A.Parker כתב:מתברר שמתיחת 1 באפריל
חשפת מוקדם מידי.
איפה שמואל עם הדפי אינטרנט המומצאים שלו מ-ONE
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:מתברר שמתיחת 1 באפריל
לוח משחקים בית עליון
מחזור 23 – 7-10.4
מקום 1 (מכבי) – מקום 5 (גליל עליון)
מקום 2 – מקום 6
מקום 3 – מקום 4
מחזור 24 – תאריך 14-17.4
מקום 3 – מקום 5
מקום 4 – מקום 2
מקום 6 (נס ציונה) – מקום 1 (מכבי)
מחזור 25 – תאריך 23-24.4
מקום 5 – מקום 6
מקום 1 (מכבי) – מקום 4 (חולון)
מקום 2 – מקום 3
מחזור 26 – תאריך 28.4-1.5
מקום 2 – מקום 5
מקום 3 (ירושלים) – מקום 1 (מכבי)
מקום 4 – מקום 6
מחזור 27 – תאריך 5-8.5
מקום 1 (מכבי) – מקום 2 (הפועל)
מקום 5 – מקום 4
מקום 6 – מקום 3
סומבץ כתב:תודה על הסקירה המקיפה והעריכה. נותר רק להיכנס לפלייאוף. שלא יהיו תקלות לא צפויות.
Adam כתב:להוציא את בלאט, מדר וזוסמן (שכנראה רק בלאט יגיע מבין שלושתם עונה הבאה) - מי לדעתכם עשוי להיות מתאים למכבי עונה הבאה מהישראלים הפנויים?
חייב להגיד שהשנה אין אף שחקן ישראלי מבחינתי שמראה פוטנציאל יורוליג כלשהו.
הבעיה היא שאני כבר לא יכול לראות את מנקו אצלנו, למרות שהוא כנראה יישאר עונה הבאה (יש לו חוזה), ובלאט הרי יחליף את זיו - זה משאיר אותנו עם אותם ישראלים.
טי.ג'יי ליף עדיין רלוונטי?
Adam כתב:להוציא את בלאט, מדר וזוסמן (שכנראה רק בלאט יגיע מבין שלושתם עונה הבאה) - מי לדעתכם עשוי להיות מתאים למכבי עונה הבאה מהישראלים הפנויים?
חייב להגיד שהשנה אין אף שחקן ישראלי מבחינתי שמראה פוטנציאל יורוליג כלשהו.
הבעיה היא שאני כבר לא יכול לראות את מנקו אצלנו, למרות שהוא כנראה יישאר עונה הבאה (יש לו חוזה), ובלאט הרי יחליף את זיו - זה משאיר אותנו עם אותם ישראלים.
טי.ג'יי ליף עדיין רלוונטי?
אף אחד. מיותר מאוד.my man כתב:מסתבר שיש בקרוב משחק ה'אולסטאר הישראלי'.. מי צריך את זה? את מי זה מעניין?
my man כתב:מסתבר שיש בקרוב משחק ה'אולסטאר הישראלי'.. מי צריך את זה? את מי זה מעניין?
אחדשיודע כתב:שמתם לב ללו״ז שנקבע לנו בבית העליון?
במקור, כך היה אמור להיות הלו״ז (עפ״י מה שפורסם באתר המנהלת):לוח משחקים בית עליון
מחזור 23 – 7-10.4
מקום 1 (מכבי) – מקום 5 (גליל עליון)
מקום 2 – מקום 6
מקום 3 – מקום 4
מחזור 24 – תאריך 14-17.4
מקום 3 – מקום 5
מקום 4 – מקום 2
מקום 6 (נס ציונה) – מקום 1 (מכבי)
מחזור 25 – תאריך 23-24.4
מקום 5 – מקום 6
מקום 1 (מכבי) – מקום 4 (חולון)
מקום 2 – מקום 3
מחזור 26 – תאריך 28.4-1.5
מקום 2 – מקום 5
מקום 3 (ירושלים) – מקום 1 (מכבי)
מקום 4 – מקום 6
מחזור 27 – תאריך 5-8.5
מקום 1 (מכבי) – מקום 2 (הפועל)
מקום 5 – מקום 4
מקום 6 – מקום 3
אבל... הנה הלו״ז החדש:
על פניו, מבין את ההיגיון. דחפו את כל מה שניתן כביכול בין המחזור האחרון ביורוליג (נגד ריאל) ועד תחילת הפלייאוף (ב-25.4) כדי שמכבי תוכל להתרכז נטו ביריבה שלה ברבע הגמר. ועדיין, הלו״ז נראה צפוף בצורה קיצונית והמשחקים האלה תקועים כמו עצם בגרון (כל כך מיותרים...). במיוחד המשחק מול הפועל (במקור היה בכלל אמור להיות משוחק במחזור האחרון במאי), שהיו חייבים כמובן לקבוע מיד אחרי המשחק מול ריאל. נקווה לפחות שהמשחק מול ירושלים (שקיבלה את הזכות לארח אותנו בגלל השיטה המטומטמת/בלתי-ספורטיבית) יהיה חסר משמעות.
לוח המשחקים המלא:
6.4, יום חמישי: ז׳לגיריס קובנה (חוץ)
9.4, יום ראשון: הפועל חולון (בית)
13.4, יום חמישי: ריאל מדריד (בית) - המחזור האחרון בעונה הסדירה ביורוליג
16.4, יום ראשון: הפועל ת״א (בית) - דרבי על המקום הראשון בליגת הפח
18.4, יום שלישי: גליל עליון (בית)
20.4, יום חמישי: נס ציונה (חוץ)
25/26.4, יום שלישי/רביעי: משחק מס׳ 1 ברבע גמר היורוליג (חוץ)
27/28.4, יום חמישי/שישי: משחק מס׳ 2 ברבע גמר היורוליג (חוץ)
2.5, יום שלישי: משחק מס׳ 3 ברבע גמר היורוליג (בית)
4.5, יום חמישי: משחק מס׳ 4 ברבע גמר היורוליג (בית) - אם יהיה צורך
7.5, יום ראשון: הפועל ירושלים (חוץ)
9/10.5, יום שלישי/רביעי: משחק מס׳ 5 ברבע גמר היורוליג (חוץ) - אם יהיה צורך
*הפלייאוף של היורוליג מתחיל ב-25.4 (יום שלישי) ומסתיים לכל המאוחר ב-10 במאי (יום רביעי)* - התאריכים הספציפיים משוערים
הדרבי התל אביבי נקבע עקרונית ליום ראשון, 16.4 בשעה 18:00. אם הפועל תעלה לרבע גמר היורוקאפ, המשחק אמור (נכון לעכשיו) להידחות ל-10 במאי. אנא עקבו אחרי הפרסומים
שמואל1 כתב:אף אחד. מיותר מאוד.my man כתב:מסתבר שיש בקרוב משחק ה'אולסטאר הישראלי'.. מי צריך את זה? את מי זה מעניין?
מקווה שלמכבי אין נציגים באירוע הזה
שמואל1 כתב:אף אחד. מיותר מאוד.my man כתב:מסתבר שיש בקרוב משחק ה'אולסטאר הישראלי'.. מי צריך את זה? את מי זה מעניין?
עידן כתב:שמואל1 כתב:אף אחד. מיותר מאוד.my man כתב:מסתבר שיש בקרוב משחק ה'אולסטאר הישראלי'.. מי צריך את זה? את מי זה מעניין?
ברור שיש. סורקין ובראון.
השנה גם יש מחווה לווילי סימס, בדומה למחווה לבריאנט באולסטאר הנבא.
עידן כתב:my man כתב:מסתבר שיש בקרוב משחק ה'אולסטאר הישראלי'.. מי צריך את זה? את מי זה מעניין?
אם אני לא טועה, בשנים האחרונות זה היה בפורים והיו משווקים את כחגיגה למשפחות, העונה שינו את זה משום מה, כך שאני עוד פחות מבין למי זה מיועד.
גם חזרו לפורמט של זרים נגד ישראלים (אחרי שבהתחלה אמרו משהו אחר) כדי להפחית עוד יותר מרמת העניין.
Shay_uzan כתב:עידן כתב:my man כתב:מסתבר שיש בקרוב משחק ה'אולסטאר הישראלי'.. מי צריך את זה? את מי זה מעניין?
אם אני לא טועה, בשנים האחרונות זה היה בפורים והיו משווקים את כחגיגה למשפחות, העונה שינו את זה משום מה, כך שאני עוד פחות מבין למי זה מיועד.
גם חזרו לפורמט של זרים נגד ישראלים (אחרי שבהתחלה אמרו משהו אחר) כדי להפחית עוד יותר מרמת העניין.
כבר שנים שזה על המימונה (בתור אחד שהמשפחה שלו חוגגת את המימונה גם ביום למוחרת אז זה היה בולט לי לעין)
אגב על התאריך של שנים שעברו הפעם למכבי יש משחק באותו יום, אם אני מכבי אני באמת לא נותן לאף שחקן להתקרב לזה או את ההיכל.
מסתבר שזה ב21.4, סתם יום שישי חסר משמעות
Shay_uzan כתב:כבר שנים שזה על המימונה (בתור אחד שהמשפחה שלו חוגגת את המימונה גם ביום למוחרת אז זה היה בולט לי לעין)
עידן כתב:Shay_uzan כתב:כבר שנים שזה על המימונה (בתור אחד שהמשפחה שלו חוגגת את המימונה גם ביום למוחרת אז זה היה בולט לי לעין)
אגב גרמת לי לבדוק, וזה היה מייד אחרי פורים בעונה שעברה וגם ב-2018 (ב-2020 ו-2021 לא היה) כמו שכתבתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים