מחשבות לעונת 2023/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2023/24

הודעהעל ידי omerk » 28 מאי 2023, 20:11

Shay_uzan כתב:
אחדשיודע כתב:
מכבי ת"א
חתומים: לורנזו בראון, ווייד בולדווין, רומן סורקין, ג'ון דיברתולומיאו, בונזי קולסון
חוזה עם אופציית יציאה לשני הצדדים: ג'וש ניבו, אלכס פוית'רס, מנקו
חוזה עם אופציית יציאה לקבוצה: מרטין
אופציה להאריך חוזה: היליארד, פניני
מסיימים חוזה: כהן, זיו, אדאמס, הולינס
עודד קטש חתום
https://twitter.com/yakovmeir1/status/1 ... 1805419520

צחוק בצד, כל מי שלא חתום מבחינתי לא צריך להישאר

חוץ מג'ייק.
אני חושב שהוא הרוויח העונה את החוזה לעונה נוספת. מניח שהחוזה שלו נמוך יחסית וסך הכל הוא דמות חיובית שיכולה קצת לתת מנוחה לגבוהים גם ביורוליג.
omerk

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 מאי 2023, 20:42

omerk כתב:
Shay_uzan כתב:
אחדשיודע כתב:
מכבי ת"א
חתומים: לורנזו בראון, ווייד בולדווין, רומן סורקין, ג'ון דיברתולומיאו, בונזי קולסון
עודד קטש חתום

חוץ מג'ייק.
אני חושב שהוא הרוויח העונה את החוזה לעונה נוספת. מניח שהחוזה שלו נמוך יחסית וסך הכל הוא דמות חיובית שיכולה קצת לתת מנוחה לגבוהים גם ביורוליג.

רק בגלל היותו ישראלי אני משאיר פה, לא בגלל שום דבר אחר, כרגע ישראלים שמחוייבים לקבוצה זה מצרך נדיר יותר מכלבי ים בחופי ישראל
JarJarBinx כתב:מניח שישאירו את ניבו ומרטין.
היליארד ופויתרס לא.
זיו ומנקו מקווה שלא.

זיו לא נשאר זה כבר ידוע ל2 הצדדים, ניסה לברוח מהחוזה באמצע העונה.
אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר בשניהם אבל כמחליפים, מה שלא יקרה אז עדיף שילכו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמוליק » 28 מאי 2023, 21:36

omerk כתב:
Shay_uzan כתב:
אחדשיודע כתב:
מכבי ת"א
עודד קטש חתום

חוץ מג'ייק.

איך הרוויח? ראית אותו משחק יותר מכמה דקות מול ב"ש ובמיוחד במשחק האחרון שלא היה לנו כלל שחקן פואוורד (מרטין נעדר).
ניבו מרטין פויתרס מנקו היליארד כהן זיו אדאמס והולינס צריכים ללכת.
אם אנגולה מגיע, מקווה לעמדה 3 במקום היליארד. ה-קאל גאי של COBRA מבדלונה יכול להיות מחליף ממעולה לבולדווין ולרשת אותו לעתיד בעמדה 2.
בעמדה 4 להביא 2 שחקנים. קבולקו לדעתי בינגו והנוסף....רק לא מרטין.
עמדה 5 סורקין יחד עם נפיל.
ישראלי? בלאט ועוד לא מנקו
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי עידן » 28 מאי 2023, 21:40

כהן צריך להישאר כמו שכתבו פה רק כי הוא ישראלי ואני לא חושב שיש גבוה ישראלי אחר מחוץ למכבי שיכול לתת דקות ביורוליג כרגע
עידן

הודעהעל ידי Neo » 29 מאי 2023, 00:15

אם ליף מגיע בחצי מיליון , הייתי לוקח אותו בלי לבדוק לו את השיניים
Neo

הודעהעל ידי Adam » 29 מאי 2023, 08:45

Neo כתב:אם ליף מגיע בחצי מיליון , הייתי לוקח אותו בלי לבדוק לו את השיניים

אני כבר מזמן וויתרתי על ליף. אחרי הסאגה המאוד ארוכה שהייתה לנו איתו בקיץ האחרון, כשכבר באמת דיווחו בכל מקום שהוא מגיע לכאן ובסוף לא - זה פשוט מראה שהבן אדם לא רוצה להגיע לכאן.
באופן כללי זה נראה שהוא קצת וויתר על ישראל (גם בנבחרת אנחנו לא רואים אותו, למרות שהוא לא ייחשב אפילו כמתאזרח), ואולי על כדורסל ברמות הגבוהות בכלל.
הוא מסוג האנשים שככל הנראה יעבירו את כל הקריירה שלהם בסין כדי כדי להרוויח מלא כסף ואז לפרוש מוקדם. הוא גם לא נהיה צעיר יותר - כבר בן 26.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי עידן » 29 מאי 2023, 09:07

גם אם הוא ירצה להגיע לכאן (ולא נראה לי שזה יקרה), הוא כבר שנתיים בסין, ובשנתיים לפני כן הוא בקושי שיחק בנבא, וכל זה בגילאים קריטיים להתפתחות מקצועית של שחקן. הסיכוי שהוא יתרום ברמות הגבוהות של היורוליג די נמוך.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 29 מאי 2023, 09:12

1. הוא לא יגיע מכיוון שהוא מפחד שייגייסו אותו.
2. להעדיף שחקן שלא ראית אותו משחק דקה בשנים האחרונות על חוזה של מליון$ מעסיק , ע"פ ג'ייק כהן קשישא שאתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו , זה טירוף דעת.
3. חשבתי שנגמלנו מלשחק אותה BASKETBALL MANAGER
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Mitelka » 29 מאי 2023, 10:12

אלוהים מאז דוויט באייקס לא היה שם מאוס יותר מטי ג׳י ליף. שישחרר הרכיכה הזו. שיהנה בסין לשחק נגד עצמו.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי שמוליק » 29 מאי 2023, 12:05

ankram כתב:

2. להעדיף שחקן שלא ראית אותו משחק דקה בשנים האחרונות על חוזה של מליון$ מעסיק , ע"פ ג'ייק כהן קשישא שאתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו , זה טירוף דעת.

1. הוא בכלל גדל כאן? הוא יהיה על תקן מתאזרח.
2. הבעיה שאני יודע בדיוק מה אני מקבל ממנו. גם קטש יודע: העלה אותו פחות מ 10 דקות במצטבר 3 המשחקים האחרונים וזה כאשר מרטין פצוע ופייכהן הוא הפאוורד היחידי בסגל.
3. למה להשבית שמחות? מה כיף יותר מעונת המלפפונים? ואם כבר BASKETBALL MANAGER, קורנליוס מסיים חוזה בירושלים והוא אחלה פאוורד הגנתי ישראלי.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי עידן » 29 מאי 2023, 12:24

שמוליק כתב:
ankram כתב:

2. הבעיה שאני יודע בדיוק מה אני מקבל ממנו. גם קטש יודע: העלה אותו פחות מ 10 דקות במצטבר 3 המשחקים האחרונים וזה כאשר מרטין פצוע ופייכהן הוא הפאוורד היחידי בסגל.
3. למה להשבית שמחות? מה כיף יותר מעונת המלפפונים? ואם כבר BASKETBALL MANAGER, קורנליוס מסיים חוזה בירושלים והוא אחלה פאוורד הגנתי ישראלי.

1. הוא נולד וגדל בישראל כמה שנים
2. סיכוי גבוה שכהן יביא יותר תרומה מטי ג'יי ליף, עם כמה שזה נשמע לך אולי לא הגיוני
3. קורנליוס בכלל לא באותה עמדה. הוא 2-3, ואנחנו צריכים 4-5.
עידן

הודעהעל ידי Adam » 29 מאי 2023, 19:51

שמוליק כתב:
ankram כתב:

מעבר לזה שהוא נולד בארץ (לא הייתי אומר שהוא גדל כאן, כי הוא עזב בגיל מאוד מוקדם), הוא שיחק גם בנבחרות הצעירות של ישראל ובזכות זה הוא לא ייחשב למתאזרח. זה חתיכת קייס.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי Blazergun » 29 מאי 2023, 21:35

דיי הוא כבר לא רלוונטי. אם הוא היה רוצה להיות פה הוא כבר מזמן היה במדים של מכבי. חוץ מזה אני באמת לא מבין מה ההתלהבות ממנו - ההצלחה הכי גדולה שלו הייתה בקולג'ים ליד לונזו בול וממש לא אכפת לי מה הוא עושה בליגה הסינית.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי omerk » 30 מאי 2023, 08:03

Mitelka כתב:אלוהים מאז דוויט באייקס לא היה שם מאוס יותר מטי ג׳י ליף. שישחרר הרכיכה הזו. שיהנה בסין לשחק נגד עצמו.

יאלה מתי נזכה לראות קו קדמי של ליף + מרקוס הייסליפ?
omerk

הודעהעל ידי my man » 30 מאי 2023, 10:21

omerk כתב:
Mitelka כתב:אלוהים מאז דוויט באייקס לא היה שם מאוס יותר מטי ג׳י ליף. שישחרר הרכיכה הזו. שיהנה בסין לשחק נגד עצמו.

יאלה מתי נזכה לראות קו קדמי של ליף + מרקוס הייסליפ?

ארל קלארק ואני עושה מנוי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Adam » 30 מאי 2023, 11:20

עם איך שבראון נראה בחודשים האחרונים, ובעיקר כעת ברגעי ההכרעה - זה רק מראה לנו כמה אנחנו חייבים גיבוי נוסף איכותי מאוד בעמדת הרכז.
העונה הייתה ארוכה, והיא הביאה למצב ששני הכוכבים שלנו נפצעו ונעדרו מספר פעמים. בראון כבר אינו צעיר וגם החשק שלו לשמור לא כלכך קיים במדי מכבי.
הבאת בלאט עשויה לעזור לנו בליגה הישראלית, כי אולי סופסוף יהיה גיבוי נורמלי לבראון שהוא אינו יפתח זיו. הבעיה היא באירופה. בלאט לא באמת יכול להחזיק את העמדה הזאת ביורוליג ביחד עם בולדווין ובראון במידה ואחד מהם נפצע.
הבאת אנגולה במקום היליארד (ככל הנראה) עוזרת לנו בכך שאנחנו מקבלים עוד מוביל כדור. אבל גם כאן בסוף מדובר באחלה החתמה לליגה הישראלית, אבל הימור ליורוליג. צריך גיבוי של שחקן מוכח בעמדה הזאת. זאת אומרת, צריך להשקיע 700K-1M$ על "שחקן שישי" שיעלה אחרי בראון/בולדווין. ורצוי שיהיה שחקן עם ניסיון יורוליג, הגנה טובה מבראון ועם קליעה סבירה מבחוץ (37-40% עשויים להספיק, שזה טוב מבראון ובולדווין).

היחיד שעונה על זה בצורה מושלמת הוא אקסום. אבל הוא כמובן לא בטווח המחירים של מכבי אחרי העונה הזאת. לא יהיה מפתיע גם אם יחליט להישאר בפרטיזן.
אופציה נוספת היא האקס שלנו - קיינן אוונס שנתן חצי עונה מדהימה בז'לגיריס. אבל הוא חוזר מפציעה קשה, ואני חושב שהוא כבר חתום אצלם עונה הבאה.
דריוס תומפסון הוא עוד שחקן נהדר שיהיה נהדר להביא. אבל גם הוא ככל הנראה ילך לאחת הגדולות (הימור שלי - ריאל).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מאי 2023, 11:37

שינו עכשיו את המגבלת זרים בליגה לא? מותר לרשום כמה זרים שרוצים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 30 מאי 2023, 11:40

MTA2311 כתב:שינו עכשיו את המגבלת זרים בליגה לא? מותר לרשום כמה זרים שרוצים?

איפה הלכת. הייתה איזה הצעה של מיקי זוהר בישיבה. מפה ועד שזה יהיה רשמי מרחק גדול. רוב הסיכויים שזה לא יקרה רוב הקבוצות קמו נגד זה (זוהר לא יכול לכפות דבר כזה על המנהלת)
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מאי 2023, 11:45

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:שינו עכשיו את המגבלת זרים בליגה לא? מותר לרשום כמה זרים שרוצים?

איפה הלכת. הייתה איזה הצעה של מיקי זוהר בישיבה. מפה ועד שזה יהיה רשמי מרחק גדול. רוב הסיכויים שזה לא יקרה רוב הקבוצות קמו נגד זה (זוהר לא יכול לכפות דבר כזה על המנהלת)

באמת היה נשמע לי מוזר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Neo » 30 מאי 2023, 11:48

Melo Trimble 1.92 G
שנים שאני כותב עליו ועוקב אחריו , שחקן שחקן וירטואוז אמיתי . שחקן שקונים כרטיס בשבילו שחקן שרוצה את הכדור במאני טיים .
אחרי שנתן עונה מפלצתית בשנה שעברה בגלאטסריי קיבל הצעות מכמה קבוצות יורוליג והייתי בטוח שנשאר לו רק לבחור האם יחיה בעיר חמה או קצת קרירה . סוכן ספרדי כתב בקבוצה שמלו לא ילך ליורוליג כי הוא אוהב לבחור קבוצות שהוא הכוכב הבלעדי הגדול ....והוא צדק .
מלו חתם בסין בשביל הרבה כסף אבל נראה שם בסוג של דיכאון . יש לו משחקים של 41 נק ויש משחקים של נק14 . לא ממש נראה מרוצה בסין . מלו כבר כיכב באוסטרליה , ספרד , טורקיה ולפי דעתי יקבל החלטה שנוגדת את הטבע שלו וינסה יורוליג בכל מחיר .
עוד שחקן שיכול להגיע למכבי במחיר מציאה ולתת עבודה איכותית . השאלה היחידה איך הוא הסתדר ליד בולדווין שזו הקבוצה שלו וכולם צריכים להבין ןלהרגיש את זה
https://www.youtube.com/watch?v=K6gQifVFJbE&t=302s
https://www.youtube.com/watch?v=LDFHFq8y_lg&t=54s
Neo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־27 אורחים