רכש ראשון לעונה הבאה: בראיין אנגולה סגר במכבי תל אביב אחרי שהצליחו להשאיר את השלד שמוביל אותם, הצהובים מתפנים לרענון וחיזוק הסגל. הגארד/פורוורד הקולומביאני (29, 1.98), שכיכב בעבר בנס ציונה ומשחק כיום בקרשיאקה, יצטרף ללורנזו בראון, ווייד בולדווין וג'ון דיברתולומיאו בקו האחורי
הוולכים להכנס בי אני יודע - אני מבסוט רצח על ההחתמה הזו. הוא עושה עונה מדהימה בטורקיה, הוא שחקן שמכיר גם את הליגה ויש לו מספיק ניסיון. כשחקן גיבוי לבראון ווויד (הוא 1-2) אני אוהב את המהלך הזה. לתת מנוחה לכוכבים שלנו, להיות שחקן שישי שמשנה משחקים - אוהב את זה.
Mitelka כתב:הוולכים להכנס בי אני יודע - אני מבסוט רצח על ההחתמה הזו. הוא עושה עונה מדהימה בטורקיה, הוא שחקן שמכיר גם את הליגה ויש לו מספיק ניסיון. כשחקן גיבוי לבראון ווויד (הוא 1-2) אני אוהב את המהלך הזה. לתת מנוחה לכוכבים שלנו, להיות שחקן שישי שמשנה משחקים - אוהב את זה.
החתמה מצויינת שמשאירה גם לא מעט כסף בקופה עבור שחקן בעמדה 4.
Mmm כתב:תעשו לי סדר...הוא בא במקום הילארד? זה לא שחקן בינוני? ממה ההתלהבות?
כנראה על המשבצת של הילאירד. זאת החתמה טובה כי הוא שחקן יותר מגוון מהיליארד, שמגיע בכסף קטן מה- BCL. מאפשר למכבי להשקיע יותר כסף בעמדה 4 שכרגע לא קיימת.
זה היה די צפוי , הילארד וקטש לא משדרים על אותו גל , הילארד שחקן יקר ואחרי סדרת ההחתמות של מכבי לעונות הבאות , מין הסתם עמדה מסויימת היתה צריכה לשלם את המחיר. בהתקפה הוא יהיה בסדר גם ברמת יורוליג (בטח לא פחות טוב מאדאמס) , השאלה איך הוא בהגנה. ועם כל זה , העיתוי לדעתי מחורבן לחלוטין , היה אפשר לחכות שבוע עם ההחתמה הזאת , הצפייה שהילארד יתאבד עכשיו על המשך הסידרה לא ריאלית שהוא יודע שהוא לא ממשיך. הימור.
הוא לגמרי מוביל את ההתקפות שם מעמדה 1 (גם בהגנה הוא שומר על לארקין רוב הזמן..) ומדי פעם זז לעמדה 2. לא רואה אותו הרבה ב-3. אני חייב להניח שהוא מחליף לוויד ובראון. אני ממש סגור על זה. וזה טוב.
ankram כתב:זה היה די צפוי , הילארד וקטש לא משדרים על אותו גל , הילארד שחקן יקר ואחרי סדרת ההחתמות של מכבי לעונות הבאות , מין הסתם עמדה מסויימת היתה צריכה לשלם את המחיר. בהתקפה הוא יהיה בסדר גם ברמת יורוליג (בטח לא פחות טוב מאדאמס) , השאלה איך הוא בהגנה. ועם כל זה , העיתוי לדעתי מחורבן לחלוטין , היה אפשר לחכות שבוע עם ההחתמה הזאת , הצפייה שהילארד יתאבד עכשיו על המשך הסידרה לא ריאלית שהוא יודע שהוא לא ממשיך. הימור.
העיתוי גרוע, אבל זה לא שמדובר פה בהודעה רשמית. ייתכן שדלף בלי שמכבי התכוונו לכך.
ההחתמה על פניו נראית לי בסדר, אבל זה לא שקשה להיות מחליף לאדאמס ו/או להיליארד של העונה.
אם הוא במקום הולינס זה שדרוג אבל אם הוא במקום היליארד אני לא בטוח כמה זה משדרג את הקבוצה כי הוא כבר בן 29 שעד היום נדד בעיקר בליגת האלופות אפילו שהוא מגיע מאותה קבוצה של בונזי קולסון זה לא אומר שהוא יצליח כמוהו ביורוליג נ.ב. צריך מחליף לאראל שיכין סרטון Highlights