ליגת ווינר: הפועל ירושלים - מכבי ת"א, ראשון, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: הפועל ירושלים - מכבי ת

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 מאי 2023, 17:53

my man כתב:מסכים בגדול אבל צריך לקרוא לילד בשמו..
שאתה נותן לזיו ומנקו כל כך הרבה דקות במשחק שבו הושבת מראש את בראון וקולסון ואז גם את דיבר' אז בעצם ידעת כבר מראש שההפסד הזה ככל הנראה יגיע..

ואם זו היתה הגישה של קטש אז אני מבסוט עליו. כן מבאס באיזושהי רמה(מאד מאד נמוכה מבחינתי) שלא סגרו את המקום הראשון אבל זה די נגמר שם..

המשחק ברביעי זה משחק שבמכבי הנוכחית הוא משחק של פעם בעשור...
וכמו שאמרתי לפני המשחק(וכמדומני הסכמת איתי) - אני מוותר אלף פעמים על הליגה פה ומשקיע את כל כולי באירופה כמו שריאל עושה בכדורגל..

האמת? לא מסכים לגבי המודגש. לדעתי היה צריך לתת להם בראש גם ההרכב ששיחק אתמול (ותכל׳ס הם גם הובילו עליהם ברבע ה-4) - בטח כל עוד בולדווין היה שם. קטש פשוט חילק את הדקות לא נכון לדעתי ודי הפסיד את המשחק (חסר לו שיעשה את זה במונאקו). מנקו למשל היה אחלה ברבע השלישי, אבל מה עם לתת לו לנוח אחרי ששיחק 10 דקות רצוף? למה להשאיר אותו על המגרש לאורך כל המחצית השנייה (להוציא חצי דקה)? זה לא ברור לי. מילא היה שורף אותו במחצית הראשונה.

לגבי כל השאר מסכים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 08 מאי 2023, 17:57

חלוקת הדקות הבעייתית של קטש ידועה לא מהיום...ויש לציין שהוא השתפר בזה ממש ממש במהלך העונה

באמת שנראה לי שהוא יותר לא רצה לתת דקות לשחקנים אחרים מחששות כאלה ואחרים לקראת רביעי, מאשר לתת את כל הדקות האלה למנקו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 08 מאי 2023, 17:58

אחדשיודע כתב:כן, אבל עכשיו אתם סתם מקצינים את זה לצד השני. יש אמצע.
גם אני שם ז*ן בדר״כ על הליגה, והייתי מוותר על המשחק הזה גם אלף פעם בשביל לנצח במונאקו ביום רביעי (טוב שנתנו לכמה חבר׳ה לנוח), אבל בואו. עדיין הייתה חשיבות מסוימת למשחק מול ירושלים. להבטיח את המקום הראשון, להעמיד את הוואנביז במקומם (לנצח אותם עם ההרכב השני היה נותן הרגשה די טובה) - יש לזה חשיבות לקראת הפלייאוף המקומי. בטח כשיש סדרות ולא פיינל פור. ויכולה להיות לזה חשיבות גם מבחינה מנטלית לקראת מונאקו (לשלילה או לחיוב). להגיע במומנטום, עם ראש נקי ממחשבות. זה לא שחור או לבן. אפשר להיות מרוצים מהעובדה שמגיעים יחסית בריאים למונאקו, ועדיין להיות מאוכזבים שלא סגרו את הפינה הזאת של הליגה (גם עם ההרכב השני). אבל זהו, שייך להיסטוריה. הפנים לרביעי.

אני מסכים שזה צורם באיזשהו מקום כי זה מול ירושלים, אבל אני מרגיע את עצמי שזה למטרה טובה.
נניח ולא נסיים מקום ראשון? לא מרגיש לי כזו דרמה בסוף הסגל של מכבי איכותי בפער משאר הליגה, ואמורים לעבור בקלות כל קבוצה בפלייאוף. אם נאשים את העדר המקום הראשון כתירוץ להפסד, אז לא מגיע לנו פשוט ומכבי לא צריכים לעשות את החישובים האלו בכלל. מקום ראשון זה נטו להרגשה טובה.

הייתי שמח בדיוק כמוך לדחוף לוונאביז, מוכרי הכרטיסים ב30 שח למשחק העפלה, האלו, אבל מצד שני אני יודע שהם יכולים גם להיות מולנו במאזן חיובי של 10-0 בעונה, אבל בשורה התחתונה לא יזכרו כלום מזה אם האליפות תהיה של מכבי .
omerk

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 מאי 2023, 18:02

my man כתב:חלוקת הדקות הבעייתית של קטש ידועה לא מהיום...ויש לציין שהוא השתפר בזה ממש ממש במהלך העונה

באמת שנראה לי שהוא יותר לא רצה לתת דקות לשחקנים אחרים מחששות כאלה ואחרים לקראת רביעי, מאשר לתת את כל הדקות האלה למנקו..

שוב, אין לי בעיה עם הדקות של מנקו. מצידי שהיה משחק 35 דקות. אבל גם ששחקן (שולי) משחק 35 דקות, צריך לדעת לחלק לו את הדקות כדי לא לפגוע בקבוצה (כלומר - לא לתת לו 16 דקות רצוף על הפרקט במחצית השנייה ורק אז מנוחה של 30 שניות). ופה הוא יכל לעשות עבודה טובה יותר. לא רק איתו אגב. זו דוגמה. הניהול משחק של קטש אתמול לא היה טוב באופן כללי.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 08 מאי 2023, 18:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 מאי 2023, 18:07

omerk כתב:
אחדשיודע כתב:כן, אבל עכשיו אתם סתם מקצינים את זה לצד השני. יש אמצע.
גם אני שם ז*ן בדר״כ על הליגה, והייתי מוותר על המשחק הזה גם אלף פעם בשביל לנצח במונאקו ביום רביעי (טוב שנתנו לכמה חבר׳ה לנוח), אבל בואו. עדיין הייתה חשיבות מסוימת למשחק מול ירושלים. להבטיח את המקום הראשון, להעמיד את הוואנביז במקומם (לנצח אותם עם ההרכב השני היה נותן הרגשה די טובה) - יש לזה חשיבות לקראת הפלייאוף המקומי. בטח כשיש סדרות ולא פיינל פור. ויכולה להיות לזה חשיבות גם מבחינה מנטלית לקראת מונאקו (לשלילה או לחיוב). להגיע במומנטום, עם ראש נקי ממחשבות. זה לא שחור או לבן. אפשר להיות מרוצים מהעובדה שמגיעים יחסית בריאים למונאקו, ועדיין להיות מאוכזבים שלא סגרו את הפינה הזאת של הליגה (גם עם ההרכב השני). אבל זהו, שייך להיסטוריה. הפנים לרביעי.

אני מסכים שזה צורם באיזשהו מקום כי זה מול ירושלים, אבל אני מרגיע את עצמי שזה למטרה טובה.
נניח ולא נסיים מקום ראשון? לא מרגיש לי כזו דרמה בסוף הסגל של מכבי איכותי בפער משאר הליגה, ואמורים לעבור בקלות כל קבוצה בפלייאוף. אם נאשים את העדר המקום הראשון כתירוץ להפסד, אז לא מגיע לנו פשוט ומכבי לא צריכים לעשות את החישובים האלו בכלל. מקום ראשון זה נטו להרגשה טובה.

הייתי שמח בדיוק כמוך לדחוף לוונאביז, מוכרי הכרטיסים ב30 שח למשחק העפלה, האלו, אבל מצד שני אני יודע שהם יכולים גם להיות מולנו במאזן חיובי של 10-0 בעונה, אבל בשורה התחתונה לא יזכרו כלום מזה אם האליפות תהיה של מכבי .

אתה מסתכל על סגל היורוליג של מכבי. אבל הסגל של הליגה כבר הרבה פחות טוב. הוא מורכב מ-5 זרים (ולא 7-8), צריך לתת יותר דקות לישראלים (לפחות 40 דקות). ז״א, הפערים מצטמצמים. מה שאנחנו מציגים ביורליג לא בהכרח רלוונטי לליגה, ו-2008 לימדה אותנו את זה. וצריך להסתכל על הטבלה כמו שהיא - הפועל וירושלים היו העונה לא הרבה פחות טובות ממכבי בליגה. וצריך לתת להן כבוד. בטח בעונה שמוכרעת בסדרות (ולא פיינל פור כבעבר) ויש חשיבות לביתיות. לא חושב שצריך לזלזל בהן העונה. אפשר לזלזל בליגה עצמה, זה כן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 08 מאי 2023, 18:14

אחדשיודע כתב:
my man כתב:חלוקת הדקות הבעייתית של קטש ידועה לא מהיום...ויש לציין שהוא השתפר בזה ממש ממש במהלך העונה

שוב, אין לי בעיה עם הדקות של מנקו. מצידי שהיה משחק 35 דקות. אבל גם ששחקן (שולי) משחק 35 דקות, צריך לדעת לחלק לו את הדקות כדי לא לפגוע בקבוצה (כלומר - לא לתת לו 16 דקות רצוף על הפרקט במחצית השנייה ורק אז מנוחה של 30 שניות). ופה הוא יכל לעשות עבודה טובה יותר. לא רק איתו אגב. זו דוגמה. הניהול משחק של קטש אתמול לא היה טוב באופן כללי.

אם הביקורת היא נטו על חלוקת דקות בעייתית של קטש אז לא בטוח בכלל שיש לנו ויכוח...
אני בסך הכל אמרתי שעשו מהעכבר (וביקורת על קטש במשחק שלושה ימים לפני המשחק הכי גדול שלנו בעשור האחרון היא העכבר) פיל..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 מאי 2023, 18:18

לא יודע. לא חושב שמישהו פה הפך את העכבר לפיל. מדברים על המשחק שהיה ומסתכלים על המשחק הבא. זהו. אם ינצח במונאקו, זה לא יעניין אף אחד
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 מאי 2023, 13:40

my man כתב:
אחדשיודע כתב:עכשיו אתם סתם מקצינים את זה לצד השני. יש אמצע.
גם אני שם ז*ן בדר״כ על הליגה, והייתי מוותר על המשחק הזה גם אלף פעם בשביל לנצח את המשחק במונאקו ביום רביעי (טוב שנתנו לכמה חבר׳ה לנוח), אבל בואו. עדיין הייתה חשיבות מסוימת למשחק מול ירושלים. להבטיח את המקום הראשון, להעמיד את הוואנביז במקומם (לנצח אותם עם ההרכב השני היה נותן הרגשה די טובה) - יש לזה חשיבות לקראת הפלייאוף המקומי. בטח כשיש סדרות ולא פיינל פור. ויכולה להיות לזה חשיבות גם מבחינה מנטלית לקראת מונאקו (לשלילה או לחיוב). להגיע במומנטום, עם ראש נקי ממחשבות. זה לא שחור או לבן. אפשר להיות מרוצים מהעובדה שמגיעים יחסית בריאים למונאקו, ועדיין להיות מאוכזבים שלא סגרו את הפינה הזאת של הליגה (גם עם ההרכב השני). נקווה שינצחו את שני המשחקים הבאים.

מסכים בגדול אבל צריך לקרוא לילד בשמו..
שאתה נותן לזיו ומנקו כל כך הרבה דקות במשחק שבו הושבת מראש את בראון וקולסון ואז גם את דיבר' אז בעצם ידעת כבר מראש שההפסד הזה ככל הנראה יגיע..

ואם זו היתה הגישה של קטש אז אני מבסוט עליו. כן מבאס באיזושהי רמה(מאד מאד נמוכה מבחינתי) שלא סגרו את המקום הראשון אבל זה די נגמר שם..

המשחק ברביעי זה משחק שבמכבי הנוכחית הוא משחק של פעם בעשור...
וכמו שאמרתי לפני המשחק(וכמדומני הסכמת איתי) - אני מוותר אלף פעמים על הליגה פה ומשקיע את כל כולי באירופה כמו שריאל עושה בכדורגל..

בדיוק.
המשחק ברביעי הוא המשחק הכי חשוב של מכבי מאז 2014 והמשחק ליגה הבא בכל מקרה יותר חשוב למכבי מהמשחק מול ירושלים.
לכן סבבה, לא באו כדי לנצח, מקובל, נקסט
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 מאי 2023, 13:46

לא באו כדי לנצח? אז מה, באו כדי להפסיד?
מי ששיחק, רצה לנצח (אוי ואבוי אם לא). זה שהראש של כולם היה חצי במונאקו (באופן טבעי ובאופן מלאכותי), זה משהו אחר
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 מאי 2023, 13:47

אחדשיודע כתב:לא באו כדי לנצח? אז מה, באו כדי להפסיד?
מי ששיחק, רצה לנצח (אוי ואבוי אם לא). זה שהראש של כולם היה חצי במונאקו (באופן טבעי ובאופן מלאכותי), זה משהו אחר

גן אבל מי ששיחק זה זיו ומנקו, מה ציפית?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 מאי 2023, 13:50

Shay_uzan כתב:

ובולדווין. ציפיתי ורציתי שינצחו גם עם הרכב שני.
זה לא שבצד השני יש שחקנים וואו. בוא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 09 מאי 2023, 16:04

Shay_uzan כתב:

אתה מעדיף את הישראלים של ירושלים? הם יותר טובים?
ד"א גם במפגשים הקודמים בלי מנקו וזיו , הישראלים של ירושליים עלו על הישראלים של מכבי , ואז שיחקו ג'ונדי וסורקין
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 מאי 2023, 16:57

ankram כתב:
Shay_uzan כתב:

אתה מעדיף את הישראלים של ירושלים? הם יותר טובים?
ד"א גם במפגשים הקודמים בלי מנקו וזיו , הישראלים של ירושליים עלו על הישראלים של מכבי , ואז שיחקו ג'ונדי וסורקין

כותב גם לאחדש
הפואנטה שאם למכבי היה אכפת הם לא היו רואים מגרש כמו שהם ראו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 מאי 2023, 17:31

למכבי כן היה אכפת מהמשחק, הם כן רצו לנצח. אחרת לא היו משחקים בכלל עם בולדווין (או עם יתר הזרים). היו מעלים את הנוער. שוב, זה שהמשחק ברביעי הרבה יותר קריטי (ולכן שחקנים בכירים נחו ומשלימים שיחקו יותר) זה משהו אחר. כמו שאמרתי לפני, זה לא שחור או לבן. זה ש-X הכי חשוב, לא אומר Y לא חשוב בכלל. עניינית, למשחק מול ירושלים הייתה משמעות (גדולה או קטנה, נדע בהמשך). היו יכולים לסגור את הסיפור של הליגה (של העונה הסדירה) לפני הטיסה למונאקו ולהגיע לשם בראש שקט יותר. אבל לא קרה, אז אפשר להמשיך לדיון אחר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Gevaudan » 10 מאי 2023, 10:49

אני לא מסכים עם זה שלא היה למכבי 'אכפת'. הם פשוט הגיעו עם סדר עדיפויות אחר – הפסד לירושלים כואב, אבל להפסיד ברביעי למונאקו כואב יותר.
מה גם שבעיניי מכבי מסתדרת יותר טוב עם הפועל תל אביב והשיטה שלה.
Gevaudan

הודעהעל ידי A.Parker » 10 מאי 2023, 11:08

אוהבים להתלונן המון על השיפוט מול מונאקו, אז בהצלחה בשיפוט בדרבי ועוד כשזה משחק מכריע לשתי הקבוצות. מכבי היתה צריכה לקחת את המשחק הזה. 15 דקות לג'ונדי, עוד קצת לסורקין ותעדוף מעט חכם יותר וכנראה שמכבי היתה מנצחת.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־17 אורחים