פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מחשבות לעונת 2023/24

12 מאי 2023, 22:15

Mmm כתב:תגידו אני היחיד שחושש שמכבי יותר מידי בונה על לורנזו שנה הבאה?

אתה ממש לא היחיד. הסדרה מול מונקו היתה תמרור אזהרה רציני בעיני. זה לא משחק אחד, זו סדרה שלמה. והאמת שכבר מאמצע העונה בראון לא קרוב ליכולת של תחילת העונה.

13 מאי 2023, 01:16

felix_r כתב:עובדתית. אהבתי את המילה. אז עובדתית היום יש יותר מבעבר שחקנים שמשחקים עד גיל מאוחר. זה לא אומר שכול השחקנים שומרים על יכולת גבוהה עד גיל מאוחר יותר מבעבר. עובדתית.

גם היום יש שחקנים שפורשים יחסית מוקדם. עובדתית. גם אותם השחקנים שכן משחקים היום עד גיל מאוחר, לא כולם מצליחים לשמור על רמה גבוהה. עובדתית.

פליקס תקרא שוב את הפסקה האחרונה בתגובה שלי ותחזור אליי.

13 מאי 2023, 01:32

TAYO כתב:הייתי שוקל לנסות להביא את בייקון… לא יודע לגבי האופי שלו אבל הוא יכול ממש לפתוח את ההגנות וליצור לעצמו כשבראון תקוע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

נא לא להזכיר את שמו . אם בטעות הוא חותם במכבי אני מאמין שתוך 4 דקות לורנזו ובולדווין מכים אותו בברוטליות

13 מאי 2023, 01:35

JarJarBinx כתב:

אתה ממש לא היחיד. הסדרה מול מונקו היתה תמרור אזהרה רציני בעיני. זה לא משחק אחד, זו סדרה שלמה. והאמת שכבר מאמצע העונה בראון לא קרוב ליכולת של תחילת העונה.

מה ציפית? שהוא יגיע פרש לסוף העונה אחרי שלא נח בקיץ ונסחט ע״ קטש לאורך כל העונה? התמרור אזהרה הכי גדול היה הפציעה שלו באמצע העונה הסדירה. לא הסדרה מול מונאקו. כלומר, עוד הרבה לפני הסדרה הזו, היה אמור להיות ברור לכולם שצריך להביא תגבורת בשנה הבאה לעמדה 1 (במועדון מתוקן - היו מביאים חיזוק עוד השנה). גם בגלל הגיל שלו, גם בגלל העובדה שהוא משחק בקיץ עם נבחרת ספרד וגם כי לא הגיוני להפיל הכל על שני שחקנים. העלנו פה את החששות הללו עוד בקיץ (הקודם), כאשר קיבל את האזרחות הספרדית שלו.

13 מאי 2023, 19:32

אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:

מה ציפית? שהוא יגיע פרש לסוף העונה אחרי שלא נח בקיץ ונסחט ע״ קטש לאורך כל העונה? התמרור אזהרה הכי גדול היה הפציעה שלו באמצע העונה הסדירה. לא הסדרה מול מונאקו. כלומר, עוד הרבה לפני הסדרה הזו, היה אמור להיות ברור לכולם שצריך להביא תגבורת בשנה הבאה לעמדה 1 (במועדון מתוקן - היו מביאים חיזוק עוד השנה). גם בגלל הגיל שלו, גם בגלל העובדה שהוא משחק בקיץ עם נבחרת ספרד וגם כי לא הגיוני להפיל הכל על שני שחקנים. העלנו פה את החששות הללו עוד בקיץ (הקודם), כאשר קיבל את האזרחות הספרדית שלו.

ציפיתי שמי שנחשב אחד משני הכוכבים הגדולים בסגל, אם לא הבכיר שבהם, יופיע לסדרת פלייאוף. אני מניח שגם במכבי ציפו. אף אחד לא מביא שחקנים מובילים מבלי לצפות שיתפקדו טוב במאני טיים של העונה.

13 מאי 2023, 21:39

גם אני ציפיתי שבולדווין ייתן בראש לירושלים בגמר הגביע. לא קרה. רצונות לחוד ומציאות לחוד.
בהתחשב בסימנים שקדמו לסדרה (עייפות מצטברת), הציפייה שיגיע בשיא הכושר לסיום העונה (או לאורך כל הסדרה מול מונאקו) לא הייתה מציאותית. ולזה תוסיף את השינוי בתפקיד שבטח לא עזר.

13 מאי 2023, 21:40

JarJarBinx כתב:
אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:

ציפיתי שמי שנחשב אחד משני הכוכבים הגדולים בסגל, אם לא הבכיר שבהם, יופיע לסדרת פלייאוף. אני מניח שגם במכבי ציפו. אף אחד לא מביא שחקנים מובילים מבלי לצפות שיתפקדו טוב במאני טיים של העונה.

+1

14 מאי 2023, 00:01

זה לגיטימי להתאכזב כמו שזה לגיטימי שאחרי עונה מעולה הוא תפס תקופה קצת פחות טובה. קורה, לא עניין של גיל אפילו. ועדיין, איך הגענו למצב שיש למישהו ספקות או טענות לגבי הרכז הכי טוב שהיה פה מזה עשור, אולי יותר?
רק מזכיר, דיאנדרה קיין הריץ פה שנים מהלכים כאילו שהוא באמת רכז, ג'רמי פארגו הוקפץ מהליגה הלבנונית, גל מקל, מרקיז היינס, כריס ג'ונס, אוואנס וכל מני קומבו גארדים מורטי עצבים. אחלה לורנזו, רק צריך למצוא לו בק-אפ סולידי והוא יהיה אש.

14 מאי 2023, 10:39

JarJarBinx כתב:
אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:

רואים שמה שהיה עם בראון זה קלאסי תשישות ולא עניין שרעדו לו הידיים או איזה משהו באזורים האלו: להפך אתה ראית שהבנאדם מנסה פעם אחר פעם לקחת את המשחק על עצמו, לפעמים עם מהלכים שהם יותר מדי "נועזים", אבל אמיתית פשוט כנראה היה תשוש ולא הצליח לגמור את המהלכים עד הסוף, למרות שראינו בעבר שמבחינת כישרון ויכולות בהחלט הוא מסוגל.

איך אפשר בכלל לכעוס על בראון בגלל המשחק הזה אני לא מבין. לא היינו בכלל מתקרבים למשהו שקרוב למשחק הזה אם לא בראון. הסגל של מכבי הוא מגוחך ברמות לעומת שאר הסגלים בפלייאוף וזה נס שהגענו למשחק 5 (והס להזכיר את ג'ייק כהן 4 פותח). הוא כוכב על במונחי כדורסל אירופאי, אנחנו צריכים לשמוח שהוא, בטיפשותו, בחר להאריך פה חוזה ולוותר על מלא כסף וחיים נוחים יותר ורוב הנצחונות בעונה רשומים בעיקר על שמו. אז הגיע סחוט ולא חד למשחק 5, זה מה יש. עונה הבאה הוא יגיע עם יותר ניסיון במעמד ובתקווה שגם צוות האימון הבין איך צריך להתנהל איתו מבחינת דקות כדי שיגיע הכי רענן ומפוקס.

לא יודע כמה מכם עובדים ביומיום כשהם סחוטים ועייפים, או שהם בעבודה אחרי תקופה שכל יום רצוף עובדים המון המון שעות, רואים ממש מעט בית וישנים ממש מעט וככה חוזר חלילה. זה מתיש, זה מקשה מאד על התפקסות, דברים שבד"כ קלים לך פתאום אתה מרגיש מטומטם ולא מצליח וכל זה אני מתאר מאמץ שהוא בעיקר נפשי שיש לי בתור רואה חשבון, אני לא יכול בכלל לדמיין מה הלחץ שיש על ספורטאי כזה בעונה שלמה שכל העיינים עליו שיבצע כל משחק כמעט ניסים וכשכבר לא מגיע חמצן למוח.

צריך לזכור שאנחנו לא חיים במשחק פלייסטיישן אלו בני אדם ולא משנה כמה אנחנו בונים עליהם או כמה משלמים להם, עדיין יהיו להם את הפגמים האנושיים שלהם וצריך להתנהל מסביב לזה.

14 מאי 2023, 12:24

omerk כתב:
JarJarBinx כתב:
אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:

רואים שמה שהיה עם בראון זה קלאסי תשישות ולא עניין שרעדו לו הידיים או איזה משהו באזורים האלו: להפך אתה ראית שהבנאדם מנסה פעם אחר פעם לקחת את המשחק על עצמו, לפעמים עם מהלכים שהם יותר מדי "נועזים", אבל אמיתית פשוט כנראה היה תשוש ולא הצליח לגמור את המהלכים עד הסוף, למרות שראינו בעבר שמבחינת כישרון ויכולות בהחלט הוא מסוגל.

איך אפשר בכלל לכעוס על בראון בגלל המשחק הזה אני לא מבין. לא היינו בכלל מתקרבים למשהו שקרוב למשחק הזה אם לא בראון. הסגל של מכבי הוא מגוחך ברמות לעומת שאר הסגלים בפלייאוף וזה נס שהגענו למשחק 5 (והס להזכיר את ג'ייק כהן 4 פותח). הוא כוכב על במונחי כדורסל אירופאי, אנחנו צריכים לשמוח שהוא, בטיפשותו, בחר להאריך פה חוזה ולוותר על מלא כסף וחיים נוחים יותר ורוב הנצחונות בעונה רשומים בעיקר על שמו. אז הגיע סחוט ולא חד למשחק 5, זה מה יש. עונה הבאה הוא יגיע עם יותר ניסיון במעמד ובתקווה שגם צוות האימון הבין איך צריך להתנהל איתו מבחינת דקות כדי שיגיע הכי רענן ומפוקס.

לא יודע כמה מכם עובדים ביומיום כשהם סחוטים ועייפים, או שהם בעבודה אחרי תקופה שכל יום רצוף עובדים המון המון שעות, רואים ממש מעט בית וישנים ממש מעט וככה חוזר חלילה. זה מתיש, זה מקשה מאד על התפקסות, דברים שבד"כ קלים לך פתאום אתה מרגיש מטומטם ולא מצליח וכל זה אני מתאר מאמץ שהוא בעיקר נפשי שיש לי בתור רואה חשבון, אני לא יכול בכלל לדמיין מה הלחץ שיש על ספורטאי כזה בעונה שלמה שכל העיינים עליו שיבצע כל משחק כמעט ניסים וכשכבר לא מגיע חמצן למוח.

צריך לזכור שאנחנו לא חיים במשחק פלייסטיישן אלו בני אדם ולא משנה כמה אנחנו בונים עליהם או כמה משלמים להם, עדיין יהיו להם את הפגמים האנושיים שלהם וצריך להתנהל מסביב לזה.

לא כועס, מאוכזב. כל הענייני תשישות, כן או לא, זה לא משנה - שורה תחתונה בסדרת פלייאוף שלמה הוא לא הביא מה שהקבוצה בנתה עליו שיביא. כל ה"בהתחשב בגילו" לא משנה, אם שחקן בגיל כזה לא מסוגל לסחוב עונה אז צריך לחשוב את מי מחתימים. ההופעה של בראון בפלייאוף בהחלט מדאיגה לעונות הבאות. והאמת שבכל החצי השני של העונה הוא היה טוב פחות מבחצי הראשון.

14 מאי 2023, 14:36

JarJarBinx כתב:
omerk כתב:
JarJarBinx כתב:
אחדשיודע כתב:
JarJarBinx כתב:אתה ממש לא היחיד. הסדרה מול מונקו היתה תמרור אזהרה רציני בעיני. זה לא משחק אחד, זו סדרה שלמה. והאמת שכבר מאמצע העונה בראון לא קרוב ליכולת של תחילת העונה.

לא כועס, מאוכזב. כל הענייני תשישות, כן או לא, זה לא משנה - שורה תחתונה בסדרת פלייאוף שלמה הוא לא הביא מה שהקבוצה בנתה עליו שיביא. כל ה"בהתחשב בגילו" לא משנה, אם שחקן בגיל כזה לא מסוגל לסחוב עונה אז צריך לחשוב את מי מחתימים. ההופעה של בראון בפלייאוף בהחלט מדאיגה לעונות הבאות. והאמת שבכל החצי השני של העונה הוא היה טוב פחות מבחצי הראשון.

מבין לגמרי את האכזבה, גם אותי זה אכזב. מצד שני, גם לקבוצה יש אחריות להביא את הכוכב שלה בריא ורענן למאני טיים, ומכבי ממש לא עשו את זה. הייתה להם הזדמנות שלא תחזור להביא את ולידוזה, אבל ויתרו עליו בצעד ממש ממש מטומטם. אני חושב שמכבי אפילו לא באמת האמינו שהם יגיעו לפוזיציה כ"כ טובה לפיינל פור. לדעתי לכל היותר רצו לסמן וי על מקום 8 ולתת פלייאוף מכובד.

תראה בנבא איך הקבוצות דואגות להביא את הפרנצ'ייז פליירס רעננים לפלייאוף ונקיים מפציעות ברמה שהרבה פעמים מושיבים אותם בחוץ או "מרשים" להם לשחק 80% במהלך העונה.

אני בכלל לא חושב שזה הגיל. כאילו ברור שיש קשר מסוים, אבל זו לא הסיבה העיקרית אלא באמת העובדה שהוא שיחק באליפות אירופה ואז הגיע ישר למכבי בתור השחקן שהכי נטחן מבחינת דקות משחק. העומס הזה יצר פציעה ובגלל שהוא כ"כ היה חשוב ומשמעותי למכבי אז גם לא קיבל את הזמן להכנס בהדרגה אלא ישר זרקו אותו ל30+ דקות שלו וציפו שיעשה קסמים. זו לחלוטין פשלה של מכבי וצריך השנה לחשוב טוב טוב מה עושים כי יש גם את המונדובאסקט בקיץ וגם הפעם הוא יגיע בלי מנוחה.

מדברים פה הרבה שמכבי הולכת לשים את הז'יטונים על עמדות הפנים, ורק לחזק בקטנה בקו האחורי. אחרי הפלייאוף חייבים לעשות re-thinking לדבר הזה. מכבי חייבת להביא מאיפושהו כסף לעוד גארד ברמה גבוהה שיוכל לתת מנוחה אמיתית לבראון ומצד שני גם אי אפשר לוותר על חיזוק בעמדות הפנים זה מאסט. זה כמעט סטנדרט בקבוצות יורוליג היום, ולא רק במובילות גם דרג הביניים. להבנתי ממה שמסתמן הכיוון של מכבי לשנה הבאה זה אותו פורמט של העונה עם בראון בולדווין, רק שהפעם יביאו גם את בלאט ואנגולה שיוכלו לחפות ובמידת הצורך גם בולדווין יכול לתת דקות בתור מנהל משחק, הוא הוכיח שהוא הרבה יותר מוצלח בזה ממה שחשבו עליו בתחילת עונה. לא בטוח בכלל שזה יספיק ויש פה הימור על בלאט ואני מקווה שאם זה יהיה ככה, לכל הפחות הם לא יהיו מטומטמים כמו העונה שפשוט יכינו סגל בלי לשמור שום כסף בצד לחיזוק. אופציה לחיזוק זה המינימום ומאמין שיהיו לא מעט פליטי נבא מתאימים אם נצטרך בבוא היום. זו שיטה עקומה, נכון, אבל זו מכבי לצערי.

15 מאי 2023, 01:37

קייל גאי עם משחק טוב בספרד עם 23 נק ומדד 27
נתן הגנה מעולה . מעניין אותי מאוד מה אפשר להפיק מהצמד בולדווין וקייל גאי ?????!

16 מאי 2023, 02:13

Adam כתב:
Avi1508 כתב:
Mitelka כתב:לפחות לפי שקדי בואללה! וגם מתחבר לעוד דיווחים יהיה שם אחד ב״כסף גדול״ שיחתימו בעמדת הפנים. בחלק מהמקומות רשום בעמדה 4. לא יודע אבל לטעמי מכבי לא תביא שחקן נוסף לעמדות הפנים אלה רק אחד (4,5 אולי 4.5)

בראון, וויד, אנגולה, ניבו, מרטין, קולסון, עמדה 3 (הילארד או מישהו אחר) ושחקן פנים.

אם זה קורה אז חוזרים על הטעות של השנה כי גם מרטין וגם ניבו הם לא שחקנים שאמורים לפתוח בחמישייה ביורוליג
אם במקום היליארד ואנגולה ביחד היו מחתימים שחקן שיכול לשחק 1-2-3 עם ניסיון יורוליג ( מה שהיליארד היה אמור להיות)
ובמקום פוית'רס צריך להחתים גבוה גבוה ולא גבוה ננסי ( מעל 2.10 לפחות)
כל זאת בנוסף לשחקן בעמדה 4 שעליו תקום ותיפול העונה
לכאורה אם השנה היה לנו שחקן משמעותי בנוסף למרטין בעמדה 4 אני חושב שהמקום שלנו בפיינל פור היה מובטח

אתה צריך חיפוי לבולדווין ובראון. כדי להשאיר את העוגה שלמה, זה אומר שתצטרך לקחת מהחלק של עמדה 4 או 5.
השאלה היא מה יותר דחוף - עמדה 5 או חיפוי לBB. כי בעמדה 4 אין ויכוח ששם חייב להביא חיזוק משמעותי.
לדעתי יותר חשוב להביא מחליף לBB, כי ראינו בסדרה הזאת כמה טוב שיש 3 סופרסטארים בקו האחורי.

אנגולה אומנם יכול לתת דקות בעמדה 1, אבל בסוף הוא מגיע כמחליף להיליארד וכמובן שהוא רחוק מלהיות המחליף של BB.

דלפ, אדאמס היה אחלה חיפוי לשניהם, בכסף זול שלא דורש השקעה להכנסה לסגל, יש לא מעט שחקנים בקליבר שלו שיכולים לעשות את העבודה, מה שכן עונה הבאה בלאט יתן מעט מנוחה לשניהם, לפחות בליגה.
לגבי זרים, לדעתי אין מניעה מ9 זרים, העונה התחלנו עם 8, סיימנו עם 10 שאם אדאמס לא היה נפצע הוא היה ברוטציה גם היום.
הולכים: הליארד, הולינס, ניבו/פויטרס
נשארים: בראון, בולדווין, מרטין, בונזי, אדאמס
לא הגיע: בריימו
באים: אנגולה (במקום הולינס), שחקן במקום היליארד ואני מאוד מקווה שסנטר ו4 פותחים לגיטימים כי ניבו סורקין זאת לא עמדה ומרטין כהן זאת לא עמדה

16 מאי 2023, 07:57

Shay_uzan כתב:
Adam כתב:
Avi1508 כתב:
Mitelka כתב:לפחות לפי שקדי בואללה! וגם מתחבר לעוד דיווחים יהיה שם אחד ב״כסף גדול״ שיחתימו בעמדת הפנים. בחלק מהמקומות רשום בעמדה 4. לא יודע אבל לטעמי מכבי לא תביא שחקן נוסף לעמדות הפנים אלה רק אחד (4,5 אולי 4.5)

בראון, וויד, אנגולה, ניבו, מרטין, קולסון, עמדה 3 (הילארד או מישהו אחר) ושחקן פנים.

אם זה קורה אז חוזרים על הטעות של השנה כי גם מרטין וגם ניבו הם לא שחקנים שאמורים לפתוח בחמישייה ביורוליג
אם במקום היליארד ואנגולה ביחד היו מחתימים שחקן שיכול לשחק 1-2-3 עם ניסיון יורוליג ( מה שהיליארד היה אמור להיות)
לכאורה אם השנה היה לנו שחקן משמעותי בנוסף למרטין בעמדה 4 אני חושב שהמקום שלנו בפיינל פור היה מובטח

אתה צריך חיפוי לבולדווין ובראון. כדי להשאיר את העוגה שלמה, זה אומר שתצטרך לקחת מהחלק של עמדה 4 או 5.
השאלה היא מה יותר דחוף - עמדה 5 או חיפוי לBB. כי בעמדה 4 אין ויכוח ששם חייב להביא חיזוק משמעותי.
לדעתי יותר חשוב להביא מחליף לBB, כי ראינו בסדרה הזאת כמה טוב שיש 3 סופרסטארים בקו האחורי.

אנגולה אומנם יכול לתת דקות בעמדה 1, אבל בסוף הוא מגיע כמחליף להיליארד וכמובן שהוא רחוק מלהיות המחליף של BB.

דלפ, אדאמס היה אחלה חיפוי לשניהם, בכסף זול שלא דורש השקעה להכנסה לסגל, יש לא מעט שחקנים בקליבר שלו שיכולים לעשות את העבודה, מה שכן עונה הבאה בלאט יתן מעט מנוחה לשניהם, לפחות בליגה.
לגבי זרים, לדעתי אין מניעה מ9 זרים, העונה התחלנו עם 8, סיימנו עם 10 שאם אדאמס לא היה נפצע הוא היה ברוטציה גם היום.
באים: אנגולה (במקום הולינס), שחקן במקום היליארד ואני מאוד מקווה שסנטר ו4 פותחים לגיטימים כי ניבו סורקין זאת לא עמדה ומרטין כהן זאת לא עמדה

אתה ברצינות בעד אדאמס? מדובר בשחקן בינוני מאוד שטוב רק לליגה שלנו.
הוא לא עושה הגנה, מאוד לא יציב, בחירת זריקות רעה מאוד ובסוף גם היה די טיפש הרבה פעמים.
דווקא כשהוא נפצע מכבי פתאום התחילה להראות יותר טוב.
אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להמר יותר מדי הקיץ. אנגולה הוא הימור אחד כבר וזה מספיק. השארת מרטין זה עוד הימור מבחינתי כי אף אחד לא יודע מה נקבל ממנו עונה הבאה.
ראינו העונה שהימורים יכולים לבוא לכאן או לכאן. מכבי החתימה קיץ קודם 2 הימורים: קולסון ומרטין. כל השאר באו עם ניסיון יורוליג. צריך שחקנים עם ניסיון. לא אכפת לי אם אפילו יביאו כמה וטרנים (כמו שהביאו את הוטלו האנטר למשל) במחירים מוזלים.

16 מאי 2023, 08:23

כל שנה מכבי לוקחת שחקן-הימור. כמו בריאנט בזמנו שהיה מוצלח או סימונס-וויליאמס שהיו כשלון מוחלט. הרעיון הוא לא לאבד את הג'ורדן לויד/מייק ג'יימס/וויל קלייבורן שעברו לנו מתחת לאף.
ובנימה הזו, האם טיילר ביי לא יוכל להיות ה- 3-4 שלנו?
ואם ב 4 עסקינן, נמרוד לוי כבר שנה שנייה ברציפות מוביל במדדים את השחקנים הישראלים. בעיני קורנליוס עדיף על כל ישראלי אחר בעמדה, אבל להשאיר את כהן בעמדה 4 כשנמרוד לוי בשיא שלו....מעלה תהייה.

16 מאי 2023, 08:36

שמוליק כתב:כל שנה מכבי לוקחת שחקן-הימור. כמו בריאנט בזמנו שהיה מוצלח או סימונס-וויליאמס שהיו כשלון מוחלט. הרעיון הוא לא לאבד את הג'ורדן לויד/מייק ג'יימס/וויל קלייבורן שעברו לנו מתחת לאף.
ובנימה הזו, האם טיילר ביי לא יוכל להיות ה- 3-4 שלנו?
ואם ב 4 עסקינן, נמרוד לוי כבר שנה שנייה ברציפות מוביל במדדים את השחקנים הישראלים. בעיני קורנליוס עדיף על כל ישראלי אחר בעמדה, אבל להשאיר את כהן בעמדה 4 כשנמרוד לוי בשיא שלו....מעלה תהייה.

אני מאוד אוהב את טיילר ביי, אבל הוא פשוט לא מתאים למה שיש למכבי כרגע. הוא מביא את אותם הדברים שקולסון מביא רק פחות טוב.
לא רוצה את נמרוד לוי כאן. הספיקו לי 2 קדנציות כושלות שלו. יש סיבה שהוא נמצא בקבוצה כמו הגליל ולא באחת מה4 הגדולות של הליגה. הוא שחקן של ליגות קטנות וקבוצות קטנות. שחקן של מספרים ופחות שחקן של דברים קטנים שלא רואים בסטטיסטיקה.
ג'ייק כהן הוכיח העונה שהוא כן יכול לתת 5-10 דק' בסיטואציות מסוימות במשחקי יורוליג. זה לא אומר שאני בונה עליו להחזיק את העמדה הזאת עם עוד מישהו, אבל הוא לחלוטין עונה על הישראלי בעמדות 4-5 שהוא האופציה השלישית לעלות מהספסל. הוא בטח יותר טוב מנמרוד לוי.
לגבי קורנליוס - חוץ מהגנה. אין לו הרבה מה להציע כרגע. אנחנו גם לא באמת צריכים גארד.
דווקא עמדה 3 היא הבעייתית אצלנו מבחינת ישראלים. פניני כנראה יפרוש ואני ממש לא בונה על מנקו. מצד שני, האלטרנטיבה היחידה היא זוסמן וגם הוא כבר די מעיק.

16 מאי 2023, 10:12

Adam כתב:
Shay_uzan כתב:
Adam כתב:
Avi1508 כתב:

אתה ברצינות בעד אדאמס? מדובר בשחקן בינוני מאוד שטוב רק לליגה שלנו.
הוא לא עושה הגנה, מאוד לא יציב, בחירת זריקות רעה מאוד ובסוף גם היה די טיפש הרבה פעמים.
דווקא כשהוא נפצע מכבי פתאום התחילה להראות יותר טוב.
אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להמר יותר מדי הקיץ. אנגולה הוא הימור אחד כבר וזה מספיק. השארת מרטין זה עוד הימור מבחינתי כי אף אחד לא יודע מה נקבל ממנו עונה הבאה.
ראינו העונה שהימורים יכולים לבוא לכאן או לכאן. מכבי החתימה קיץ קודם 2 הימורים: קולסון ומרטין. כל השאר באו עם ניסיון יורוליג. צריך שחקנים עם ניסיון. לא אכפת לי אם אפילו יביאו כמה וטרנים (כמו שהביאו את הוטלו האנטר למשל) במחירים מוזלים.

לא מה שאמרתי, אני בעד שחקן זול כזר 9. הוא שיחרר הרבה דקות מנוחה לbb, במיוחד בליגה, זה בעיקר מה שאנחנו צריכים

18 מאי 2023, 07:15

בינתיים בלאט לא בדיוק מבריק בפלייאוף בגרמניה

18 מאי 2023, 09:46

JarJarBinx כתב:בינתיים בלאט לא בדיוק מבריק בפלייאוף בגרמניה

ממש ממש מפתיע

18 מאי 2023, 12:52

מה התכונה הכי חשובה לנו במספר4 החדש שיגיע , אחרי שבולדווין,לונזו,בונזי נשארו ??????
נושא נעול