המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:פציעה אחת ואכלת אותה
נשמע דל מידי
צריך לדעתי עוד זר בעמדה 2
בראון בלאט
בולדווין זר(קלעי) , דיבה
קולסון , זר(סווינגמן)
felix_r כתב:גל גל כתב:פציעה אחת ואכלת אותה
נשמע דל מידי
צריך לדעתי עוד זר בעמדה 2
בראון בלאט
בולדווין זר(קלעי) , דיבה
קולסון , זר(סווינגמן)
בגלל זה אני מפמפם את אקזום, שיכול לתרום בכול אחת מהעמדות בקו האחורי, מבלי שתורגש ירידה ברמה
גל גל כתב:גם לי אין בעיה עם קורדנייה אבל חייב עוד מוביל כדור זר במידה ותהיה פציעה , צריך סגל עמוק וראינו כמה פציעות יש
Neo כתב:גל גל כתב:גם לי אין בעיה עם קורדנייה אבל חייב עוד מוביל כדור זר במידה ותהיה פציעה , צריך סגל עמוק וראינו כמה פציעות יש
חבר , תקרא באיטיות וריכוז רב את שלושת השורות הראשונות של הפוסט שלי
תודה
Neo כתב:ח י י ב לבוא רכז\גארד יקר , יקר מאוד עם קליעה יציבה לשלוש וגם ש ו מ ר
לורנזו בן 33 אחרי יורובסקט , לפני מונדובסקט עם קרסול פגיע וגם הברנש לא שמר מתחילת העונה
פציעה קטנה יכולה לגמור עונה גדולה
לפי דעתי אלייז'ה ברייאנט יהיה בטוח במכבי .... השילוב של רצונו של ברייאנט לקבוצה חדשה שבו הוא יהיה יותר דומיננטי ונוח למשפחתו + בסופו של דבר מאוד אוהבים אותו במכבי וגם מכבי בדיוק בדיוק בדיוק זקוקה לשחקן כזה תוביל לחתימה לשנתיים , 800 אלף לשנה
אם אני קורא נכון את המפה אז דווקא החמישיה החזקה של מכבי תהיה כאשר בראון ירד לנוח
בולדוין , גארד מחליף , בונזי , ג'ורדן מקי,פויינטרס זו חמישית הגנה סופר משובחת שבספק אם למכבי פעם הייתה חמישית הגנה כזו פעם
לא לזלזל בשם אייזיה קורדנייה מבולוניה ( אישית מעדיף את כאלב הומסלי ) אבל קורדנייה ליד בראון\בולדוין יכול להיות מדויק
לקורדניה יש את כל הנתונים להשלים נהדר את ב\ב ... תנועה חכמה אין סופית , אתלטיות , צעד ראשון חזק , מגן אדיר , רץ את המגרש , קאטץ' אנד שוט
https://www.youtube.com/watch?v=3jKCMO2WW3s&t=53s
https://www.youtube.com/watch?v=tnQXLX_s470&t=43s הראל פינק בסרטון מעולה
cannon כתב:פויתרס וניבו כנראה יישארו שניהם והסגל שרוצים לראות במכבי יהיה עם שינויים מינוריים אבל משמעותיים:
היליארד, בריימו, אדאמס והולינס לא ימשיכו.
זיו לא ימשיך כתלות בזה שיגיע בלאט.
גארד-פורוורד יוצר אמור להגיע - שחקן בסגנון של אלייז׳ה ברייאנט ובסייז שלו. אל תתפלאו אם יעלה השם של מקריי של הפועל גם…
שחקן 4-5 - לידיי שם חם אם תהיה הזדמנות, בלאקשיר מאוד מעניין את מכבי, גם שמיתס וגם חושבים שאולי זה שקבוקלו לא פה עדיין היה פספוס.
cannon כתב:כשהתחילו לשחק עם הסנטר (ניבו) נכון, הוא הפך לסנטר מוביל ביורוליג מבחינת מספרים.
הם לא שחקנים דומים כל כך ואם אחד מחליף את השני ולא משחקים יחד ויש גם את סורקין ועוד שחקן 4-5 זר, לא רואה סיבה לשחרר אף אחד מהם אלא לתת צ׳אנס לשיטה לרוץ עוד עונה. לא ראיתי כמה ג׳ורדן מיקי, ברנדון דייויס, וסלי ועוד כמה שמות היו טובים יותר העונה…
המשכיות כן תיתן פה יתרון כמו שרצו שנים, אז למה לפרק?
cannon כתב:כשהתחילו לשחק עם הסנטר (ניבו) נכון, הוא הפך לסנטר מוביל ביורוליג מבחינת מספרים.
הם לא שחקנים דומים כל כך ואם אחד מחליף את השני ולא משחקים יחד ויש גם את סורקין ועוד שחקן 4-5 זר, לא רואה סיבה לשחרר אף אחד מהם אלא לתת צ׳אנס לשיטה לרוץ עוד עונה. לא ראיתי כמה ג׳ורדן מיקי, ברנדון דייויס, וסלי ועוד כמה שמות היו טובים יותר העונה…
המשכיות כן תיתן פה יתרון כמו שרצו שנים, אז למה לפרק?
בדיוקA.Parker כתב:האובר שמירה על הסגל מחרפנת אותי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־17 אורחים