פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 אפריל 2023, 13:54
אראל, מה גובה החוזה? בכמה שידרגו לו?
23 אפריל 2023, 13:58
Cobra כתב:אראל, מה גובה החוזה? בכמה שידרגו לו?
יש שידרוג אבל לא קיצוני
23 אפריל 2023, 15:20
לפי ספורט 5:
- שדרוג של 50% בשכר ממיליון דולר למיליון וחצי (סכום סביר ביותר לשחקן כמוהו, לטעמי)
- בוטל סעיף היציאה ל-NBA שהיה בחוזה הישן (וגם אין שום אפשרות יציאה מצד השחקן בשום סכום ולשום קבוצה)
בסך הכל מרגיש ששני הצדדים עשו אחלה דיל.
מצוין שם שאחת הסיבות להשארות שלו, על אף הצעות מה-NBA, זה המערכת יחסים עם קטש. אם זה נכון, אז באמת כל הכבוד לקטש כי זה שחקן שלא נשאר באף קבוצה יותר מעונה אחת. ידענו לפני שקטש הגיע שהוא מאמן של שחקנים, והשחקנים תחתיו סומכים עליו, מקשיבים לו ומכבדים אותו, אבל היה חשש שמה שטוב לשחקני ליגת העל לא יבוא בהכרח לידי ביטוי מול כוכבי יורוליג כאשר מגיע מולם מאמן יחסית אלמוני - קטש הוכיח בינתיים העונה שהוא יכול להביא את היתרון שלו ביחסי אנוש גם ברמת היורוליג.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=435543
23 אפריל 2023, 15:26
לגמרי שווה את זה, אבל זה שדרוג משמעותי שיבוא על חשבון דברים אחרים.
23 אפריל 2023, 15:56
מיליון וחצי זה בערך אותו הסכום שקיבל גם בראון בחוזה החדש שלו
23 אפריל 2023, 17:25
Jack55 כתב:Cobra כתב:אראל, מה גובה החוזה? בכמה שידרגו לו?
יש שידרוג אבל לא קיצוני
חמישים אחוז זה פאקינג שדרוג סופר רציני !!
היה ברור שבולדוין הולך לקבל שכר זהה לבראון . 1.5 לשניהם זה סכום סופר רציני
לבונזי 900 , מעניין אם ישאר כסף לעוד שחקנים
אבל ברצינות , באמת מכבי מבינים שחייבים לשלם כדי לקבל איכות ומסירות לקבוצה
23 אפריל 2023, 20:05
בוא נגיד שלפני חודש מרץ, הוא לא היה שווה שכר זהה לזה של בראון. אבל הביא חודש מהסרטים מבחינתו. אולי דווקא בגלל השיחות שניהל עם מכבי הוא שיחק ככה - רצה להעלות את הערך/שכר שלו.
אני בכל אופן עדיין מחכה לראות אותו במאני-טיים (הפלייאוף זאת הזדמנות מצוינת).
23 אפריל 2023, 20:29
1.5 מיליון דולר לשחקן כמוהו זה סבבה. בשוק של היום זה אפילו יכול היה להחשב נמוך בקצת. יש הרבה שחקנים שמרוויחים יותר ואני לא מעדיף אותם.
עם ביטול סעיף היציאה (את האמת לא חששתי מזה...לא חושב שהוא מתאים לנ.ב.א) אני מאוד מרוצה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
23 אפריל 2023, 20:34
ויש שחקנים שמרוויחים דומה והיית מעדיף אותם (וזנקוב למשל). יש דוגמאות לכאן ולכאן.
אבל אין ספק שלפי היכולות מהתקופה האחרונה, הוא לגמרי שווה את הסכום הזה. השאלה מה הוא יספק בתמורה (וכל שחקן אחר שחותם על הארכת חוזה שכזאת). בהמשך יישפט.
23 אפריל 2023, 20:42
מהלך גדול של מכבי.
23 אפריל 2023, 21:26
שמואל1 כתב:מהלך גדול של מכבי.
ההנהלה עובדת יפה לשם שינוי, סגרו אותו את בראון וקולסון לא פשוט בכלל, הם נותנים עונה טובה ובקיץ בטוח היה להם ביקוש לא קטן בגדולות של אירופה בהרבה כסף.
24 אפריל 2023, 07:04
מיליון וחצי לשחקן שעומד על 1/50 בערך מהשלוש בחודש האחרון זה דיל טוב. לשחקן.
כרגע מכבי זו חצי קבוצה, מעניין מה יבנו שנה הבאה עם ההחתמות הגרנדיוזיות שכבר עשו.
24 אפריל 2023, 07:52
לסגור את הצמד הטוב ביותר באירופה ב3 מיליון דולר זה מדהים, שיחוק גדול של מכבי
24 אפריל 2023, 08:56
Runner30 כתב:מיליון וחצי לשחקן שעומד על 1/50 בערך מהשלוש בחודש האחרון זה דיל טוב. לשחקן.
כרגע מכבי זו חצי קבוצה, מעניין מה יבנו שנה הבאה עם ההחתמות הגרנדיוזיות שכבר עשו.
אתה רציני?
24 אפריל 2023, 09:38
האמת ה1/50 לשלוש שלו מלחיצים אותי בטירוף. לא כי הוא מחטיא. אלא כי הוא לא מפסיק לזרוק..תחדור לסל כבר אינעל העולם!
24 אפריל 2023, 09:47
my man כתב:האמת ה1/50 לשלוש שלו מלחיצים אותי בטירוף. לא כי הוא מחטיא. אלא כי הוא לא מפסיק לזרוק..תחדור לסל כבר אינעל העולם!
יש המון אנשי כדורסל ומאמנים שיבואו ויגידו לך שהוא צריך להמשיך לזרוק כי הוא סקורר וכי בסוף דברים ייכנסו לו, ושאם הוא לא יזרוק אז אז קבוצות יבינו שהוא לא איום לשלוש.
מצד שני, הוא פשוט לא קולע. האחוזים שלו פשוט נוראיים.
זה לא ברור לי איך יש לו אחוזים כלכך גבוהים מהעונשין ומחצי מרחק (שהרבה יגידו שזו הזריקה הקשה בכדורסל) אבל כלכך רעים משלוש. לדעתי מדובר במחסום פסיכולוגי (שאנחנו רואים גם כאשר יש כדור אחרון לסל ניצחון) אצלו.
24 אפריל 2023, 09:51
my man כתב:האמת ה1/50 לשלוש שלו מלחיצים אותי בטירוף. לא כי הוא מחטיא. אלא כי הוא לא מפסיק לזרוק..תחדור לסל כבר אינעל העולם!
הוא מוכרח להמשיך לזרוק.
אם לא יצאו אליו לשלוש הוא לא יוכל לחדור לסל וזה יהרוס את המשחק שלו.
24 אפריל 2023, 11:50
הוא צריך להוריד משמעותית את הזריקות משלוש. אני לא אומר לא לזרוק בכלל, אבל להפחית מאד. לזרוק רק במצבים אופטימליים, catch and shoot כשמיושר אל הסל.
מה שכן, קלע כל כך טוב מחצי מרחק - צריך לעבוד הרבה בפגרה עם מאמני קליעה ובחדר כושר על השלשות, וזה ישתפר. בינתיים שיפחית.
אבל אם יהיו לו גם שלשות הוא יהיה שחקן שלם לגמרי, שלא נוכל להרשות לעצמנו...
24 אפריל 2023, 13:00
JarJarBinx כתב:הוא צריך להוריד משמעותית את הזריקות משלוש. אני לא אומר לא לזרוק בכלל, אבל להפחית מאד. לזרוק רק במצבים אופטימליים, catch and shoot כשמיושר אל הסל.
מה שכן, קלע כל כך טוב מחצי מרחק - צריך לעבוד הרבה בפגרה עם מאמני קליעה ובחדר כושר על השלשות, וזה ישתפר. בינתיים שיפחית.
אבל אם יהיו לו גם שלשות הוא יהיה שחקן שלם לגמרי, שלא נוכל להרשות לעצמנו...
זה יהיה נזק למשחק שלו אם יפסיק לאיים משלוש.
24 אפריל 2023, 14:09
שמואל1 כתב:זה יהיה נזק למשחק שלו אם יפסיק לאיים משלוש.
זה נזק גם להחטיא משלוש. אני לא אומר שלא יזרוק בכלל, אבל ההבדל באחוזים שלו בין 3 ל-2 אומר בבירור שצריך לזרוק פחות משלוש ויותר מהטווחים שבהם הוא באמת קולע מצויין.