מרסר כתב:sweety כתב:מכבי קפאו אבל השופטים היום פשוט ביזיון. בושה
לא ברור איך היורוליג מעלים עין מדבר כזה
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
הם לא חושבים כמונו יגידו לך שהשיפוט היה מצוין.
כמו במשחק 2 כמובן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:sweety כתב:מכבי קפאו אבל השופטים היום פשוט ביזיון. בושה
toja27 כתב:חבל.. אין לנו גבוהים.
Shay_uzan כתב:מרסר כתב:sweety כתב:מכבי קפאו אבל השופטים היום פשוט ביזיון. בושה
כמו במשחק 2 כמובן
BIG sofo כתב:הבנתי שיש כמה מאוד אוהדים של מכבי תל אביב שכבר קנו כרטיס לפיינל פור?!
TAYO כתב:מי שאומר שהבעיה היום הייתה השיפוט פשוט עיוור. העבירות לשלוש היו גם היו, ובכל מקרה השופטים זה לא מה שגרם לבראון לשחק נגד מכבי. פנים לעונה הבאה - מרטין לא נראה לי שווה השקעה. את היליארד הייתי משאיר ואת פויטרס משחרר כי מספיק גבוה אחד שלא קולע עונשין.
לויד זורק את הרגליים קדימה, ולשרוק בלתי ספורטיבית היה מביך כשעל בולדווין היה בלתי ברורה
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:מי שאומר שהבעיה היום הייתה השיפוט פשוט עיוור. העבירות לשלוש היו גם היו, ובכל מקרה השופטים זה לא מה שגרם לבראון לשחק נגד מכבי. פנים לעונה הבאה - מרטין לא נראה לי שווה השקעה. את היליארד הייתי משאיר ואת פויטרס משחרר כי מספיק גבוה אחד שלא קולע עונשין.
JarJarBinx כתב:אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אכזבה מרה מבראון
אגב, גם בזה, לטעמי, אשם קטש. ולמה? כי הוא הפקיד את משימת ניהול המשחק מהרגע הראשון רק על בולדווין. זאת אחת הסיבות שבראון לא נכנס למשחק לדעתי
נו באמת. בראון שחקן בכיר ומנוסה. זה עליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot] ו־9 אורחים