רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2023, 10:03

Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:הסנטימנט עדייו יכול להשתנות מהר מאוד...
אם למשל מכבי תודח מהיורוליג בסוויפ ותעוף בחצי גמר ליגת ווינר.

אם מאריכים חוזה כבר עכשיו לכל מה שזז אז גם הוא הרוויח את זה
לא יודע, יש לו כבר אופציה לעונה הבאה ואין סיבה שלא ימשיך אלא אם יקרה משהו סופר קיצוני, אם גם בעונה הבאה ימשיך בקצב הטוב אז שיאריכו לו.

אה, הכוונה הייתה שיודיעו שימשיך שנה הבאה, לא שיאריכו מעבר.
אז כן עם זה אני מסכים
למרות שהקיץ יש המון מאמנים טובים פנויים, אני עדיין חושב שהוא ראוי לפחות לעוד עונה אחת פה

אם למכבי היה רצון ויכולת להביא מאמן בקליבר של לאסו/פסקוואל וכו לא היינו נמצאים בסיטואציה הזאת עם קטש מלכתחילה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2023, 10:08

הבנתי שעל פי החוזה, אם קטש מביא תואר בארץ פלוס פליי-אוף ביורוליג, האופציה לעונה הבאה מתממשת אוטומטית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 24 אפריל 2023, 10:08

MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:אם מאריכים חוזה כבר עכשיו לכל מה שזז אז גם הוא הרוויח את זה
לא יודע, יש לו כבר אופציה לעונה הבאה ואין סיבה שלא ימשיך אלא אם יקרה משהו סופר קיצוני, אם גם בעונה הבאה ימשיך בקצב הטוב אז שיאריכו לו.

אה, הכוונה הייתה שיודיעו שימשיך שנה הבאה, לא שיאריכו מעבר.
אז כן עם זה אני מסכים
למרות שהקיץ יש המון מאמנים טובים פנויים, אני עדיין חושב שהוא ראוי לפחות לעוד עונה אחת פה

אם למכבי היה רצון ויכולת להביא מאמן בקליבר של לאסו/פסקוואל וכו לא היינו נמצאים בסיטואציה הזאת עם קטש מלכתחילה
זה גם אמת לצערינו
לפחות קטש מספק את הסחורה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי עידן » 24 אפריל 2023, 10:15

לדעתי הוא צריך להמשיך בעונה הבאה גם אם חלילה נעוף בסוויפ ביורוליג ולא ניקח אליפות בארץ. פשוט כי אחרת התחליף יהיה מישהו בסגנון פרנקו, בטח אחרי שמכבי השקיעה כסף בלהאריך חוזים לשחקנים היקרים. לא רואה מצב בו למכבי יהיה פתאום כסף למאמן טופ יורוליג.
עידן

הודעהעל ידי my man » 24 אפריל 2023, 10:32

ברור שדיברתי רק על שנה הבאה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2023, 10:32

עידן כתב:לדעתי הוא צריך להמשיך בעונה הבאה גם אם חלילה נעוף בסוויפ ביורוליג ולא ניקח אליפות בארץ. פשוט כי אחרת התחליף יהיה מישהו בסגנון פרנקו, בטח אחרי שמכבי השקיעה כסף בלהאריך חוזים לשחקנים היקרים. לא רואה מצב בו למכבי יהיה פתאום כסף למאמן טופ יורוליג.

תשמע, אם יפסיד את שני התארים בארץ, ולא יעלה לפיינל-פור, אז מה היו בעצם ההישגים שלו? איפה השיפור משנה שעברה?... לא יודע אם אני הייתי חותך אותו במקרה כזה, אבל אני יכול להבין את ההנהלה אם תעשה זאת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 24 אפריל 2023, 10:34

felix_r כתב:
עידן כתב:לדעתי הוא צריך להמשיך בעונה הבאה גם אם חלילה נעוף בסוויפ ביורוליג ולא ניקח אליפות בארץ. פשוט כי אחרת התחליף יהיה מישהו בסגנון פרנקו, בטח אחרי שמכבי השקיעה כסף בלהאריך חוזים לשחקנים היקרים. לא רואה מצב בו למכבי יהיה פתאום כסף למאמן טופ יורוליג.

תשמע, אם יפסיד את שני התארים בארץ, ולא יעלה לפיינל-פור, אז מה היו בעצם ההישגים שלו? איפה השיפור משנה שעברה?... לא יודע אם אני הייתי חותך אותו במקרה כזה, אבל אני יכול להבין את ההנהלה אם תעשה זאת.

השיפור נעשה תוך כדי העונה. והשאיפה השיפור יימשך גם בעונה הבאה.
כמעט אף אחד לא נתן לו סיכוי להגיע לפלייאוף והוא עשה זה בצורה מרשימה למדי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2023, 10:40

my man כתב:
felix_r כתב:

השיפור נעשה תוך כדי העונה. והשאיפה השיפור יימשך גם בעונה הבאה.
כמעט אף אחד לא נתן לו סיכוי להגיע לפלייאוף והוא עשה זה בצורה מרשימה למדי

אני מדבר על שיפור בהישגים מהעונה שעברה. בעונה שעברה הפסדנו את שני התארים בארץ עד כמה שזכור לי, והגענו לפליי-אוף ביורוליג (גם אם זה היה בקומבינה). אז איפה השיפור?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 24 אפריל 2023, 10:47

felix_r כתב:

במצב כזה לא יהיה שיפור. אבל כאמור הסיבה היחידה להחליף אותו היא אם מביאים בוודאות מאמן טוב יותר, ולא הימור נוסף על מאמן ישראלי בינוני. ואני לא ממש רואה מצב כזה.
עידן

הודעהעל ידי JarJarBinx » 24 אפריל 2023, 12:10

לדעתי הרוויח את מקומו לעונה הבאה. מקום חמישי ביורוליג, בהתחשב בתקציב, באי המשכיות מעונה קודמת, וגם ביכולת המשופרת, זה לא רע בכלל.
אם מחתימים מחדש כל כך הרבה שחקנים אז גם הוא צריך להמשיך.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אפריל 2023, 13:04

שמואל1 כתב:"כבר מזמן לא עושים לי הנחות כי אני עודד קטש"
היחסים עם האוהדים וההנהלה, המסר המשכנע מבולדווין, העזרה מבלאט ("גם כשהוא לא בארץ, הוא צופה באימונים"), השיחות אחרי ההפסד בגמר הגביע, הכניסה למועדון מאמני היורוליג ומה לא הסתדר עם היליארד? מיוחד לוואלה! ספורט: מאמן מכבי תל אביב בריאיון
https://sports.walla.co.il/item/3574140

החלק הזה מאוד מעניין:
- מה הייתה מידת המעורבות שלך בבניית הקבוצה?

"היה לי די מובן מאליו שאם מביאים מאמן חדש, ירצו להתאים את השחקנים אליו. הרבה חתימות היו לפניי. ניקולה [וויצ'יץ'], אבי [אבן] ויאיר [שבח] החליטו כבר על כיוון מסוים. אלכס פויתרס, ג'וש ניבו, בונזי ודארן היליארד היו די סגורים. הופתעתי ושמחתי. לא צריך לשכנע אותי על אלכס כגבוה, ושמחתי לראות גארדים דומיננטים באופציות שהיו לנו, כולל מייק ג'יימס וניק קלאתיס, וכמובן ווייד ולורנזו שנבחרו".

- כשהחתמתם את בראון ובולדווין, כבר ראית איך זה הולך להתחבר?

"לפני כן היה ברור שהקבוצה בידיים של סקוטי ווילבקין, והיתרון על שני גארדים מובילים זה משהו גדול. אבל גם כאן היו מעט חששות. זה לא משהו שרגילים אליו. כשבדקנו על ווייד, חלק מהאינפורמציה שקיבלנו עליו העלה סימני שאלה לגבי האופי שלו. גם כאן צריך לתת קרדיט לדיוויד, שהביא אותו לאירופה ואימן אותו באולימפיאקוס. זו לא הייתה עונה מוצלחת במיוחד, אבל הוא נתן ביטחון למערכת ולי באופן אישי שאם נצליח להגיע לווייד ולגעת בו, נצליח איתו.

"הייתה לי שיחת טלפון עם ווייד. בהרבה מקרים, השיחות האלה לא מניבות יותר מדי. הן מאוד רשמיות. אבל ווייד הוא אמיתי וישיר, הוא ידע למה אני שואל כל שאלה והיה פתוח ולא פוליטקלי קורקט. הוא מאוד אינטליגנט, והייתה לי הרגשה טובה. הוא הביע את הרצון הגדול שלו להצליח, וזה בעיקר מה שהכריע בסופו של דבר".

למי שחשב שקטש בנה את הקו הקדמי ובחר את השחקנים - אז לא. גם לא את היליארד (זה לא מפתיע).
אחדשיודע

הודעהעל ידי Avi1508 » 24 אפריל 2023, 13:18

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:"כבר מזמן לא עושים לי הנחות כי אני עודד קטש"
היחסים עם האוהדים וההנהלה, המסר המשכנע מבולדווין, העזרה מבלאט ("גם כשהוא לא בארץ, הוא צופה באימונים"), השיחות אחרי ההפסד בגמר הגביע, הכניסה למועדון מאמני היורוליג ומה לא הסתדר עם היליארד? מיוחד לוואלה! ספורט: מאמן מכבי תל אביב בריאיון
https://sports.walla.co.il/item/3574140

החלק הזה מאוד מעניין:
- מה הייתה מידת המעורבות שלך בבניית הקבוצה?

"היה לי די מובן מאליו שאם מביאים מאמן חדש, ירצו להתאים את השחקנים אליו. הרבה חתימות היו לפניי. ניקולה [וויצ'יץ'], אבי [אבן] ויאיר [שבח] החליטו כבר על כיוון מסוים. אלכס פויתרס, ג'וש ניבו, בונזי ודארן היליארד היו די סגורים. הופתעתי ושמחתי. לא צריך לשכנע אותי על אלכס כגבוה, ושמחתי לראות גארדים דומיננטים באופציות שהיו לנו, כולל מייק ג'יימס וניק קלאתיס, וכמובן ווייד ולורנזו שנבחרו".

- כשהחתמתם את בראון ובולדווין, כבר ראית איך זה הולך להתחבר?

"לפני כן היה ברור שהקבוצה בידיים של סקוטי ווילבקין, והיתרון על שני גארדים מובילים זה משהו גדול. אבל גם כאן היו מעט חששות. זה לא משהו שרגילים אליו. כשבדקנו על ווייד, חלק מהאינפורמציה שקיבלנו עליו העלה סימני שאלה לגבי האופי שלו. גם כאן צריך לתת קרדיט לדיוויד, שהביא אותו לאירופה ואימן אותו באולימפיאקוס. זו לא הייתה עונה מוצלחת במיוחד, אבל הוא נתן ביטחון למערכת ולי באופן אישי שאם נצליח להגיע לווייד ולגעת בו, נצליח איתו.

"הייתה לי שיחת טלפון עם ווייד. בהרבה מקרים, השיחות האלה לא מניבות יותר מדי. הן מאוד רשמיות. אבל ווייד הוא אמיתי וישיר, הוא ידע למה אני שואל כל שאלה והיה פתוח ולא פוליטקלי קורקט. הוא מאוד אינטליגנט, והייתה לי הרגשה טובה. הוא הביע את הרצון הגדול שלו להצליח, וזה בעיקר מה שהכריע בסופו של דבר".

למי שחשב שקטש בנה את הקו הקדמי ובחר את השחקנים - אז לא. גם לא את היליארד (זה לא מפתיע).

זה שומט את הקרקע לטענה שהביאו שתי סנטרים דומים בגלל קטש וזה רק מעצים את השאלה מה למען השם חשבו אבי אבן וניקולה כשהביאו את שניהם
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2023, 14:32

לא מדויק. סיכמו עם השחקנים לפני הגעתו של קטש, אבל החתימו רק אחרי שקטש הגיע.

ומה שחשוב יותר, קטש לא מדבר על זה, אבל בהחלט יש מצב, שסיכמו עם עוד כמה שחקנים, ונתנו לקטש לבחור מתוך אלה.

בכול מקרה, מה שאנחנו יודעים ב 100%, זה שקטש התעקש על הולינס. את זה הוא אמר להאוזמן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אפריל 2023, 15:00

מה לא מדויק בזה? הוא אומר בריש גלי שהם היו כבר ״די סגורים״ - כלומר התחילו את הבנייה בלעדיו והוא לא בחר בהם. מדויק מאוד. יש כאלו שכתבו פה שהוא בחר בשחקנים האלו כי הם מתאימים לסגנון שלו, וזה לא נכון.

ואני בספק רב אם הפרו סיכום עם שחקן כלשהו, כי אז כנראה היו שומעים על זה. ובכל אופן, זו ספקולציה שלך.

קטש טעה עם הולינס. אבל מי שעשה את הסקאוטינג עליו והעלה בכלל את האופציה שלו - טעה יותר
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 24 אפריל 2023, 15:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2023, 15:02

אחדשיודע כתב:מה לא מדויק בזה? הוא אומר בריש גלי שהם היו כבר ״די סגורים״ - כלומר התחילו את הבנייה בלעדיו והוא לא בחר בהם. מדויק מאוד. יש כאלו שכתבו פה שהוא בחר בשחקנים האלו כי הם מתאימים לסגנון שלו, וזה לא נכון.

ולגבי כל השאר - ברור שהוא בחר מתוך רשימה. הוא לא עושה את הסקאוטינג

השאלה היותר מעניינת היא אם הם בחרו בשחקנים האלה (ספציפית פויתרס+ניבו) כי ידעו שקטש יהיה המאמן והניחו שזה יתאים לו.

בכל מקרה, אין פה שום הפתעה. אנחנו יודעים שבמכבי למאמן יש לכל היותר יכולת השפעה על הסגל, לא מעבר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 24 אפריל 2023, 15:09

בנוסף לראיון עם קטש, בספורט 5 יש גם ראיון עם פרקינס:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=435658
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אפריל 2023, 15:09

MTA2311 כתב:השאלה היותר מעניינת היא אם הם בחרו בשחקנים האלה (ספציפית פויתרס+ניבו) כי ידעו שקטש יהיה המאמן והניחו שזה יתאים לו.

בכל מקרה, אין פה שום הפתעה. אנחנו יודעים שבמכבי למאמן יש לכל היותר יכולת השפעה על הסגל, לא מעבר.

בכל מקרה לא ברור למה מיהרו לסכם עם כל כך הרבה שחקנים בינוניים. מילא בונזי, שהרבה חשבו שיכול להיות גניבה. אבל כל השאר… לא אתפלא אם גם יש פה משחקי סוכנים
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2023, 16:54

אחדשיודע כתב:מה לא מדויק בזה? הוא אומר בריש גלי שהם היו כבר ״די סגורים״ - כלומר התחילו את הבנייה בלעדיו והוא לא בחר בהם. מדויק מאוד. יש כאלו שכתבו פה שהוא בחר בשחקנים האלו כי הם מתאימים לסגנון שלו, וזה לא נכון.

ואני בספק רב אם הפרו סיכום עם שחקן כלשהו, כי אז כנראה היו שומעים על זה. ובכל אופן, זו ספקולציה שלך.

קטש טעה עם הולינס. אבל מי שעשה את הסקאוטינג עליו והעלה בכלל את האופציה שלו - טעה יותר

כי "די סגורים" זה לא חתומים. מה לא ברור בזה? כפי שכתבתי קודם, זה גם לא אומר שלא היו עוד 10 "די סגורים", שמתוך כולם קטש בחר מי הוא רוצה לסגור סופית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אפריל 2023, 16:56

felix_r כתב:

כי "די סגורים" זה לא חתומים. מה לא ברור בזה?

מי אמר חתומים? איפה ראית זה?
אמרנו שהוא לא בנה את הקו הקדמי ולא בחר את השחקנים כפי שחלק פה נטו לחשוב (לבטח לא את עמדה 5). אין פה שום דבר לא מדויק. בחרו לו את השחקנים, סגרו איתם פחות או יותר ואז התחימו אותו. זאת הנקודה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2023, 16:59

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

כי "די סגורים" זה לא חתומים. מה לא ברור בזה?

מי אמר חתומים? איפה ראית זה?
אמרנו שהוא לא בנה את הקו הקדמי ולא בחר את השחקנים כפי שחלק פה נטו לחשוב (לבטח לא את עמדה 5). אין פה שום דבר לא מדויק. בחרו לו את השחקנים, סגרו איתם פחות או יותר ואז התחימו אותו. זאת הנקודה.

אני הסברתי. אתה לא רוצה להבין, אל תבין. זכותך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים