על ידי Adam » 25 אפריל 2023, 22:27
חברים, צריך לזכור שמדובר בפלייאוף. ברור שיהיו הרבה טעויות ולחץ לשני הצדדים וטוב שכך.
צריך לקחת מהמחצית הזאת כמה דברים:
1. חייבים לסגור יותר על הריבאונד. זה הכי חשוב בעיניי כרגע ואני בטוח שזה מה שיביא לנו את הניצחון בסוף.
2. מונאקו לא תמשיך עם היכולת המזעזעת הזאת משלוש. לא יודע עד כמה נוכל להמשיך להמר על זה, מספיק שהם היו קולעים 2 שלשות והם היו מובילים עלינו כבר.
3. אחריותו של קטש להרגיע את בולדווין. הוא יכול לחרב לנו את המשחק הזה בשניות.
4. בראון מאכזב, ולצערי אני לא מופתע. יש לו מאטצ'-אפ רע מאוד עם מונאקו (ובכלל נגד גארדים פיזיים).
5. ההתקפה של מכבי לא שוטפת. אין תרגילים ובינתיים נראה שמדובר בקרב חפירות שיקום וייפול בדיוק על הדברים הקטנים (אפרופו פלייאוף). אני מאוד מקווה שנראה יותר תרגילים.
6. לא סתם המדד של מונאקו גבוה משל מכבי כרגע. באמת שמכבי כרגע מובילה הרבה בזכות ההחטאות של מונאקו מהשלוש (חלקם לחלוטין פנויות גם!). המשחק של מכבי אינו שוטף ובינתיים זה לא נראה שהיא מצליחה לשחק תרגיל אחד כמו שצריך אפילו.
כמה נקודות כלליות:
1. שיפוט נוראי. פשוט הורסים את הצפייה במשחק. כמה החלטות נוראיות שלהם. העצירות הבלתי פוסקות לעבר המוניטור הורסות מומנטומים ומוציאות את השחקנים מהזון.
2. תצגות עידוד מדהימה של האוהדים של מכבי. הבאנו לשם נציגות מאוד מרשימה. סחטיין.
3. מונאקו מציגה כדורסל רע. רע מאוד. היא קבוצה הרבה יותר טובה ממה שהיא מציגה. כרגע היא פשוט נראת כמו קבוצה אחרת לחלוטין. אני מאוד מקווה שאנחנו לא נצטער על זה שלא ניצלנו את היכולת הרעה הזאת שלהם כדי להגדיל את הפער.
מכבי תל אביב 23/24:PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו