ת'רד המלפפונים 23/24 V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1- תמיר בלאט על סף סיכום

הודעהעל ידי Runner30 » 09 מאי 2023, 14:53

בלאט ג׳ונדי זוסמן ליף וסורקין בקבוצה אחת?
אני בטוח שיש איזה חוק במנהלת נגד זה...
Runner30

הודעהעל ידי שמוליק » 09 מאי 2023, 14:53

Jazzman כתב:בלאט ישראלי טוב לליגה שלנו..כל דבר מעבר לזה יהיה בונוס. הוא באמת רכז. יש לו קליעה טובה. כל עוד משחקים בליגת הפח צריך ישראלים שאשכרה מסוגלים לעשות משהו. בלאט עונה על זה. זהו. לא צריך להתרגש יותר מדי.

אני דוקא מתרגש. אחלה שחקן. החתמה מעולה.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי שמוליק » 09 מאי 2023, 15:03

בלאט איכשהו בניגוד אליו מראה גרף התקדמות כלשהו. לא אומר שהוא מדהים, אבל לפחות התקדמות משנה לשנה. זוסמן פשוט תקוע.[/quote]
כן, זוס לא טוב כמו בלאט ולא מתקדם כמו בלאט אבל זוס הישראלי הכי טוב בעמדה הזאת (אם מחשיבים את דני כ4) ואנחנו צריכים ישראלים כמעט בכל עמדה ולכן אני רוצה את זוסמן פה. הוא ישראלי , שיכול לעזור בדומננטיות ומנוחה של זרים בליגה ויכול להיות מחליף לגיטימי ביורוליג (במקרה הרע מחליף שני). לדעתי השיקול של מכבי בהחתמת ישראלים צריך להיות "הישראלי הכי טוב בעמדה שפנוי" וזוס עומד על זה. התפיסה שלכם שישראלים צריכים להיות שחקנים שלמים שיכולים להיות מושלמים ביורוליג לא עובד כאשר יש לנו חוק רוסי. יותר מזה, אם יש 6 ישראלים ו8 זרים (זה למה אני רשמתי את הסגל ללא מחליף לקולסון, כי צריך עוד זר לזה) אז בכל מצב 2 מהם לא נרשמים ליורוליג והרוטציה של מכבי תמיד מצטמצמת ל10, אז מה אכפת לי מי הישראלי הרביעי בסגל היורוליג, אני רוצה דומננטיות בליגה ומחליפים לגיטימיים ביורוליג וזוס הוא ה3 שעומד על ההגדרה הזאת הכי טוב, מי ישמע מנקו או כל ישראלי בעמדות האלו הוכיח שהוא יותר טוב מזוס[/quote]
הגישה צריכה להיות שונה. לא לקחת את הישראלי הטוב בכל עמדה אלא לקחת 5 ישראלים הטובים ביותר ללא קשר לעמדה. רק אז להשלים זרים מהשורה הראשונה לעמדות הלא מאוישות. לא הייתי רוצה כאן את גרסת ההלפרין חסר הבטחון בדמות יובל ואין ישראלים ראויים בעמדות 3-4 להוציא תומר-הולך עם הלב-גינת, קורנליוס ואולי אייזיה אייזנדורף שעשה התקדמות השנה בעמדת הפאוורד. בעמדה 1-2 יש את נועם יעקב, דברת, בלאט, מדר, שמעונוביץ', בן שרף, גונדי, היידיגר(?) וכל אחד מהם ראוי למכבי מה שאני מדגיש בפעם השנייה, אנגולה מיותר כמו הולינס אלא אם הוא הסמול הפותח.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי ankram » 09 מאי 2023, 16:12

אליאור כתב:
Shay_uzan כתב:
Shay_uzan כתב:הוא רכז ישראלי טוב עם נסיון יורוליג וזה פרייסלס, יש רק 2 מחוץ למכבי ובגלל האבא תמיר יהיה פה עונה הבאה. אני מעדיף את מדר אבל זה לא יקרה כי בלאט סגור פה כבר שנה, לומר שהוא הרכז מחליף הכי טוב? לא, אבל נראה שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים, רכז ישראלי עם נסיון יורוליג שיעשה את מה שזיו לא עושה.
על אותו עיקרון אני גם בעד להביא לפה את זוס ולסגור את הסגל הישראלי עם בלאט, סורקין, זוס, גונדי וכהן (ומאנקו כי נתקענו איתו), להתחשב בחוק הרוסי זאת לחמישיה שלישית כחול לבן הכי טובה שנוכל להשיג ליורוליג ובטח ובטח לליגה, זאת חמישיה שאוכל לסמוך עליה לפתוח בישראל.
תזכרו גם שהוא וקטש דיי מושלמים אחד לשני, אז כן, מדר הרבה יותר כשרוני וטוב ואני רוצה לראות את מדר פה, אבל יותר אשמח מלחיות עם בלאט, במיוחד שכרגע הוא מחליף פלופ גמור

לחשוב על סגל של
1. בראון, בלאט
2. בולדווין, אנגולה, גונדי
3. קולסון, זוס, מנקו
4. 4 פותח, מרטין/אחר, כהן
5. 5 פותח, ניבו/פויטרס, סורקין
אני אהיה מרוצה אבל דיי חסרה בו קליעה, בלאט הוא הקלעי הכי טוב בסגל באופן מוזר
אליאור כתב:הוא בכל מקרה עדיף על זיו, שאין בו כלום. הוא מוסר טוב ויש לו יד טובה לשלוש, שזה כבר יותר טוב ממה שיש לנו. האופציה היחידה שעדיפה עליו בשוק זה ים מדר, והוא לא יהיה פה כי יש לו חוזה.

מדויק

הייתי מעדיף את אלייז'ה בריאנט במקום זוסמן ואת טי ג'יי ליף במקום מרטין. בריאנט גם יוכל לתת דקות בעמדות 1-2 וגם יהיה מחליף טוב לעמדה 3. אני מקווה שליף יוכל להשתלב כ-4 מחליף ובכל מקרה הסגל הזה יותר כשרוני מאשר זוסמן כמחליף ב-3.

מעולם לא הבנתי מדוע כל כך אוהבים את בריאנט , אנוכי , מקבל החלטות נוראי , שומר בינוני מינוס , ומעל הכל אחד שבורח מהקבוצה בהזדמנות הראשונה.
למה אתה חושב שטי ג'יי ליף יותר טוב ממרטין , ראית אותו אי פעם משחק אחרי קרייריית המכללות שלו? אחרי שכבר התגלחת על הזקן של מרטין , בא לך להכשיר עוד מישהו שלא מכיר כדורסל אירופאי ויורוליג? אנחנו ארגון צדקה לכדורסלנים יהודים (הוא לא יהודי , ואבא שלו קיבל אזרחות במרמה) , שכל הזמן מוצאים תירוצים למה לא להגיע?
בשבילי טי ג'יי ליף זה המרקוס הייסליפ של שנות ה 2000 , בחיים לא יגיע למכבי (כי בין השאר הוא מפחד מגיוס) , וכל שנה יפמפמו את השם שלו כאילו מדובר בביאה הבאה של ג'ורדן ולא בכדורסלן די פח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 מאי 2023, 16:48

my man כתב:בלאט חלש בשביל היורוליג. אין הרבה מקום לחשוב אחרת.
זוס אני לא רוצה לראות פה גם בעד שקל וחצי.

ואשכרה הציעו פה שוב את טיג'יי ליף...נו די..

מכבי תצליח או תיפול רק על הזרים. הישראלים כרגע בשוק לא יהיו שובר שוויון בשום צורה.. כולם חלשים.. לכן צריך להשקיע כמה שפחות בסגל הישראלי וכמה שיותר בחיזוק זר במקומות הנכונים..

כל עוד אתה משחק בליגת ווינר פח אתה צריך ישראלים לליגה ואם אתה רוצה להצליח בה אז מומלץ שהם יהיו טובים. יותר מזה, אם אתה רוצה שבראונדווין ושאר הזרים ינוחו אתה צריך שהישראלים שיוכלו להחליף אותם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 מאי 2023, 16:51

מרסר כתב:זה שדרוג לעומת זיו החלש מה גם שבלאט הוכיח שהוא יכול לתת דקות טובות ביורוליג, מכבי לדעתי צריכה ללכת גם על מדר בנוסף.
ואז מה? על איזה דקות שניהם ישחקו פה? של בראון? של בולדווין? לא לשכוח שיש גם את גונדי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 מאי 2023, 16:54

שמוליק כתב:בלאט איכשהו בניגוד אליו מראה גרף התקדמות כלשהו. לא אומר שהוא מדהים, אבל לפחות התקדמות משנה לשנה. זוסמן פשוט תקוע.
כן, זוס לא טוב כמו בלאט ולא מתקדם כמו בלאט אבל זוס הישראלי הכי טוב בעמדה הזאת (אם מחשיבים את דני כ4) ואנחנו צריכים ישראלים כמעט בכל עמדה ולכן אני רוצה את זוסמן פה. הוא ישראלי , שיכול לעזור בדומננטיות ומנוחה של זרים בליגה ויכול להיות מחליף לגיטימי ביורוליג (במקרה הרע מחליף שני). לדעתי השיקול של מכבי בהחתמת ישראלים צריך להיות "הישראלי הכי טוב בעמדה שפנוי" וזוס עומד על זה. התפיסה שלכם שישראלים צריכים להיות שחקנים שלמים שיכולים להיות מושלמים ביורוליג לא עובד כאשר יש לנו חוק רוסי. יותר מזה, אם יש 6 ישראלים ו8 זרים (זה למה אני רשמתי את הסגל ללא מחליף לקולסון, כי צריך עוד זר לזה) אז בכל מצב 2 מהם לא נרשמים ליורוליג והרוטציה של מכבי תמיד מצטמצמת ל10, אז מה אכפת לי מי הישראלי הרביעי בסגל היורוליג, אני רוצה דומננטיות בליגה ומחליפים לגיטימיים ביורוליג וזוס הוא ה3 שעומד על ההגדרה הזאת הכי טוב, מי ישמע מנקו או כל ישראלי בעמדות האלו הוכיח שהוא יותר טוב מזוס
הגישה צריכה להיות שונה. לא לקחת את הישראלי הטוב בכל עמדה אלא לקחת 5 ישראלים הטובים ביותר ללא קשר לעמדה. רק אז להשלים זרים מהשורה הראשונה לעמדות הלא מאוישות. לא הייתי רוצה כאן את גרסת ההלפרין חסר הבטחון בדמות יובל ואין ישראלים ראויים בעמדות 3-4 להוציא תומר-הולך עם הלב-גינת, קורנליוס ואולי אייזיה אייזנדורף שעשה התקדמות השנה בעמדת הפאוורד. בעמדה 1-2 יש את נועם יעקב, דברת, בלאט, מדר, שמעונוביץ', בן שרף, גונדי, היידיגר(?) וכל אחד מהם ראוי למכבי מה שאני מדגיש בפעם השנייה, אנגולה מיותר כמו הולינס אלא אם הוא הסמול הפותח.

ואז יווצר לך מצב של בלאט, גונדי ומדר בקבוצה אחת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אליאור » 09 מאי 2023, 17:01

ankram כתב:
אליאור כתב:
Shay_uzan כתב:
Shay_uzan כתב:הוא רכז ישראלי טוב עם נסיון יורוליג וזה פרייסלס, יש רק 2 מחוץ למכבי ובגלל האבא תמיר יהיה פה עונה הבאה. אני מעדיף את מדר אבל זה לא יקרה כי בלאט סגור פה כבר שנה, לומר שהוא הרכז מחליף הכי טוב? לא, אבל נראה שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים, רכז ישראלי עם נסיון יורוליג שיעשה את מה שזיו לא עושה.
על אותו עיקרון אני גם בעד להביא לפה את זוס ולסגור את הסגל הישראלי עם בלאט, סורקין, זוס, גונדי וכהן (ומאנקו כי נתקענו איתו), להתחשב בחוק הרוסי זאת לחמישיה שלישית כחול לבן הכי טובה שנוכל להשיג ליורוליג ובטח ובטח לליגה, זאת חמישיה שאוכל לסמוך עליה לפתוח בישראל.
תזכרו גם שהוא וקטש דיי מושלמים אחד לשני, אז כן, מדר הרבה יותר כשרוני וטוב ואני רוצה לראות את מדר פה, אבל יותר אשמח מלחיות עם בלאט, במיוחד שכרגע הוא מחליף פלופ גמור

לחשוב על סגל של
1. בראון, בלאט
3. קולסון, זוס, מנקו
אליאור כתב:הוא בכל מקרה עדיף על זיו, שאין בו כלום. הוא מוסר טוב ויש לו יד טובה לשלוש, שזה כבר יותר טוב ממה שיש לנו. האופציה היחידה שעדיפה עליו בשוק זה ים מדר, והוא לא יהיה פה כי יש לו חוזה.

מדויק

הייתי מעדיף את אלייז'ה בריאנט במקום זוסמן ואת טי ג'יי ליף במקום מרטין. בריאנט גם יוכל לתת דקות בעמדות 1-2 וגם יהיה מחליף טוב לעמדה 3. אני מקווה שליף יוכל להשתלב כ-4 מחליף ובכל מקרה הסגל הזה יותר כשרוני מאשר זוסמן כמחליף ב-3.

מעולם לא הבנתי מדוע כל כך אוהבים את בריאנט , אנוכי , מקבל החלטות נוראי , שומר בינוני מינוס , ומעל הכל אחד שבורח מהקבוצה בהזדמנות הראשונה.
למה אתה חושב שטי ג'יי ליף יותר טוב ממרטין , ראית אותו אי פעם משחק אחרי קרייריית המכללות שלו? אחרי שכבר התגלחת על הזקן של מרטין , בא לך להכשיר עוד מישהו שלא מכיר כדורסל אירופאי ויורוליג? אנחנו ארגון צדקה לכדורסלנים יהודים (הוא לא יהודי , ואבא שלו קיבל אזרחות במרמה) , שכל הזמן מוצאים תירוצים למה לא להגיע?
בשבילי טי ג'יי ליף זה המרקוס הייסליפ של שנות ה 2000 , בחיים לא יגיע למכבי (כי בין השאר הוא מפחד מגיוס) , וכל שנה יפמפמו את השם שלו כאילו מדובר בביאה הבאה של ג'ורדן ולא בכדורסלן די פח.

אני נגד להשאיר את מרטין. לא הייתי רוצה לנסות ולגלות בשנה הבאה אם השנה הראשונה שלו הייתה התאקלמות או דהוא פשוט כדורסלן גרוע. אני מעדיף את ליף עליו כדי שנוכל להביא זר נוסף בעמדה 3.
אליאור

הודעהעל ידי JarJarBinx » 09 מאי 2023, 17:08

לא מתלהב מבלאט. בגדול אני נגד שחקני ספסל שהם חור בהגנה.
והאמת שבמשחקים מול אלבה מה שראיתי ממנו זה כמה מסירות יפות, אבל גם המון בלגן, ניהול משחק מפוזר ואיבודי כדור.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Adam » 09 מאי 2023, 19:23

אנשים פה עושים סלט, כשחלק מהדברים שנאמרים נכונים וחלק אחר תלושים מהמציאות.

1. צריך להפריד בין מה שיקרה על הנייר לבין מה שיקרה בפועל:
- בלאט על הנייר מגיע במקום זיו, בתור הרכז הישראלי הבכיר שלנו.
- בלאט בפועל ממש לא יתופקד כמו שזיו כעת מתופקד ביורוליג. תצפו לראות אותו עולה בתור הרכז המחליף שלנו.
2. השילוב של בלאט עם מכבי, במצב הנוכחי, לא נכון לשני הצדדים בשום צורה.
- בצד אחד יש את בלאט, שמראה מגמת שיפור בקריירה שלו, אך ברגע שהוא יעבור למכבי זה ככל הנראה ייתקע.
- בצד השני יש את מכבי. בלאט לא מספיק טוב להיות המחליף של בראון/בולדווין, והוא גם לא מתאים לשחק לצד ג'ונדי (קו אחורי סופר נמוך וחלש הגנתית), כלומר אוטומטית נהיה חייבים לשים אותו לצד אחד מהBB.
3. הגעתו למעשה פוסלת את האפשרות שמדר יגיע לכאן, שכולנו יודעים עד כמה הוא עדיף ומתאים יותר למכבי.
4. לא אתפלא אם הגעתו אף פוסלת הגעה של רכז/גארד בכיר זר נוסף, שכן אני לא רואה את בלאט מסכים להגיע למכבי כדי להיות רכז שלישי.
5. במצב הנוכחי, בלאט די מחזיק את מכבי בביצים. מכבי צריכה להיפטר מיפתח זיו ונראה שמדר לא להוט להגיע לכאן, אז בלאט יכול להרשות לעצמו לדרוש המון דברים (דקות, כסף) ועלולים לבוא על חשבון שחקנים פוטנציאליים אחרים.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 מאי 2023, 21:16

אליאור כתב:
ankram כתב:
אליאור כתב:
Shay_uzan כתב:

לחשוב על סגל של
1. בראון, בלאט
3. קולסון, זוס, מנקו

מדויק

אני נגד להשאיר את מרטין. לא הייתי רוצה לנסות ולגלות בשנה הבאה אם השנה הראשונה שלו הייתה התאקלמות או דהוא פשוט כדורסלן גרוע. אני מעדיף את ליף עליו כדי שנוכל להביא זר נוסף בעמדה 3.

תלוי בכיוון של המועדון, אם הוא יהיה פותח כמו השנה אז שימצא קבוצה אחרת, כמחליף, יותר ממקובח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי JarJarBinx » 09 מאי 2023, 21:45

לכל מי שחשב על מדר - לא נראה לי שזה היה רלוונטי באמת מבחינתו באיזה שהוא שלב. הוא מאד שאפתן ורוצה להתקדם, לא נראה לי שהיה בא להחליף מהספסל שני כוכבים כמו בראון ובולדווין. לבוא למכבי אחרי פרטיזן זו לא התקדמות בשבילו.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי felix_r » 09 מאי 2023, 22:26

ממש לא מחזיק מבלאט וחושש שההחתמה הזאת מיותרת לחלוטין.
מקווה שאני טועה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Cobra » 12 מאי 2023, 19:34

אראל מפרסם שקורנלי מריאל במשא ומתן מתקדם עם מכבי .
על פניו התאמה לא רעה , נותן קליעה טובה מאוד.
Cobra

הודעהעל ידי RomanR » 12 מאי 2023, 19:34

מכבי מנהלת מו"מ עם פיטר קורנלי
https://sports.walla.co.il/item/3578280

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שופי שוף » 12 מאי 2023, 19:39

מאוד אוהב את השם הזה. שילוב של סייז,קליעה ויכולת להגן על הטבעת שמכבי צריכה.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי felix_r » 12 מאי 2023, 19:39

RomanR כתב:מכבי מנהלת מו"מ עם פיטר קורנלי

הוא קולע טוב מבחוץ, אבל מאוד רך ולא שווה כלום בהגנה. לא פלא שלא שותף הרבה בסדרה מול פרטיזן למרות כול החוסרים בקו הקדמי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 12 מאי 2023, 20:08

felix_r כתב:
RomanR כתב:מכבי מנהלת מו"מ עם פיטר קורנלי

הוא קולע טוב מבחוץ, אבל מאוד רך ולא שווה כלום בהגנה. לא פלא שלא שותף הרבה בסדרה מול פרטיזן למרות כול החוסרים בקו הקדמי

זהו תהיתי לאן הוא נעלם, כי לא נרשם שהוא פצוע
itai7

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1- מגעים עם פיטר קורנלי

הודעהעל ידי גל גל » 12 מאי 2023, 20:17

אני מאוד אוהב אותו
מקווה שהוא בא אבל במקום מרטין
ועוד שחקן בעמדה 4 יחליף את פוייתרס
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן