מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:omerk כתב:מהמר על תבוסה של הפועל.
מכבי יבואו להוציא עצבים והפועל תופתע מהאינטנסיביות.
מכבי שלי היורוליג ומכבי של הליגה זה שתי קבוצות שונות, בליגה את יכול לרשום רק 5 זרים ותלוי הרבה גם בישראלים והישראלים של מכבי חוץ מג'ון די וקצת כהן על הפנים, הלוואי שאתה צודק אבל אני הולך על משחק צמוד .
ואיזה ישראלים יש להפועל? גינת וזהו. לא סתם מכבי זו הקבוצה שבה הישראלים מקבלים הכי הרבה דק וקולעים הכי הרבה בליגה.
נכון שביורוליג הם נראים הרבה פעמים סחורה סוג ב, אבל בליגה למכבי יש את הסגל הישראלי הכי טוב בפער.
אם בולדווין ובראון באים עם רעל, אין להפועל הרבה מה לעשות.
אם זה יהיה צמוד זה כי אנחנו פישלנו בגדול, לא כי הפועל מדהימים.
גינת טימור אדם אריאל זלמנסון אפילו גיל בני תורם יותר מאשר יפתח זיו, לא שאני מזלזל במכבי מכבי פייבוריטית בכול משחק ליגה בטח בבית אבל אתה רואה שבשנים האחרונות הפערים בישראל נמחקו, כול שנה אלופה אחרת מפסידים תארים בכמויות מפסידים בליגה המון משחקים זה כבר לא מובן מאליו שאנחנו עולים ומנצחים, וגם מה לעשות הפועל בנו קבוצה טובה השנה הזרים שלהם טובים לא סתם הם למעלה בצמרת וגם באירופה הם היו טובים.
לא הייתי מביא אף אחד מהישראלים האלו במקום מישהו ממכבי (כולל זיו).
בכל מקרה חלילה אני לא מזלזל כמובן היה לנו חיים קשים מאד עם הפועל השנה ואני מבין את זה. מצד שני, כמו שאמרת, מה שבעיקר השפיע על כך שמכבי לא דרסה בצורה מושלמת את הליגה כל משחק, על אף שהסגל הוא הכי איכותי בליגה גם בזרים וגם בישראלים, הוא שתמיד היית צריך לעשות חישובים לגבי היורוליג. בין אם זה דקות מנוחה לכוכבים או לתת דקות לשחקנים שכמעט לא רואים מגרש ביורוליג כי מצד אחד הם לא מספיק מוכשרים ליורוליג, אבל מצד שני אתה גם לא יכול למחוק אותם לגמרי מהרוטציה בליגה כי אתה צריך שהם יהיו בסוג של כושר לליגה בגלל כל החוקים ההזויים.
עכשיו לא אמורים להיות תירוצים יותר. אין ניהול דקות, אין נפילות מתח ממשחק יורוליג ואין שחקנים ש"חייבים" להריץ אותם כי אחרת כשתרצה לתת מנוחה לכוכבים אז הם לא יהיו בכושר בעליל. מצפה מקטש לקצר את הרוטציה בליגה, לשים את כל התותחים הכבדים 30-35 דק לפחות כל משחק ולקרוע את הליגה. צריך להבהיר לשחקנים שכל ההישג היפה ביורוליג לא יהיה שווה כלום אם אין אליפות והעונה תזכר כעונה רעה בלי תארים.
אני חושב שכולם מסכימים שמכבי עם הסגל הזה, בעולם בו לא הייתה ביורוליג, אמורה על הנייר לדרוס את הליגה ולזכות בקלילות. כל החוקי ישראלים האלו לא רלוונטיים כי בסוף יש לנו את הישראלים הכי טובים ואנחנו לא היחידים שצריכים להיות כפופים לאותם חוקים.