JarJarBinx כתב:felix_r כתב:שאני רוצה פורווארד חכם (כנראה לבן)
זה אמיתי? אני לא איזה woke snowflake או משהו, אבל ברצינות לרשום דבר כזה?? מוקה נחשב?
אבא'לה, המנהלת עושה סטטיסטיקה נפרדת ליהודים ולזרים, ואני גזען?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JarJarBinx כתב:felix_r כתב:שאני רוצה פורווארד חכם (כנראה לבן)
זה אמיתי? אני לא איזה woke snowflake או משהו, אבל ברצינות לרשום דבר כזה?? מוקה נחשב?
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:felix_r כתב:שאני רוצה פורווארד חכם (כנראה לבן)
JarJarBinx כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:felix_r כתב:שאני רוצה פורווארד חכם (כנראה לבן)
באמת? ליהודים או לאזרחים?
JarJarBinx כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:felix_r כתב:שאני רוצה פורווארד חכם (כנראה לבן)
אחדשיודע כתב:JarJarBinx כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:felix_r כתב:שאני רוצה פורווארד חכם (כנראה לבן)
לישראלים וזרים. וזה די הגיוני בהתחשב בכך שיש חובה לשתף ישראלי אחד בכל זמן נתון ובהגבלות הזרים למינהם.
בלי קשר, גם באתר ה-NBA ניתן לראות סטטיסטיקות לפי מדינות או בינלאומיים. הכל בסדר.
אחדשיודע כתב:JarJarBinx כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:felix_r כתב:שאני רוצה פורווארד חכם (כנראה לבן)
לישראלים וזרים. וזה די הגיוני בהתחשב בכך שיש חובה לשתף ישראלי אחד בכל זמן נתון ובהגבלות הזרים למינהם.
בלי קשר, גם באתר ה-NBA ניתן לראות סטטיסטיקות לפי מדינות או בינלאומיים. הכל בסדר.
אחדשיודע כתב:לא לא, רק פה.
ואני אתקן. באתר המנהלת, תחת הסטטיסטיקות של המובילים, יש חלוקה של ״כולם״ ושל ״המלך הישראלי״. לא רואה בזה שום גזענות.
באתר ה-NBA יש אפשרות לסטטיסטיקות לפי מדינה ופעם היה גם לפי ״International״ (עכשיו בדקתי וכבר לא מוצא אפשרות של חיפוש לפי ״בינלאומי״).
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:JarJarBinx כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:זה אמיתי? אני לא איזה woke snowflake או משהו, אבל ברצינות לרשום דבר כזה?? מוקה נחשב?
באמת? בבוקס-סקור של כול משחק ב NBA סופרים כמה דקות שיחקו המקומיים וכמה זרים? בבוקס-סקור של כול משחק ב NBA אפשר לראות כמה נקודות קלעו המקומיים ב כמה זרים? לא ידעתי...
Cobra כתב:דרק וויליס מונציה יכול לענות על ההגדרה שאתם מחפשים , קלעי נהדר, שומר טוב, מוסר לא רע , אתלטי.
Neo כתב:Cobra כתב:דרק וויליס מונציה יכול לענות על ההגדרה שאתם מחפשים , קלעי נהדר, שומר טוב, מוסר לא רע , אתלטי.
אני מאוד אוהב את דרק וויליס , דיברנו עליו בשנה שעברה . אבל הוא לא מוערך על ידי אף אחד מכל הקבוצות שאני נמצא בהם
כנראה אני מפספס משהו , לא יודע
MTA2311 כתב:לפי מנהיים התחילו שיחות עם בלאט לעונה הבאה.
זה כנראה בלתי נמנע, אבל עדיין תהיה טעות גדולה לדעתי.
שמוליק כתב:עפ"י ברדה, רוצים להמשיך עם פייק כהן ומתעניינים באייזיאה קורדינייה
http://www.one.co.il/Article/22-23/2,620,1219,47276/433457.html?ref=hp
אין דיבורים על מדר?
עידן כתב:מה ההרכב בכלל של "מחלקת הסקאוטינג" שלנו, אחרי שאבי אבן עזב לתפקיד אחר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־26 אורחים