06 יולי 2012, 11:26
שמואל1 כתב:Assaf M כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:דרך אגב, שאראס לא בסגל שלך לעונה הבאה?????
קראתי בספורט 5 ששאראס לא יגיע למכבי, אז כרגע הוא לא בסגל שלי. כפי שאתה רואה, יש מקום ריק בעמדת הרכז בסגל שלי מאחר ועדיין לא גיבשתי רעיון סופי מי יהיה שם.
לא מסתדר לי, איך אתה רוצה סגל עם שישה גבוהים?
מצ'באן, ג'יימס, שארדמיני, מדלי, אליהו ומאריץ'? אנחנו כבר לא באדריאטית להזכירך
חוץ מזה שמכבי הודיע כבר למצ'באן שהוא לא יהיה במכבי ככה שעדיף שתוריד אותו מהחתימה..
מכבי לא הודיעה שום דבר לגבי מצ'באן. מבחינתי, יש לו חוזה והוא עונה הבאה במכבי. שתהיה הודעה כזאת, אני יוריד אותו.
06 יולי 2012, 11:26
06 יולי 2012, 11:27
Assaf M כתב:שמואל1 כתב:Assaf M כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:דרך אגב, שאראס לא בסגל שלך לעונה הבאה?????
קראתי בספורט 5 ששאראס לא יגיע למכבי, אז כרגע הוא לא בסגל שלי. כפי שאתה רואה, יש מקום ריק בעמדת הרכז בסגל שלי מאחר ועדיין לא גיבשתי רעיון סופי מי יהיה שם.
חוץ מזה שמכבי הודיע כבר למצ'באן שהוא לא יהיה במכבי ככה שעדיף שתוריד אותו מהחתימה..
מכבי לא הודיעה שום דבר לגבי מצ'באן. מבחינתי, יש לו חוזה והוא עונה הבאה במכבי. שתהיה הודעה כזאת, אני יוריד אותו.
http://www.maccabi.co.il/team.asp
איפה מצ'באן שמואל ???![]()
06 יולי 2012, 11:27
Assaf M כתב:שמואל1 כתב:Assaf M כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:דרך אגב, שאראס לא בסגל שלך לעונה הבאה?????
http://www.maccabi.co.il/team.asp
איפה מצ'באן שמואל ???![]()
06 יולי 2012, 11:29
06 יולי 2012, 11:31
yarinsaky כתב:עוד מעט ימחקו את בורשטיין .
06 יולי 2012, 11:31
חחחח, לפי זה יש למכבי כבר 8 ישראלים לעונה הבאה (לא כולל הלפרין...)
06 יולי 2012, 11:40
06 יולי 2012, 11:45
yuvalself כתב:רק לי התחושה שהמהלך הנוסף שבלאט מדבר עליו זה מסיבת עיתונאים סגנון אנתוני פארקר ומאחורה יושב עם חיוך ג'ורדן פארמר?
מסתדר לי בהגיון סגל כזה:
1-2: פארמר , הלפרין/לנדסברג, ריקי , בברלי
3: סמית', פניני
4: ליאור, מדלי
5: טיוס , שרמדיני, מאריץ
06 יולי 2012, 11:50
gandya כתב:yuvalself כתב:רק לי התחושה שהמהלך הנוסף שבלאט מדבר עליו זה מסיבת עיתונאים סגנון אנתוני פארקר ומאחורה יושב עם חיוך ג'ורדן פארמר?
מסתדר לי בהגיון סגל כזה:
יש כאלה שדיברו כאן על מקאלב, או על פארמר אבל אני מודה שאתה הראשון שמדבר כאן גם על בברלי, וגם על פארמר.
לא הייתי מתנגד בסגל שלך לשינוי קטן, את הווארד במקום טיוס, למרות שטיוס נחשב ישראלי, אפשר לסדר איכשו בקומבינה גם להווארד אזרחות.
06 יולי 2012, 11:50
06 יולי 2012, 11:51
gandya כתב:yuvalself כתב:רק לי התחושה שהמהלך הנוסף שבלאט מדבר עליו זה מסיבת עיתונאים סגנון אנתוני פארקר ומאחורה יושב עם חיוך ג'ורדן פארמר?
מסתדר לי בהגיון סגל כזה:
יש כאלה שדיברו כאן על מקאלב, או על פארמר אבל אני מודה שאתה הראשון שמדבר כאן גם על בברלי, וגם על פארמר.
לא הייתי מתנגד בסגל שלך לשינוי קטן, את הווארד במקום טיוס, למרות שטיוס נחשב ישראלי, אפשר לסדר איכשו בקומבינה גם להווארד אזרחות.
06 יולי 2012, 14:53
06 יולי 2012, 14:58
קובי כתב:מה המצב בגזרת אוקיץ', פרקינס, ביינום וגורדון ? מסודרים \ מתעניינים בהם עפ"י השמועות ?
06 יולי 2012, 15:04
06 יולי 2012, 15:12
06 יולי 2012, 15:13
rc4991 כתב:קובי כתב:מה המצב בגזרת אוקיץ', פרקינס, ביינום וגורדון ? מסודרים \ מתעניינים בהם עפ"י השמועות ?
אוקיץ' חתם בקאחה,לביינום יש חוזה לעוד עונה,בגורדון יש התעניינות ופרקינס לא תודה
06 יולי 2012, 15:15
LIAV10 כתב:גייט 7 מדווחים שטיוס לקח מטוס לישראל כדי לחתום במכבי..
06 יולי 2012, 15:20
LIAV10 כתב:גייט 7 מדווחים שטיוס לקח מטוס לישראל כדי לחתום במכבי..
06 יולי 2012, 15:44