A.Parker כתב:תומפסון לא יגיע לכאן, בטח לא כמחליף. ריאל ועוד קבוצות חמות עליו.
גם אני חשבתי על ריאל. בנו על בראון עד שהאריך חוזה פה, וברור שבקיץ יחפשו רכז בכיר כי זו החולשה היחידה שלהם אולי. תומפסון מוכשר, והם רואים אותו מקרוב בספרד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:תומפסון לא יגיע לכאן, בטח לא כמחליף. ריאל ועוד קבוצות חמות עליו.
Cobra כתב:לא יביאו את תמיר בלאט ובנוסף רכז מחליף זר
זה הפרנצ'ייז פלייר שלנו, תתרגל.אחדשיודע כתב:Cobra כתב:לא יביאו את תמיר בלאט ובנוסף רכז מחליף זר
אני מקווה מאוד שלא בונים את הקבוצה בהתאם לתמיר בלאט
עידן כתב:את הכסף בשחקנים יקרים ואיכותיים הייתי משקיע בעמדות 4 ו-5, לא בעמדות הגארד. מעדיף להביא גארד ב-250 אלף ולקו הקדמי להשקיע כמה שאפשר.
felix_r כתב:עידן כתב:את הכסף בשחקנים יקרים ואיכותיים הייתי משקיע בעמדות 4 ו-5, לא בעמדות הגארד. מעדיף להביא גארד ב-250 אלף ולקו הקדמי להשקיע כמה שאפשר.
אני בדעה הפוכה ממך. בשיטת המשחק של קטש, הגבוהים הם פועלים שחורים, והגארדים הם הכוכבים. לכן, לטעמי, אין שום צורך להשקיע בגבוהים יקרים.
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:את הכסף בשחקנים יקרים ואיכותיים הייתי משקיע בעמדות 4 ו-5, לא בעמדות הגארד. מעדיף להביא גארד ב-250 אלף ולקו הקדמי להשקיע כמה שאפשר.
אני בדעה הפוכה ממך. בשיטת המשחק של קטש, הגבוהים הם פועלים שחורים, והגארדים הם הכוכבים. לכן, לטעמי, אין שום צורך להשקיע בגבוהים יקרים.
אני לא רואה פה סתירה. גם אם הגבוהים פועלים שחורים והגארדים הם הכוכבים, אי אפשר לבנות על קו קדמי שמורכב אך ורק משחקני דרג ב' ו-ג'.
בעמדות הגארדים כבר יש לך שחקנים מהדרג הגבוה ביותר, בקו הקדמי אין לך אף אחד. צריך לפחות גבוה אחד ברמה גבוהה, בטח במשחקים בהם אחרים פחות פוגעים.
felix_r כתב:
אני אזכיר לך, שגם בעונת הגביע לא היו למכבי סנטרים יקרים. היה את טיוס (שחקן ללא סייז, וללא קליעה שכול המשחק שלו בנוי אך ורק על אתלטיות) ואת סופו, שאף אחד באירופה לא רצה להסתבך עם בעיות התזונה שלו.
בעמדה 4 לא היה לנו אף פאוור-פורוורד אמיתי. רק שני טווינרים בלו וסמית'.
עידן כתב:felix_r כתב:
אני אזכיר לך, שגם בעונת הגביע לא היו למכבי סנטרים יקרים. היה את טיוס (שחקן ללא סייז, וללא קליעה שכול המשחק שלו בנוי אך ורק על אתלטיות) ואת סופו, שאף אחד באירופה לא רצה להסתבך עם בעיות התזונה שלו.
השמות שציינת טובים לאין שיעור ממה שיש לנו העונה בעמדות 4-5.
אם היה לנו העונה בקו הקדמי את טיוס+בלו+סופו בשיאם (ואני אפילו לא מכניס את סמית' למשוואה), היינו לדעתי מועמדים בכירים לקחת את היורוליג. וכמובן שהיינו אמורים לסיים במקומות 1-4 את העונה הסדירה בלי שום בעיה בכלל.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:
השמות שציינת טובים לאין שיעור ממה שיש לנו העונה בעמדות 4-5.
אם היה לנו העונה בקו הקדמי את טיוס+בלו+סופו בשיאם (ואני אפילו לא מכניס את סמית' למשוואה), היינו לדעתי מועמדים בכירים לקחת את היורוליג. וכמובן שהיינו אמורים לסיים במקומות 1-4 את העונה הסדירה בלי שום בעיה בכלל.
את זה אתה אומר אחרי שהם כבר זכו ביורוליג. אבל לפני כן הם ממש לא נחשבו לטובים כול כך. אף אחד מהם לא שיחק לפני כן כזר בקבוצה פאר.
אפילו היווניות לא רצו להתעסק עם סופו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים