gandya כתב:Mta_atic כתב:gandya כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספורטאנדו טוענים שמכבי ביקשו מהנציגים של טיוס לחכות עד יום שני עם ההחלטה שלהם
לפי האתר יש לשחקן הצעות מקאנטו, מורסיה ומכבי
מישהו מוכן להסביר לי למה אנחנו מקרקרים סביב טיוס?
מדובר בשחקן נחמד ולא יותר שרק בגלל שהוא ישראלי גורם למכבי לרצות להביא אותו בעמדה מלאה כבר,ובכלל אני לא חושב שהוא יצליח ביורוליג ובליגה אנחנו נסתדר גם בלעדיו
אז למה לבזבז 250 אלף דולר(170+ביי אאוט של 50,עיגלתי קצת)שזה בערך כמו 350-400 נטו לזר? פשוט בזבוז כסף
כי אין ישראלים, ואין מתאזרחים, וזה שאתה חושב שהוא לא מספיק טוב, זו רק דעתך(אני גם לא רואה בו עילוי),אבל יכול להיות שמדובר בשחקן לא רע. (עדיין צעיר), וקבוצות דרג שני\שלישי כמו קאנטו והקטנות מספרד לא יכולות להציעה חוזה לשחקן גרוע סתם כי משעמם להן. בשורה תחתונה, כן הוא ישראלי, אין בארץ מתאזרחים ברמה סבירה, אז חוטפים את מי שאפשר.
הכל טוב ויפה, אבל במקום שון ג'יימס?
להחליף סנטר 2.08 עם מוטת ידיים מפלצתית בעוד 2.03 שנתן עונה יפה באשדוד ומחזיק בת.ז כחולה זה אבסורד.
שימצאו תחליף לישראלים בעמדה אחרת - מבחינתי אפשר להביא את רוט והלפרין יחד ולסגור סיפור, אף אחד לא צריך ישראלי על עמדה 5.
אם יביאו אותו כגיבוי אני אשמח כי הוא באמת שחקן עם פוטנציאל, אבל ממש לא במקום ג'יימס.
רק כגיבוי, אבל גיבוי שמוריד 400K מהתקציב.. יחד עם זאת, על תשווה אותו עם רוט, רוט עולה לא פחות, רוט אחרי כל הפציעות והגיל, די קרוב לגמור את הסוס, טיוס עדיין ילד.
לטעמי רוט יעלה פחות מטיוס. לטיוס יש עוד הצעות מספרד, מה האלטרנטיבה של רוט - להישאר בחולון?
שיתיעץ עם מאיר טפירו איך מרגיש לו בגרון פספוס של לא להגיע למכבי.
לגבי 400K, למכבי התפנה לא מעט כסף מסופו, פאפאס, אוחיון (+באייאוט), הנדריקס, לנגפורד, טל ובלו.
כרגע ההחתמות היחידות שלנו הם 2 רכזים שעלותם באיזור 300K (אחד טיפה יותר אחד טיפה פחות) ועוד פורוורד של 700K.
כך שתאמין לי אמור להיות לא מעט כסף בקופה להביא עוד סנטר בכיר ושני גארדים ברמה טובה ואפילו להשאיר כמה לירות בצד לאלכס טיוס.