משחק חדש

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:חבל שתקעו לנו משחק בירושלים ביום ראשון.
my man כתב:מרסר כתב:חבל שתקעו לנו משחק בירושלים ביום ראשון.
צריך לעלות עם זיו מנקו ו3 סודנים...
Blazergun כתב:לעלות למשחק נגד הפועל עם שמעון. משחק לא חשוב בעליל שאפשר לוותר עליו.
שמואל1 כתב:רק שהשיפוט לא יהרוס את המשחק. זה כל מה שאני מבקש
Adam כתב:עד היום אף קבוצה מעולם לא ניצחה את המשחק ה5 בחוץ.
הייתי אומר שהסיכוי של מכבי לנצח במונאקו עומד על 20%.
זה הולך להיות משחק מכוער ביותר. כנראה שהקבוצה האגרסיבית יותר (במובן הטוב) תנצח. זה יקום וייפול בדיוק על הדברים הקטנים.
אני צופה משחק צמוד שלבסוף נפסיד אותו בגלל בריחה של מונאקו. מקווה מאוד שאני טועה.
צריך לבוא עם תוכנית משחק מאוד ברורה - אסור שהם יקלעו באחוזים מטורפים כמו שהיה במשחק 3. צריך לשחק יותר חכם התקפית מאשר משחקים 2+3.
לקטש יש הרבה עבודה.
Adam כתב:עד היום אף קבוצה מעולם לא ניצחה את המשחק ה5 בחוץ.
זה הולך להיות משחק מכוער ביותר. כנראה שהקבוצה האגרסיבית יותר (במובן הטוב) תנצח. זה יקום וייפול בדיוק על הדברים הקטנים.
אני צופה משחק צמוד שלבסוף נפסיד אותו בגלל בריחה של מונאקו. מקווה מאוד שאני טועה.
צריך לבוא עם תוכנית משחק מאוד ברורה - אסור שהם יקלעו באחוזים מטורפים כמו שהיה במשחק 3. צריך לשחק יותר חכם התקפית מאשר משחקים 2+3.
לקטש יש הרבה עבודה.
גל גל כתב:אפילו לא מצפה שינצחו
רק מבקש שלא יתפרקו ברבע ראשון או שני ויגמר המשחק.
מקווה שיהיה צמוד שיהיה אפשר לגנוב שם את המשחק.
שועל כתב:Adam כתב:עד היום אף קבוצה מעולם לא ניצחה את המשחק ה5 בחוץ.
לקטש יש הרבה עבודה.
*אף קבוצה ביורוליג מאז שינוי הפורמט. כמה משחקי 5 כאלו היו? מאמין שכמה בודדים. כמה משחקים כאלו היו בין מקומות 4 ו5, שהפער האיכותי ביניהם קטן מהפער בין הקבוצות בסדרות האחרות? עוד פחות.
זה נתון חצי מקרי ולא רלוונטי בכלל בעיניי. בטח לא עם "ביתיות" כמו של מונאקו.
אני גם חושב שבמקרה שלנו מכבי קבוצה יותר טובה למרות המיקום בטבלה.
המטרה העונה הייתה להגיע לפלייאוף. פיינל פור זה בונוס עצום.אחדשיודע כתב:יש לה מה להפסיד. פיינל פור
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים