המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:It was a team effort!MTA2311 כתב:Asf כתב:תודה לך דנבר!
מה עם תודה לי על כל הנאחס יא בן זונה
מה שכן, הלך הסיכוי היחידי שנראה השנה חזרה מפיגור 3-0...
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
~Box & 1~ כתב:יוקיץ' שחקן לא אנושי. הדברים שהוא עושה עם הגודל שלו בעזרת שכל וטכניקה בלבד וללא שום אתלטיות יוצאת דופן, זה משהו שמעולם לא ראיתי.
להגיד עליו שהוא שחקן חכם זה אנדרסטייטמנט. שחקן כמעט מושלם.
אחדשיודע כתב:כן, אבל שוב - זה יותר תחושות אישיות שלך (שזה לגיטימי) מאשר נתונים מבוססים. כמו שאתה מדבר על קבוצות שאיכזבו באופן יחסי (כל עונה יש - מילווקי למשל פישלה לא בפעם הראשונה... גם בוסטון וממפיס), אפשר לדבר על קבוצות שהתעלו במאני-טיים. זה דווקא משדרג את הפלייאוף בעיניי.
מיאמי, עם כל כוח הרצון שלהם, זאת קבוצה שסיימה במקום ה-1 במזרח רק בעונה שעברה (והגיע לגמר המזרח). אז אם הם סיימו העונה רק במקום ה-8, זה אומר בעיקר עליהם. הפוטנציאל היה שם. לגבי גולדן סטייט - כן, הם איכזבו. אבל לא בפלייאוף, בכל העונה. והם לא הצליחו להתעלות במאני-טיים כמו מיאמי (משימה קשה). מצד שני, הם כן פגשו בסיבוב הראשון קבוצה טובה שמדורגת מעליהם (עם הרייטינג ההתקפי הטוב ביותר בכל הזמנים) ועברו אותה (סקרמנטו). אח״כ פגשו יריבה שעשתה טריידים טובים ושינתה כיוון תוך כדי עונה (הלייקרס) - שהייתה פשוט טובה יותר מהם באותה נקודת זמן. בכל אופן, אם אתה שואל אותי, הקבוצה של גולדן סטייט שזכתה בעונה שעברה באליפות - היא דווקא אחת החלשות של השנים האחרונות. ובטח לא ברמה של האליפויות הקודמות של גולדן סטייט. דנבר של היום, טובה לפחות כמו גולדן סטייט של העונה שעברה (לדעתי יותר טובה).
Blazergun כתב:כפרה עליך יוקיץ'. כל פעם כיף לראות את הלייקרס מפסידים.
עכשיו נותר למיאמי לסיים את הסדרה שלהם.
Shay_uzan כתב:Blazergun כתב:כפרה עליך יוקיץ'. כל פעם כיף לראות את הלייקרס מפסידים.
הדבר הכי טוב שקרה בפלייאוף הזה אחרי גימי, לא יכול לשמוע עוד אנשים שאומרים "אם הוא זוכה אז הוא הכי טוב אי פעם" אני לא מסכים עם האמירה הזאת בכל כך הרבה רבדים, לפחות הם יסתמו
my man כתב:הסדרה הזו גמורה...מיאמי תגמור את זה בבוסטון
Shay_uzan כתב:Blazergun כתב:כפרה עליך יוקיץ'. כל פעם כיף לראות את הלייקרס מפסידים.
הדבר הכי טוב שקרה בפלייאוף הזה אחרי גימי, לא יכול לשמוע עוד אנשים שאומרים "אם הוא זוכה אז הוא הכי טוב אי פעם" אני לא מסכים עם האמירה הזאת בכל כך הרבה רבדים, לפחות הם יסתמו
Blazergun כתב:Shay_uzan כתב:Blazergun כתב:כפרה עליך יוקיץ'. כל פעם כיף לראות את הלייקרס מפסידים.
אם אני צריך לבחור בדראפט בין לברון ומייקל אני בוחר בלברון בלי לשאול בכלל. אבל בלי קשר אני אוהב שהנרטיב הדפוק של הלייקרס-סלטיקס לפחות נשבר ושהקבוצה שהגיעה לה לנצח ניצחה. מה שכן גם עכשיו המדיה מעדיפה להתעסק באם לברון פורש ולא ביוקיץ שזה פשוט עצוב.
Shay_uzan כתב:ג'ה העלה סטורי שבו הוא נפרד מהמשפחה והבת שלו, לאחר מכו הוא נמחק, עצוב לראות מה קורה איתו ומקווה שהמצב יותר בסדר ממה שנראה כרגע ושהוא בריא לפחות בגוף
my man כתב:Shay_uzan כתב:ג'ה העלה סטורי שבו הוא נפרד מהמשפחה והבת שלו, לאחר מכו הוא נמחק, עצוב לראות מה קורה איתו ומקווה שהמצב יותר בסדר ממה שנראה כרגע ושהוא בריא לפחות בגוף
רגע, על מה מדובר?
Shay_uzan כתב:my man כתב:Shay_uzan כתב:ג'ה העלה סטורי שבו הוא נפרד מהמשפחה והבת שלו, לאחר מכו הוא נמחק, עצוב לראות מה קורה איתו ומקווה שהמצב יותר בסדר ממה שנראה כרגע ושהוא בריא לפחות בגוף
רגע, על מה מדובר?
https://www.instagram.com/reel/CsoG9gvM ... I4NDBkZg==
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־20 אורחים