Jack55 כתב:Rampel כתב:Jack55 כתב:חושב שיש פה היסחפות עם בלאט
נכון שגם אני אישית הייתי מעדיף את מדר אם מסתכלים על טווח יותר רחוק, אבל זה ממש לא אומר שבלאט הוא משהו רע, בעיניי להפך.
אני חושב שרצוי וראוי שיהיו למכבי 3 ישראלים שיכולים לתת דקות טובות ביורוליג ובלאט הוא בדיוק החתיכה החסרה יחד עם דיבה וסורקין שיסגרו לנו שלישייה יפה, ביחד עם כהן בכלל יהיו לנו 4 ישראלים שגם בליגה הם רמה מעל שיאפשרו מנוחה רצינית לזרים הבכירים במשחקי ליגה.
ככה או ככה בלאט זה שדרוג ענק בעיניי לעומת זיו שבכלל לא פקטור ביורוליג.
הוא יתן את ה10-15 דקות בממוצע ביורוליג שיתנו את המנוחה הראויה לבראון ויורידו ממנו את העומס.
אז נכון מבחינת סייז הוא לא ההתאמה המושלמת אבל אי אפשר להתעלם מהיתרונות האחרים שיש לו ומהעובדה שהשנה הוא עשה קפיצת מדרגה משמעותית ונתן לא מעט משחקים יפים עם אלבה ביורוליג, יש מצב שעם קטש הוא אפילו יראה טוב יותר.
שורה תחתונה לדעתי זה אחלה שדרוג לקבוצה בעיניי וזה הכרחי שיהיה לנו עוד ישראלי שבאמת יכול לתרום ביורוליג (גם עם יד טובה לשלוש אגב), אני יותר מבסדר גמור עם המהלך הזה.
אם "מבחינת סייז הוא לא ההתאמה המושלמת" אז איך הוא "בדיוק החתיכה החסרה"?
הכל טוב ויפה ורצוי שישראלים שמסוגלים לתרום ברמה הזו יהיו פה. אבל לא על חשבון התאמות לסגל, בטח כשמדברים על המשכיות. בטח כשג'ונדי הוא חלק ממנה.
אם רוצים גארד ישראלי בכיר על הספסל, הכתובת היא מדר. לא אופציה? אז לא בכוח. שיחליטו בין ג'ונדי לבלאט. שניהם לא צריכים להיות פה ביחד.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
גם אפשר להגיד על ג׳ון די שמבחינת סייז הוא לא ההתאמה המושלמת ועדיין הוא נותן עונה מטורפת מהספסל וגורם לא קטן מההצלחה של הקבוצה השנה.
הוא החתיכה החסרה מבחינת ה3 ישראלים שיכולים לתרום ביורוליג, זאת הייתה הכוונה שלי.
ואני לא מסכים עם הטענה שלך, אז עדיף להישאר עם זיו וזהו?
ברור שלא, כל עוד יש ישראלי שיכול לתרום מהספסל תרומה איכותית ביורוליג רצוי שיהיה פה.
אני מאמין שהוא יחלוק את הדקות שלו לצד בולדווין והגארד הנוסף שיגיע לקו האחורי, וקשה לי להאמין שישחקו דקות רבות איתו ועם דיבה ביחד, כי זה משהו שברור לעין שלא יעבוד טוב ביורוליג וכל עוד יש זרים שיכולים לקבל דקות לצידו בעמדה 2 אז זה ככל הנראה מה שיקרה.
מעבר לזה לבלאט יש יד לא רעה בכלל מחוץ לקשת (משהו שהכרחי לקו האחורי הנוכחי) והוא גם באמת מנהל משחק לא רע ברמת יורוליג ויודע להפעיל טוב את הגבוהים, וזה מאוד חשוב למקרה וניבו למשל יישאר (מה שככל הנראה יקרה).
אז אולי הוא לא איזה עילוי הגנתי, אבל גם לדברים האלה יש פיתרון, בטח ובטח כשאנחנו מדברים על שחקן של איזור ה10-15 דקות למשחק ביורוליג.
וכן בלאט לא טיפש, הוא יודע שאם הוא עושה את השדרוג הזה מקבוצת תחתית ביורוליג לקבוצת פלייאוף ביורוליג, מן הסתם שכמות הדקות שלו תרד.
קודם כל, אור צודק, אם אחד מבין מדר או בלאט יהיו פה, הם יהיו על תקן הגארד המחליף. אני אוסיף שג'ונדי, אחרי עונה שבה הוא תורם יותר מקונוס, כנראה לא יסכים לרדת לתחתית הרוטציה (בואך לא לראות דקות ביורוליג).
ואחרי שזה נאמר. בוא נדבר על התאמות. בסגל שיש כרגע, יש את ג'ונדי ואין עוד גארד נמוך בקו האחורי.
הגארד היחיד שנותן כרגע תפוקה יציבה הגנתית הוא בולדווין. חשבנו שגם בראון יהיה כזה, אבל הוא נע בין זיופים לבין לשמור כוחות להתקפה. ג'ונדי בעיקר משקיע אנרגיות בלעשות כאילו הוא שומר ולקפוץ על כדורים. שזה נחמד, אבל לא מספיק בכלל.
רוצים ישראלי בכיר לקו האחורי הזה? אז למה עוד שחקן נמוך עם בעיית הגנה שהדרך היחידה שלו לקלוע ברמות האלו זה ביום טוב ל-3? למה לא מדר שלפחות מסוגר לשמור ועם אפסייד התקפי גבוה יותר?
אגב, אם אחרי שבלאט מגיע אז מבחינתך ג'ונדי הוא בעיית התאמה אז אתה רק מחזק את הנקודה שלי שרק אחד מהם צריך להיות פה.
ולסיום, אראל, בחייאת, איפה ראית שאני אומר שעדיף להישאר עם זיו? יש את הישראלים שמסוגלים לתרום ביורוליג ויש את אלו שיכולים להיות מוחלפים גם בקונוסים. אם יש שחקן שיכול לתרום ביורוליג אבל מהווה בעיית התאמה לקו האחורי שכבר יש בסגל, אז הוא לא צריך להיות פה, כי דקות משותפות שלהם (בכל רמה אגב) זו חמישיית מיס מאץ' שקוראת ליריבות לפרק אותה. ואתה, עם הידיעה שלך והדיווח שלך שלא צפוי להיות שדרוג משמעותי לקו הקדמי, עוד קורא לזה שדרוג.
בעיני אם ג'ונדי נשאר ומדר לא מוכן לבוא (במחיר סביר), עדיף להביא כל ישראלי קונוס לליגת הגמדים וליורוליג להביא עוד גארד זר.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk