המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כל מילה בסלע.Thorin כתב:יש משהו שאני חייב לפרוק פה.
גם אני בערב המשחק השני התרעמתי בכל המדיה האפשרית על מה שקרה מצד השופטים.
אבל פה סיימתי עם זה כיוון שהבנתי שיש לפנינו שני משחקים שצריך לנצח על הפרקט.
אבל מה עשו האוהדים הנהדרים שלנו? שבוע שלם של איומים על קבוצת ושחקני מונאקו.
שבוע שלם שמתעסקים בשיפוט במקום להבין שלא הגענו למשחק השני (גם מונאקו היו חלשים למדי למעט לויד).
מונאקו התעסקו בכדורסל והגיעו מוכנים, ומכבי הגיעה לנקמה ומלחמה ושכחה שצריך לשחק כדורסל.
תעיפו אותי מהפורום מצדי, אבל הקרמה מגיעה למכבי ולאוהדים שלנו על כל השבוע האחרון.
זה בכלל לא משנה אם אנחנו צודקים למה שקרה ביום חמישי.
היו דברים ששמעון ובעלי ההשפעה היו צריכים לעשות לאחר המשחק השני ואני מקווה שכך עשו.
אסל קטש , השחקנים והאוהדים היו צריכים להבין שאנחנו מגיעים למשחק מול קבוצה ששיחקה טוב ממכבי לאורך רוב 4 המשחקים ששיחקנו נגדה עד היום, גם אם ניצחנו בשניים מהם.
מקווה שנלמד את הלקח ונחזור ביום חמישי מוגנים בשביל לכפות משחק חמישי.
עידן כתב:אני באמת לא מבין למה ממשיכים להאשים את השופטים כשמכבי מפסידה בבירור כי היא פשוט לא מספיק טובה. חבל, זו סתם התנהגות של קבוצה קטנה.
כל מילה אות ופסיק.Thorin כתב:יש משהו שאני חייב לפרוק פה.
שבוע שלם שמתעסקים בשיפוט במקום להבין שלא הגענו למשחק השני (גם מונאקו היו חלשים למדי למעט לויד).
מונאקו התעסקו בכדורסל והגיעו מוכנים, ומכבי הגיעה לנקמה ומלחמה ושכחה שצריך לשחק כדורסל.
תעיפו אותי מהפורום מצדי, אבל הקרמה מגיעה למכבי ולאוהדים שלנו על כל השבוע האחרון.
היו דברים ששמעון ובעלי ההשפעה היו צריכים לעשות לאחר המשחק השני ואני מקווה שכך עשו.
אסל קטש , השחקנים והאוהדים היו צריכים להבין שאנחנו מגיעים למשחק מול קבוצה ששיחקה טוב ממכבי לאורך רוב 4 המשחקים ששיחקנו נגדה עד היום, גם אם ניצחנו בשניים מהם.
זה הכל התחיל אחרי המשחק השני וההתעסקות עם השופטים, כולם שכחו את המט המקצועי שמונאקו עשתה למכבי וחיפשו את כל הסיבות בעולם למה הפסדנו (שיפוט, יחס לקהל, אולם לא מאוורר וגישה למזנון בהפסקה).שמואל1 כתב:כל מילה בסלע.Thorin כתב:יש משהו שאני חייב לפרוק פה.
גם למה להתנכל לשחקני מונאקו? למה זה טוב? איך הם אשמים בשיפוט הגרוע במשחק 2?
ואל תגידו פלופים כי כל קבוצה עושה את זה, תפקיד השופטים להעניש על כך.
itai7 כתב:השופטים מחר:
Shay_uzan כתב:itai7 כתב:השופטים מחר:
אחד שפט אותנו במשחק 2
https://twitter.com/dorlivnat/status/16 ... 3899633665השופט הטורקי שפט את מכבי ב-14 משחקים מ2012, מתוכם ניצחה בארבעה (הנתון הנמוך ביותר מבין השופטים הפעילים).
את מונאקו הוא שפט 3 פעמים- בכולם ניצחה.
הסלובני לא רחוק עם 4 מ11, כולל מאזן שלילי בבית.
בכך אפשר לסיים את העיסוק בשופטים ופשוט לצאת מנקודת ההנחה שזה 8 על 5. בהצלחה
אחדשיודע כתב:החציל עם הסטטיסטיקה לגבי שני השופטים האחרים:https://twitter.com/dorlivnat/status/16 ... 3899633665השופט הטורקי שפט את מכבי ב-14 משחקים מ2012, מתוכם ניצחה בארבעה (הנתון הנמוך ביותר מבין השופטים הפעילים).
את מונאקו הוא שפט 3 פעמים- בכולם ניצחה.
הסלובני לא רחוק עם 4 מ11, כולל מאזן שלילי בבית.
בכך אפשר לסיים את העיסוק בשופטים ופשוט לצאת מנקודת ההנחה שזה 8 על 5. בהצלחה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים