Neo כתב:מה התכונה הכי חשובה לנו במספר4 החדש שיגיע , אחרי שבולדווין,לונזו,בונזי נשארו ??????
זה תלוי מאוד מי הסנטר שלך שנה הבאה.
אם אתה נשאר עם ניבו צריך מישהו עם קליעה קצת יותר אמינה ל-3 ממרטין וחוסם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Neo כתב:מה התכונה הכי חשובה לנו במספר4 החדש שיגיע , אחרי שבולדווין,לונזו,בונזי נשארו ??????
Neo כתב:עקבתי אחרי בארי בראון במשחק הבכורה שלו בצרפת
עשה מספרים מאוד נחמדים בשביל משחק הפתיחה , 14 נק 3 אס
נראה שהוא עלה כמה קילו , נראה קצת שמן וכבד , בהגנה לא מצא את עצמו ( מדאיג )
היה משחק מעולה בין 92 לפאריס , קוברה כדאי שתצפה בכל המשחק
בפאריס יש שלושה שחקנים שישחקו ביורוליג בשנה הבאה
אמיר סימס 4 , טיירון וואלס 3 , קייל אלמן 1
כתבתי על אלמן בסקאוטינג שהיה לפני 3 שנים בלטביה . מאז בשנתיים האחרונות הוא משחק כדורסל מצויו בפאריס ואני אשמח לראות אותו במכבי
אלמן ובולדווין זה צמד הגנתי מאוד חזק !!
https://www.youtube.com/watch?v=ivCV1Xd6I1U
במהלך העונה השם שלו נזרק אם אני לא טועה. ממש לא מחובר שם. שם מעניין.Cobra כתב:מייק טובי לא כלכך נספר נראה בברצלונה .
יכול להיות פיט טוב למכבי שנה הבאה , גבוה עם קליעה טובה וניסיון
felix_r כתב:נראה אם הנהלת מכבי תראה שלגמר עלו שתי קבוצות בעלות סנטרים נפילים, ותרצה גם אחד כזה. ואז תלך על ניבו, סורקין ואיזה יוסופה פאל מווילרבאן
Adam כתב:felix_r כתב:נראה אם הנהלת מכבי תראה שלגמר עלו שתי קבוצות בעלות סנטרים נפילים, ותרצה גם אחד כזה. ואז תלך על ניבו, סורקין ואיזה יוסופה פאל מווילרבאן
יוסופה פאל בשונה מאח שלו שחקן רע. מאוד רע.
גם קומדג'י מאלבה ברלין לצערי שחקן כדורסל רע מאוד.
צריך להסתכל על הליגה הספרדית ולמצוא שם איזה נפיל. שם לכל קבוצה יש משום מה איזה 2.16+ כאילו זה משהו שהוא חובה.
אני בכלל אגב הייתי מהמר על טאקו פאל.
felix_r כתב:Adam כתב:felix_r כתב:נראה אם הנהלת מכבי תראה שלגמר עלו שתי קבוצות בעלות סנטרים נפילים, ותרצה גם אחד כזה. ואז תלך על ניבו, סורקין ואיזה יוסופה פאל מווילרבאן
צריך להסתכל על הליגה הספרדית ולמצוא שם איזה נפיל. שם לכל קבוצה יש משום מה איזה 2.16+ כאילו זה משהו שהוא חובה.
אין הרבה הבדל בין היכולת של יוסופה ליכולת של מוסטפה. הוא פשוט משחק בקבוצה חלשה מאוד.
חוץ מזה, אנחנו לא צריכים אותו לתפקיד הסנטר הפותח. אלא כסנטר מחליף ל 10 דקות
Adam כתב:felix_r כתב:Adam כתב:felix_r כתב:נראה אם הנהלת מכבי תראה שלגמר עלו שתי קבוצות בעלות סנטרים נפילים, ותרצה גם אחד כזה. ואז תלך על ניבו, סורקין ואיזה יוסופה פאל מווילרבאן
אין הרבה הבדל בין היכולת של יוסופה ליכולת של מוסטפה. הוא פשוט משחק בקבוצה חלשה מאוד.
לא מסכים שאין הבדל ביניהם. האמת ששניהם די בינוניים. הם לא מנצלים כלל את הגובה שלהם. הזוי מבחינתי ששניהם ביחד עושים 1.1 חסימות למשחק.
הבעיה הכי גדולה שלך עם יוסופה פאל זה שהוא לא ישחק לך את כל ה10 דק' כי הוא יצא ב5 עבירות אחרי פחות מזה. אם אתה חושב שמרטין מעצבן עם העבירות הטפשיות שלו, יוסופה הוא רמה אחרת לגמרי.
אני בעד להביא איזה נפיל שלא תבין אותי לא נכון. מה שאני מנסה להגיד זה שאני בטוח שאפשר למצוא נפיל טוב ממנו כפליט NBA או בליגה הספרדית.
felix_r כתב:Adam כתב:felix_r כתב:Adam כתב:felix_r כתב:נראה אם הנהלת מכבי תראה שלגמר עלו שתי קבוצות בעלות סנטרים נפילים, ותרצה גם אחד כזה. ואז תלך על ניבו, סורקין ואיזה יוסופה פאל מווילרבאן
לא מסכים שאין הבדל ביניהם. האמת ששניהם די בינוניים. הם לא מנצלים כלל את הגובה שלהם. הזוי מבחינתי ששניהם ביחד עושים 1.1 חסימות למשחק.
הבעיה הכי גדולה שלך עם יוסופה פאל זה שהוא לא ישחק לך את כל ה10 דק' כי הוא יצא ב5 עבירות אחרי פחות מזה. אם אתה חושב שמרטין מעצבן עם העבירות הטפשיות שלו, יוסופה הוא רמה אחרת לגמרי.
אני בעד להביא איזה נפיל שלא תבין אותי לא נכון. מה שאני מנסה להגיד זה שאני בטוח שאפשר למצוא נפיל טוב ממנו כפליט NBA או בליגה הספרדית.
אתה מוזמן לעיין בסטטיסטיקה העונתית:
יוסופה
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ll/006568/
מוסטפה
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ll/008811/
לגבי הטענה שלך של לגבי מיעוט דקות בגלל ריבוי עבירות. תראה שיוסופה שיחק בממוצע כמעט 20 דקות למשחק (אנחנו לא צריכים אותו ליותר מ 10-12 דקות), וביצע בממוצע 2.9 עבירות למשחק. יוסופה גם קולע יותר נקודות (9.3) מאשר מוסטפה (7.4), וזה למרות שלא היו לו רכזים כמו סלוקאס או ווקאפ כדי שיפעילו אותו, ולמרות שלא היה לו סטראץ'-פור MVP בדמותו של וזנקוב, שימשוך את ההגנה מחוץ לצבע, וישאיר אותו באחד על אחד מול הסנטר היריב מתחת לסל...
cannon כתב:אם בנדר יחזור, יהיה גם נפיל וגם אחד שיודע לקלוע מ-3…
הוא גם יגיע מהליגה הספרדית.
עידן כתב:cannon כתב:אם בנדר יחזור, יהיה גם נפיל וגם אחד שיודע לקלוע מ-3…
הוא גם יגיע מהליגה הספרדית.
הוא מעולה עבורנו. שחקן עבר בינוני של מכבי, אחרי פציעה קשה ביותר ושנה שלמה שלא שיחק. בדיוק סוג השחקן שאנחנו מחפשים כל שנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־25 אורחים