פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

עדכון + הודעה חשובה!

01 מאי 2023, 16:37

חושב שזה ראוי לכתוב את זה ככה מאשר פשוט להיעלם, לצערי אני נאלץ להפסיק לכתוב בפורום בגלל סיבות אישיות והתפתחות אישית שלי בעולם הכדורסל (כנראה שגם תבינו לבד בקרוב על מה מדובר).
אני כותב לכם לא בקטע של לעשות את זה דרמטי מדי, פשוט יודע שמעבר לזה שאני כותב פה הרבה גם לא מעט אנשים מחכים לעדכונים ממני וכו', ובגלל זה אני חושב שזה יותר מכבד שאעדכן אתכם ושלא אעלם משום מקום.

אני כותב בפורום הזה כבר 7 שנים ברציפות על בסיס שבועי והוא ללא ספק הפך לחלק דיי גדול מהחיים שלי, רוצה רק להגיד שאתם באמת אחלה של אנשים ונהנתי מכל דיון עם כל אחד ואחד פה, גם אם לפעמים היו אי הסכמות, תמיד היה כיף ללמוד מאחרים.
מאוד מבאס אותי שאני צריך לעזוב את הפורום אבל אני בטוח שאמשיך לעקוב אחריי מה שקורה פה ואולי בעתיד אם יתאפשר עוד אחזור לכתוב, אבל לפחות בתקופה הקרובה, זה יהיה בעייתי בשבילי.

שורה תחתונה היה תענוג להכיר את האנשים פה.
וכמובן למי שרוצה, מוזמנים להמשיך לעקוב אחריי העדכונים שאני מפרסם בטוויטר שלי - https://twitter.com/ArelGinsber8

ונו מה עוד נשאר להגיד, שיהיה בהצלחה למכבי
תודה לכם! ^:)^

Re: עדכון + הודעה חשובה!

01 מאי 2023, 16:41

בהצלחה :thumbup

01 מאי 2023, 16:42

Jack55 כתב:חושב שזה ראוי לכתוב את זה ככה מאשר פשוט להיעלם, לצערי אני נאלץ להפסיק לכתוב בפורום בגלל סיבות אישיות והתפתחות אישית שלי בעולם הכדורסל (כנראה שגם תבינו לבד בקרוב על מה מדובר).
אני כותב לכם לא בקטע של לעשות את זה דרמטי מדי, פשוט יודע שמעבר לזה שאני כותב פה הרבה גם לא מעט אנשים מחכים לעדכונים ממני וכו', ובגלל זה אני חושב שזה יותר מכבד שאעדכן אתכם ושלא אעלם משום מקום.

אני כותב בפורום הזה כבר 7 שנים ברציפות על בסיס שבועי והוא ללא ספק הפך לחלק דיי גדול מהחיים שלי, רוצה רק להגיד שאתם באמת אחלה של אנשים ונהנתי מכל דיון עם כל אחד ואחד פה, גם אם לפעמים היו אי הסכמות, תמיד היה כיף ללמוד מאחרים.
מאוד מבאס אותי שאני צריך לעזוב את הפורום אבל אני בטוח שאמשיך לעקוב אחריי מה שקורה פה ואולי בעתיד אם יתאפשר עוד אחזור לכתוב, אבל לפחות בתקופה הקרובה, זה יהיה בעייתי בשבילי.

שורה תחתונה היה תענוג להכיר את האנשים פה.
וכמובן למי שרוצה, מוזמנים להמשיך לעקוב אחריי העדכונים שאני מפרסם בטוויטר שלי - https://twitter.com/ArelGinsber8

ונו מה עוד נשאר להגיד, שיהיה בהצלחה למכבי
תודה לכם! ^:)^

בהצלחה בדרך החדשה, אל תשכח אותי יא מלך

01 מאי 2023, 16:42

שיהיה בהצלחה במה שזה לא יהיה!

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

01 מאי 2023, 16:44

בהצלחה אראל, אתה תותח! ואתה תמיד יכול לכתוב כאן במשתמש פיקטיבי ;)

01 מאי 2023, 16:45

בהצלחה!

01 מאי 2023, 16:49

בהצלחה!
נגייס אותך למילואים בעונת המלפפונים ;)

01 מאי 2023, 16:50

בהצלחה בהמשך!

01 מאי 2023, 18:01

המון בהצלחה בהמשך!

01 מאי 2023, 18:14

בהצלחה.

01 מאי 2023, 18:16

שיהיה לך המון בהצלחה בדרכך החדשה!

תחסר לנו פה בפורום.

01 מאי 2023, 18:27

בהצלחה אלוף
נמשיך בטוויטר לעקוב ולהגיב

01 מאי 2023, 18:28

המון בהצלחה בהמשך!

01 מאי 2023, 18:32

שיהיה לך בהצלחה

01 מאי 2023, 19:15

אלוף, תצליח!

01 מאי 2023, 19:48

בהצלחה מלך

01 מאי 2023, 19:52

01 מאי 2023, 20:17

בהצלחה בהמשך הדרך
תחסר מאוד בפורום

01 מאי 2023, 20:23

בהצלחה!

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

01 מאי 2023, 21:34

תודה ובהצלחה. מהזווית האישית שלי, אמנם אני פחות בענייני מלפפונים ויותר במה שקורה על הפרקט, אבל אני אזכור לטובה שבזכות הדיווחים החיים שלך מההיכל, החלטתי להגיע למשחק מול אנדולו רגע לפני הפסקת העונה עקב המגפה. אמנם לא היתה למשחק משמעות ספורטיבית בסופו של דבר, אבל זו היתה חוויה שלא אשכח, ולא הייתי עובר אותה לו הייתי עוקב רק אחרי התקשורת ה'רשמית'.
פרסם תגובה