Neo כתב:כמו שאני כותב כל העונה , לורנזו בראון המלך קצת ערום
חייבים חייבים חייבים להנחית גארד יקר\יקר מאוד ש ש ו מ ר ועם קליעה יציבה לשלוש
הוא פשוט צריך גיבוי ברמה גבוה מהספסל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
https://sports.walla.co.il/item/3576228רכש ראשון לעונה הבאה: בראיין אנגולה סגר במכבי תל אביב
אחדשיודע כתב:דבר אחד אני לא מבין. עוד לפני שאני מתעסק בהתאמה/יכולות של אנגולה.
למה כל כך דחוף לסגור עם שחקן בקליבר הזה באפריל? למה לא לבדוק את הסחורה בקיץ? מילא אם היה מדובר בשחקן מבוקש שהסיכויים להחתים אותו בקיץ היו פוחתים משמעותית. זה לא המקרה.
על כל פנים... נראה כבר. אם הוא זול, אז מילא.
גל גל כתב:אחדשיודע כתב:דבר אחד אני לא מבין. עוד לפני שאני מתעסק בהתאמה/יכולות של אנגולה.
למה כל כך דחוף לסגור עם שחקן בקליבר הזה באפריל? למה לא לבדוק את הסחורה בקיץ? מילא אם היה מדובר בשחקן מבוקש שהסיכויים להחתים אותו בקיץ היו פוחתים משמעותית. זה לא המקרה.
על כל פנים... נראה כבר. אם הוא זול, אז מילא.
שמע הוא נותן עונה מטורפת בטורקיה עם ממוצעים הזויים
עוקבים אחריו כבר כמה שנים
מניח שהוא מגיע בשכר די נמוך יחסית במקום היליארד שמקבל 800 אם אני לא טועה או הולינס, לא זוכר מי מרוויח יותר
הוא יוצר לעצמו טוב, קולע מצויין מ 3 ומשחק פיק אנד רול, מתאים יותר לשיטה של קטש על פניו
He was sidelined for a significant portion of the season due to myocardial complications during his COVID-19 recovery.
Neo כתב:טרנט פרייזר ממשיך לשחק כדורסל נהדר במדי זניט . הוא צריך להיות המטרה הראשונה של מכבי בתור גארד מחליף שנותן תוצרת
פליקס , מה אומרים עליו ברוסיה מקרוב ?
פשוט שחקן אדיר בעיניי
Cobra כתב:Neo כתב:טרנט פרייזר ממשיך לשחק כדורסל נהדר במדי זניט . הוא צריך להיות המטרה הראשונה של מכבי בתור גארד מחליף שנותן תוצרת
פליקס , מה אומרים עליו ברוסיה מקרוב ?
פשוט שחקן אדיר בעיניי
הוא שחקן אדיר ונותן עונה נהדרת .
אבל לא רלוונטי למכבי משתי סיבות :
1. לפי איך שנראה בלאט סגור פה ולא יביאו עוד רכז זר בנוסף לבלאט
2. לפי מה שאני זוכר הוא חתם שם באמצע העונה לשנה וחצי
felix_r כתב:הוא באמת חתום עד סוף עונת 2023-24. לא חושב שלמכבי עכשיו יש יותר מדי כסף בשביל לשלם ביי-אאוט, או לפתות שחקנים בחוזה גדול.
אליאור כתב:felix_r כתב:הוא באמת חתום עד סוף עונת 2023-24. לא חושב שלמכבי עכשיו יש יותר מדי כסף בשביל לשלם ביי-אאוט, או לפתות שחקנים בחוזה גדול.
הוא מסיים חוזה בקיץ.
felix_r כתב:אליאור כתב:felix_r כתב:הוא באמת חתום עד סוף עונת 2023-24. לא חושב שלמכבי עכשיו יש יותר מדי כסף בשביל לשלם ביי-אאוט, או לפתות שחקנים בחוזה גדול.
הוא מסיים חוזה בקיץ.
אני לא ראיתי את החוזה שלו, אבל כאן כתוב שהוא חתם עד סוף עונת 2023-24
https://vtb-league.com/en/news/trent-fr ... ins-zenit/
אליאור כתב:felix_r כתב:אליאור כתב:felix_r כתב:הוא באמת חתום עד סוף עונת 2023-24. לא חושב שלמכבי עכשיו יש יותר מדי כסף בשביל לשלם ביי-אאוט, או לפתות שחקנים בחוזה גדול.
הוא מסיים חוזה בקיץ.
אני לא ראיתי את החוזה שלו, אבל כאן כתוב שהוא חתם עד סוף עונת 2023-24
https://vtb-league.com/en/news/trent-fr ... ins-zenit/
טעות שלי. חשבתי שאנחנו מדברים על בלאט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים