המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:תכלס אם קארינגטון מירושלים מקבל אזרחות ממש לא הייתי מתנגד לראות אותו פה
אחדשיודע כתב:גל גל כתב:תכלס אם קארינגטון מירושלים מקבל אזרחות ממש לא הייתי מתנגד לראות אותו פה
כן, אבל הוא נמצא בקבוצה עם יותר כסף שיכולה לסגור איתו כבר עכשיו לקראת העונה הבאה.
מרסר כתב:אחדשיודע כתב:גל גל כתב:תכלס אם קארינגטון מירושלים מקבל אזרחות ממש לא הייתי מתנגד לראות אותו פה
כן, אבל הוא נמצא בקבוצה עם יותר כסף שיכולה לסגור איתו כבר עכשיו לקראת העונה הבאה.
למכבי יש קלף שיכול לשכנע אותו וזה היורוליג, לפעמים שחקנים מוותרים על כסף בשביל להשתדרג מקצועית.
MTA2311 כתב:מכבי בוודאי לא צריכה להיכנס למלחמת הצעות על ישראלים עם אדלסון
Shay_uzan כתב:משלם אפילו מיליון לאלבה להביא לפה את זוס, הכל רק ששחקנים כמו מנקו לא יהיו פה
Shay_uzan כתב:משלם אפילו מיליון לאלבה להביא לפה את זוס, הכל רק ששחקנים כמו מנקו לא יהיו פה
אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:משלם אפילו מיליון לאלבה להביא לפה את זוס, הכל רק ששחקנים כמו מנקו לא יהיו פה
די להגזים שי
Adam כתב:זה לא יהיה מפתיע אם נראה עונה הבאה את זוסמן במדי הפועל ירושלים.
Adam כתב:זה לא יהיה מפתיע אם נראה עונה הבאה את זוסמן במדי הפועל ירושלים. הם בטח יחפשו לחזק את הסגל הישראלי שלהם ועם הכסף של אדלסון הם ינסו להביא אותו ובטח את שוכמן / נמרוד לוי / צ'אצ'אשווילי.
Tom1313 כתב:מה אומרים על אייזאה קנאן לקראת שנה הבאה?
הוא מסיים חוזה, שיחק עם לורנזו בשנה שעברה, קלעי שחסר לנו והראה יופי של הגנה בפלייאוף ובפיינל פור
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים