28 אפריל 2023, 00:04
אני מאוכזב מהאוזמן. לא מתאים לו.סומבץ כתב:Runner30 כתב:סיכום של ערוץ הספורט מסריח.
ללא התייחסות ראויה לשיפוט.
חוץ מרסקין שניסה להפיל את קטש בפרובוקציה
סה"כ אנשי מכבי שמרו על קור רוח ולא נגררו בתגובות לשאלות. האוזמן מצידו אמר שמה שעשו השופטים זה לא ביג דיל, ואף שיבח אותם על הטכנית לדיברתולומאו
28 אפריל 2023, 00:09
felix_r כתב:העם דורש רפורמה משפטית!
28 אפריל 2023, 00:16
28 אפריל 2023, 00:20
28 אפריל 2023, 00:21
שהגייט יתעסק במשחק הבאShay_uzan כתב:הגייט הודיע, לשופט האוקאיני לא יהיה מקום יותר בהיכל.
נראה כמה הם מסוגלים להגיע עם ההבטחה הזאת
28 אפריל 2023, 01:04
Rampel כתב:אני שונא לדבר על שיפוט. זה תמיד מרגיש קטן בעיני. שופטים הם בני אדם ויכולים לטעות ואם אתה ראוי לנצח אז טעות קשה שהיא לא בזמן קריטי לא אמורה למנוע ממך את זה.
אבל יש טעויות שיפוט ויש מה שהיה היום.
בוריס ריז'יק צריך להיות על הכוונת של המודיעין הישראלי. את הקורדינטות של הבית שלו צריך למסור לפוטין.
בנושא המקצועי - מרטין לא הגיע לסדרה בכלל. נראה רע מאוד ובכללי במאני טיים הוא מחרבן כבר באופן קבוע. המניות שלו חייבות לרדת. מכבי צריכה לבדוק טוב טוב אופציות אחרות לפני שרצים לממש עליו את האופציה.
הזדמנות טובה להחליף אותו ב-4/5 (קאבוקלו) ולהחליף את פוית'רס בסנטר איכותי שיכול להשלים בתכונות שלו את (המעט) שניבו מביא לשולחן.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
28 אפריל 2023, 10:39
28 אפריל 2023, 10:41
Shay_uzan כתב:הגייט פירסם סרטון שלו מאיים בצורה "ידידותית" במסעדת יוקרה על השופטים של המשחק
28 אפריל 2023, 10:41
28 אפריל 2023, 10:42
28 אפריל 2023, 10:42
לא מתאים ויכול להביא לתוצאות קשות.Shay_uzan כתב:הגייט פירסם סרטון שלו מאיים בצורה "ידידותית" במסעדת יוקרה על השופטים של המשחק
https://www.instagram.com/reel/CrjvI2_o ... MyMTA2M2Y=
28 אפריל 2023, 10:45
שמואל1 כתב:לא מתאים ויכול להביא לתוצאות קשות.Shay_uzan כתב:הגייט פירסם סרטון שלו מאיים בצורה "ידידותית" במסעדת יוקרה על השופטים של המשחק
מצפה מההנהלה לגנות.
28 אפריל 2023, 10:48
מונאקו יכולים למשל להחליט במשחק 5 (אם יהיה) שאין כרטיסים לאוהדי מכבי. מותר להם.Avi1508 כתב:שמואל1 כתב:לא מתאים ויכול להביא לתוצאות קשות.Shay_uzan כתב:הגייט פירסם סרטון שלו מאיים בצורה "ידידותית" במסעדת יוקרה על השופטים של המשחק
מצפה מההנהלה לגנות.
אני לא הייתי עושה את זה
אבל מדובר באנשים פרטיים ברשות עצמם ואפילו לא במגרש
המקסימום שאפשר לעשות זה לתת להם קנס באופן אישי
28 אפריל 2023, 10:52
28 אפריל 2023, 10:53
שמואל1 כתב:מונאקו יכולים למשל להחליט במשחק 5 (אם יהיה) שאין כרטיסים לאוהדי מכבי. מותר להם.Avi1508 כתב:שמואל1 כתב:לא מתאים ויכול להביא לתוצאות קשות.Shay_uzan כתב:הגייט פירסם סרטון שלו מאיים בצורה "ידידותית" במסעדת יוקרה על השופטים של המשחק
מצפה מההנהלה לגנות.
אני לא הייתי עושה את זה
28 אפריל 2023, 11:05
28 אפריל 2023, 11:15
Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:מונאקו יכולים למשל להחליט במשחק 5 (אם יהיה) שאין כרטיסים לאוהדי מכבי. מותר להם.Avi1508 כתב:שמואל1 כתב:לא מתאים ויכול להביא לתוצאות קשות.Shay_uzan כתב:הגייט פירסם סרטון שלו מאיים בצורה "ידידותית" במסעדת יוקרה על השופטים של המשחק
מצפה מההנהלה לגנות.
אני לא הייתי עושה את זה
לא עבד להם פעם שעברה
לדעתי מכבי לא צריכה לגנות כל עוד היורוליג לא מוציא הודעה על השופטים. מה שהיה אתמול הייתה תצוגה לא ספורטיבית ולא היה פה מדובר באיזשהי אלימות פיזית, האמת גם לא מילולית
28 אפריל 2023, 11:38
אף אחד לא פרץ למסעדה, לא צריך להסחף. זה לא הפנטגוןשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:מונאקו יכולים למשל להחליט במשחק 5 (אם יהיה) שאין כרטיסים לאוהדי מכבי. מותר להם.Avi1508 כתב:שמואל1 כתב:לא מתאים ויכול להביא לתוצאות קשות.
מצפה מההנהלה לגנות.
אני לא הייתי עושה את זה
לא עבד להם פעם שעברה
לדעתי מכבי לא צריכה לגנות כל עוד היורוליג לא מוציא הודעה על השופטים. מה שהיה אתמול הייתה תצוגה לא ספורטיבית ולא היה פה מדובר באיזשהי אלימות פיזית, האמת גם לא מילולית
לפרוץ למסעדה, להגיע למרחק אפס מהשופטים ולהטיח בהם האשמות (מוצדקות ככל שיהיו) זו התנהגות חוליגנית ומאיימת של אותם האוהדים גם אם לא פרצה אלימות מילולית או פיזית.
חיכוך כזה בין אוהדים לשופטים הוא דבר שאסור שיקרה. צריך להשאיר את המחלוקות לגבולות המגרש או לטיפול המועדון מחוצה לו.
לאוהדי מכבי יש שם טוב באירופה וחבל להרוס את זה.
28 אפריל 2023, 11:48
RomanR כתב:אף אחד לא פרץ למסעדה, לא צריך להסחף. זה לא הפנטגוןשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:מונאקו יכולים למשל להחליט במשחק 5 (אם יהיה) שאין כרטיסים לאוהדי מכבי. מותר להם.Avi1508 כתב:אני לא הייתי עושה את זה
לא עבד להם פעם שעברה
לפרוץ למסעדה, להגיע למרחק אפס מהשופטים ולהטיח בהם האשמות (מוצדקות ככל שיהיו) זו התנהגות חוליגנית ומאיימת של אותם האוהדים גם אם לא פרצה אלימות מילולית או פיזית.
חיכוך כזה בין אוהדים לשופטים הוא דבר שאסור שיקרה. צריך להשאיר את המחלוקות לגבולות המגרש או לטיפול המועדון מחוצה לו.
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
28 אפריל 2023, 11:57
בתחילת הוידיאו שומעים את אחד העובדים אומר שהמסעדה סגורהRomanR כתב:אף אחד לא פרץ למסעדה, לא צריך להסחף. זה לא הפנטגוןשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:מונאקו יכולים למשל להחליט במשחק 5 (אם יהיה) שאין כרטיסים לאוהדי מכבי. מותר להם.Avi1508 כתב:אני לא הייתי עושה את זה
לא עבד להם פעם שעברה
Sent from my RMX2111 using Tapatalk