחק מעבר לים ואפילו יקבל דקות משמעותיות . אבל נולדתי חצי מפגר ......
יש לו מספרים יפים יפים יפים בליגה הטורקית החזקה עם אחוז מדהים לשלוש , שהזריקות שלו בכלל לא קלות
Onuralp Bitim 2.00 SF
Neo

הודעהעל ידי Cobra » 08 אפריל 2023, 14:06

Neo כתב:קוברה , תן לנו ניתוח מקצועי ומעניין על ביטים מבורסאספור . הבן אדם חייזר , משחק כדורסל אדירררררר
צפיתי משחק האחרון שלהם באירופה , ביטים דפק 24 נק , 5 אס' , 5 ריב בקלות ובכיף
האם הוא מתאים לשחק ליד לורנזו ובולדווין ולהיות שחקן משלים בקו האחורי ?????????
כולם עושים חישובים מסובכים האם הוא יכול לשחק בקלות כזו ביורוליג ואני בכלל אומר שהוא ישחק מעבר לים ואפילו יקבל דקות משמעותיות . אבל נולדתי חצי מפגר ......
יש לו מספרים יפים יפים יפים בליגה הטורקית החזקה עם אחוז מדהים לשלוש , שהזריקות שלו בכלל לא קלות
Onuralp Bitim 2.00 SF

ביטים שחקן מעניין וטוב , שלוש אולארונד , יודע לעשות דברים יפים התקפית ונותן עונה נהדרת ביורוקאפ בנוסף לליגה הטורקית היה חלק גדול שנה שעברה מבורספאור שהגיעה עד לגמר והייתה נחשבת הפתעה . נראה לאן תגיע השנה שהוא אפילו יותר מוביל משנה שעברה.
אבל בגדול אין יותר מדי לדון עליו , כנראה ששנה הבאה הוא יהיה באחת הטורקיות בפנר או באנדולו, אם הפוטנציאל כלכך גדול כפי שאתה חושב קשה לי לראות את אנדואלו או פנר לא מביאות אותו עם דרכון טורקי.
Cobra

הודעהעל ידי מילוס » 08 אפריל 2023, 14:19

חדמשמעית אין למכבי סיכוי איתו.
שזה קצת עצוב, אם נזכרים בימים שמכבי לקחה לאפס מבין הידיים את הסנטר אולי הטוב ביבשת של אז (בשוק), רק כדי לספסל אותו.
מילוס

הודעהעל ידי עידן » 08 אפריל 2023, 14:34

מילוס כתב:חדמשמעית אין למכבי סיכוי איתו.
שזה קצת עצוב, אם נזכרים בימים שמכבי לקחה לאפס מבין הידיים את הסנטר אולי הטוב ביבשת של אז (בשוק), רק כדי לספסל אותו.

בשוק ממש לא היה הסנטר הטוב ביבשת הישנה. בעונה הראשונה שלו במכבי הסנטר הטוב ביבשת היה כנראה בחור אלמוני בשם האפמן. בעונה השנייה ששיחק במכבי, היה עוד סנטר נחמד ביורוליג בשם וויצ'יץ' שהיה אחרי זכייה באליפות צרפת.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 08 אפריל 2023, 14:56

אכן התרסק במכבי, אבל הכוונה שלי היא ליום שבו מכבי לקחה אותו לאפס מהידיים אחרי עונה מעולה ופיינל פור שלו שם. בגלל האפמן הגיע האולי, אבל בלי ספק היה אחד הטובים ביבשת.
מילוס

הודעהעל ידי עידן » 08 אפריל 2023, 15:04

מילוס כתב:אכן התרסק במכבי, אבל הכוונה שלי היא ליום שבו מכבי לקחה אותו לאפס מהידיים אחרי עונה מעולה ופיינל פור שלו שם. בגלל האפמן הגיע האולי, אבל בלי ספק היה אחד הטובים ביבשת.

כבר בעונה הראשונה שלו במכבי הוא הגיע לקבוצה שבה האפמן היה אחרי זכייה באליפות הסופרוליג וב-MVP של הסופרוליג, אז נראה לי די ברור שהוא היה מההתחלה מיועד להיות מחליף.

אבל אין ספק שכיום זה נראה לא ריאלי שמכבי תחתים את הסנטר השני או השלישי הכי טוב באירופה.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 08 אפריל 2023, 15:28

בעקרון, בשוק הגיע כסנטר הבכיר וניקולה כמחליף (האפמן הודיע על עזיבה ולא היה בתוכניות). החזרה המאוחרת של האפמן יצרה עיוות מסויים בסגל ושלחה את ניקולה לצרפת ואת בשוק לאכול תסביכים על הספסל.

היום, הסנטר הבכיר של מכבי הוא הסנטר מהספסל של ז'לגיריס :)
מילוס

הודעהעל ידי Neo » 08 אפריל 2023, 15:43

אני כן חושב שיש סיכוי
הרי ברור גם לחסן נסראללה שמכבי חייבת שחקן רציני בעמדה 2\3 , את הילארד קטש שונא גם שאין לו סגל
שאבי אבן יתחיל לדבר עם שחקנים פוטנציאליים כבר עכשיו , ממש עכשיו
לפי דעתי יחתימו שוקן א י כ ו ת י מאוד לעמדה הזו ולא כזה יפתיע אותי אם זה יהיה ביטים
Neo

הודעהעל ידי Cobra » 08 אפריל 2023, 15:45

Neo כתב:

אני כן חושב שיש סיכוי
הרי ברור גם לחסן נסראללה שמכבי חייבת שחקן רציני בעמדה 2\3 , את הילארד קטש שונא גם שאין לו סגל
שאבי אבן יתחיל לדבר עם שחקנים פוטנציאליים כבר עכשיו , ממש עכשיו
לפי דעתי יחתימו שוקן א י כ ו ת י מאוד לעמדה הזו ולא כזה יפתיע אותי אם זה יהיה ביטים

אתה לא יכול להתחרות לדעתי עם אנדולו ופנר, בטח ובטח שהשחקן טורקי…
Cobra

הודעהעל ידי Cobra » 12 אפריל 2023, 21:12

הזדמנות טובה לראות עכשיו את דרק וויליס נגד הפועל בשמינית גמר היורוקאפ
Cobra

הודעהעל ידי סומבץ » 12 אפריל 2023, 23:21

Cobra כתב:הזדמנות טובה לראות עכשיו את דרק וויליס נגד הפועל בשמינית גמר היורוקאפ

ונציה זו הקבוצה האירופית שראיתי העונה הכי הרבה מאלה שלא ביורוליג. הסיבה היתה התרשמותי הטובה מוויליס בעונה שעברה, מלווה בתמיהה למה עבר דווקא לקבוצה הזו אחרי עונה אחת בבדאלונה. התמיהה רק הלכה והתעצמה במהלך הזמן. זו קבוצה בינונית במקרה הטוב, שצולעת ומדשדשת כל העונה. הערב שיחקה ממש עלוב רוב המשחק, כשוויליס היה אחד היותר טובים אצלה (דקות הבריחה של הפועל היו כשהוא על הספסל עקב בעיית עבירות). באופן כללי הוא נראה די מסכן ומבוזבז שם. הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה קצת יותר הישגית.
סומבץ

הודעהעל ידי Adam » 14 אפריל 2023, 15:55

אומנם אני לא עכבר כדורסל כמו רבים כאן, אבל כבר תקופה שאני מחפש שחקנים פוטנציאלים שיוכלו להגיע כמחליפים עונה הבאה במכבי.
אני חושב שאנחנו לא יכולים להתפשר על עמדות 5,4 ואולי גם הרכז המחליף שיחפה על BB, אבל אני כן חושב שאפשר ללכת לפנקסי הסקאוטינג עבור SF שיחליף את קולסון וPF במידה ומרטין לא יישאר.

השחקנים הבאים קרצו לי בעין נטו בגלל הסטטיסטיקה שלהם. מעולם לא ראיתי אותם משחקים ולכן אשמח לדעה עליהם מהעכברים כאן:

SF:
1.
ARNOLDAS KULBOKA
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... as/006180/
2.
AXEL BOUTEILLE
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... el/003840/
3.
Tre'shawn THURMAN
https://www.championsleague.basketball/ ... wn-Thurman
4.
Justin JOHNSON
https://www.championsleague.basketball/ ... ke-Johnson

לא יודע מי מהם יכול לשחק בעמדה 4.

דעות?
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Neo » 15 אפריל 2023, 00:25

Adam כתב:אומנם אני לא עכבר כדורסל כמו רבים כאן, אבל כבר תקופה שאני מחפש שחקנים פוטנציאלים שיוכלו להגיע כמחליפים עונה הבאה במכבי.
אני חושב שאנחנו לא יכולים להתפשר על עמדות 5,4 ואולי גם הרכז המחליף שיחפה על BB, אבל אני כן חושב שאפשר ללכת לפנקסי הסקאוטינג עבור SF שיחליף את קולסון וPF במידה ומרטין לא יישאר.

השחקנים הבאים קרצו לי בעין נטו בגלל הסטטיסטיקה שלהם. מעולם לא ראיתי אותם משחקים ולכן אשמח לדעה עליהם מהעכברים כאן:

SF:
1.
ARNOLDAS KULBOKA
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... as/006180/
2.
AXEL BOUTEILLE
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... el/003840/
3.
Tre'shawn THURMAN
https://www.championsleague.basketball/ ... wn-Thurman
4.
Justin JOHNSON
https://www.championsleague.basketball/ ... ke-Johnson

לא יודע מי מהם יכול לשחק בעמדה 4.

דעות?

קולבוקה - יכול לתת דקות בעמדה 4 . פעם חשבו שיהיה שחקן
לא רואה קבוצת יורוליג שתהמר עליו

בוטל- שחקן 3 קלאסי . לא מתאים למכבי כי הוא לא יודע כמו בונזי לשים את הכדור על הפרקט
מכבי צריכים 2\3 שונה מבונזי , שיודע להוביל כדור ולשחק פיק אנ רול
יכול בשקט לשחק ביורוליג בלי בעיות

טורמן - משחק העונה רק רק רק בעמדה 4 .שחקן טוב , אפילו יותר מזה
יש לו קליעה טובה מבחוץ עם שחרור טוב , אולי בקבוצה טובה הוא יכול להשתלב כסטרץ' פור מהספסל
אבל עדיין לא רואה אותו ביורוליג

ג'ונסון - לא מכיר
Neo

הודעהעל ידי Cobra » 15 אפריל 2023, 20:15

קייטה נבחר לחמישיית השנה בגי ליג וגם לחמישיית ההגנה .
מכבי פשוט חייבים לשים עליו עין ולראות מה קורה איתו בקיץ.
יכול להשלים את הסגל של מכבי בצורה מושלמת ולהפוך את הסגל לסגל שבאמת יכול להתחרות על פיינל פור ועל מעבר .
Cobra

הודעהעל ידי JarJarBinx » 15 אפריל 2023, 20:25

Cobra כתב:קייטה נבחר לחמישיית השנה בגי ליג וגם לחמישיית ההגנה .
יכול להשלים את הסגל של מכבי בצורה מושלמת ולהפוך את הסגל לסגל שבאמת יכול להתחרות על פיינל פור ועל מעבר .

גבוה מוכשר עם כאלה קבלות ימצא מקום כלשהו ב-NBA, יש מי שיתן לו סיכוי בקצה הספסל.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי A.Parker » 15 אפריל 2023, 20:43

לא ריאלי להחזיק אותו, את ניבו ואת סורקין יחד. מקווה מאוד שיכילו לא להמשיך עם ניבו ולהשקיע בסנטר איכותי (קייטה לחלוטין נשמע כזה).
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 אפריל 2023, 20:51

JarJarBinx כתב:

אכן. רוב הסיכויים שאתה צודק
אחדשיודע

הודעהעל ידי Cobra » 15 אפריל 2023, 21:12

A.Parker כתב:

לא ריאלי להחזיק אותו, את ניבו ואת סורקין יחד. מקווה מאוד שיכילו לא להמשיך עם ניבו ולהשקיע בסנטר איכותי (קייטה לחלוטין נשמע כזה).

למה לא ריאלי ?
קבוצה רצינית שרוצה להתחרות על תארים חייבת 3 סנטרים בסגל ושיהיה סנטר שלישי . גם השנה היה 3 סנטרים (ניבו, פויתרס, סורקין) אני בסך הכל אומר להחליף את פויתרס בקייטה ולשדרג כת הסגל.
אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
עמדה של עוד סנטר וסורקין זה בינוני ואז אתם מתפלאים שהקו הקדמי חלש, כדאי לבנות פה קבוצה שרצה רחוק צריך 3 סנטרים פלוס עוד שני פוורדים .
Cobra

הודעהעל ידי Cobra » 15 אפריל 2023, 21:13

אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:

אכן. רוב הסיכויים שאתה צודק

עניין של בחירה , מניח שהרבה שחקני יורוליג יכלו ויכולים להיות שחקני קצה רוטציה בnba ולחמם את הספסל אבל יש את אלו שמעדיפים להיות בורג משמעותי בקבוצה ביורוליג ולקבל באמת דקות בליגה השנייה בטיבה בעולם.
Cobra

הודעהעל ידי A.Parker » 15 אפריל 2023, 21:18

Cobra כתב:
A.Parker כתב:

למה לא ריאלי ?
קבוצה רצינית שרוצה להתחרות על תארים חייבת 3 סנטרים בסגל ושיהיה סנטר שלישי . גם השנה היה 3 סנטרים (ניבו, פויתרס, סורקין) אני בסך הכל אומר להחליף את פויתרס בקייטה ולשדרג כת הסגל.
אם כל הכבוד לרומן סורקין , קבוצה שרוצה לכוון למשהו לרמת היורוליג לא יכולה לתת לו להיות סנטר המחליף , קבוצה שרוצה להתחרות על מקום בין 12 ל18 אולי תתן לו .
עמדה של עוד סנטר וסורקין זה בינוני ואז אתם מתפלאים שהקו הקדמי חלש, כדאי לבנות פה קבוצה שרצה רחוק צריך 3 סנטרים פלוס עוד שני פוורדים .

קודם כל ההשוואה לא נכונה. פויתרס שיחק 4 ונראה שהוא נספר ככזה גם בבניית הסגל. "החלפה" שלו בסנטר קובעת כנראה זר אחד בלבד בעמדה 4 (תרחיש גרוע מאוד). אני בהחלט חושב שעמדת סנטר של סורקין וניבו היא חלשה מאוד. מצד שני קשה לי לראות שמביאים עוד סנטר, ועוד בכיר, על חשבונם. זה לא סביר לא כלכלית ולא חברתית. בעיני ניבו לא צריך להישאר וצריך להשקיע הרבה סנטר מהטופ (או בעל פוטנציאל כזה).
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים