ליגת העל, ח.גמר: מכבי תל אביב - הפועל חולון #1, שלישי ב21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת העל, ח.גמר: מכבי תל אביב - הפועל חולון #1, שלישי ב2

הודעהעל ידי ankram » 31 מאי 2023, 14:51

Mitelka כתב:הילארד ופויתרס היו כבר בלילה צריכים לעלות על טיסה.

טיפה הגיון , עם מי היית עולה למשחק הבא בלעדיהם?
הילארד משחק הבא יכול לדפוק 5 שלשות , פויטרס הוא ברירת מחדל מהרגע שניבו נפצע ובטח שמרטין גם.
סוף העונה תעשה מה שבא לך.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 יוני 2023, 16:48

לא זה פשוט הזוי, לא חולון, לא הגועל ולא ירושלים נענשו על מה שהקהל שלהן עשה, (הגועל על האבוקות בדרבי ושריפה ביציע, חולון על שבירת יד של ילד, זריקת אבוקות וחפץ בוער על קהל מכבי ושריפת יציע וירושלים על השלכת חפצים על שופט). אבל מכבי כן, מכבי נענשה על המקרופון של יונה, משהו שמאז החזרה מהקורנה קורה, ביורוליג קיבלו את זה, יונה עובד לפי החוקים של הכרוזים ומכניס אווירה טובה, אבל זה לא... אלימות כמה שאתם רוצים, לשרוף כבר משחק שני העונה לקבוצה את ההיכל זה בסדר, אבל 2 כרוזים? חס וחלילה! קטש שכח חליפה? עונש ושיגיד תודה שלא הורחק.
אחר כך שואלים למה יש אלימות בספוקט בישראל, לא יאמן מה שקורה במדינה הבררה הזאת
שברו לילד את הפאקינג יד ופצעו עוד 2! מה אתם מתעסקים ביונה! דפקו לבלק מצת לראש! אוהדי הגועל זרקו כרגיל חפצים על אוהדי ירושלים! פאקינג תעשו משהו!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מרסר » 01 יוני 2023, 17:04

Shay_uzan כתב:לא זה פשוט הזוי, לא חולון, לא הגועל ולא ירושלים נענשו על מה שהקהל שלהן עשה, (הגועל על האבוקות בדרבי ושריפה ביציע, חולון על שבירת יד של ילד, זריקת אבוקות וחפץ בוער על קהל מכבי ושריפת יציע וירושלים על השלכת חפצים על שופט). אבל מכבי כן, מכבי נענשה על המקרופון של יונה, משהו שמאז החזרה מהקורנה קורה, ביורוליג קיבלו את זה, יונה עובד לפי החוקים של הכרוזים ומכניס אווירה טובה, אבל זה לא... אלימות כמה שאתם רוצים, לשרוף כבר משחק שני העונה לקבוצה את ההיכל זה בסדר, אבל 2 כרוזים? חס וחלילה! קטש שכח חליפה? עונש ושיגיד תודה שלא הורחק.
אחר כך שואלים למה יש אלימות בספוקט בישראל, לא יאמן מה שקורה במדינה הבררה הזאת
שברו לילד את הפאקינג יד ופצעו עוד 2! מה אתם מתעסקים ביונה! דפקו לבלק מצת לראש! אוהדי הגועל זרקו כרגיל חפצים על אוהדי ירושלים! פאקינג תעשו משהו!

הפועל ת"א כן נענשו על האבוקות בדרבי קיבלו קנס של 30 אלף שקל, חולון צריכים לעמוד לדין גם ירושלים, אבל בגדול יש בספורט הישראלי בפרט יש הרבה אי סדר בכול מה שנוגע לאלימות אוהדים אין ענישה מרתיעה רק אחריות שילוחית לקבוצות שמשלמות הרבה כסף על דברים שהם לא אשמים בהם, מה אשמה מכבי ששוטר או מאבטח שנשכר בהרבה כסף של הקבוצות שהם כושלים בתפקידים ? קבוצות ספורט הם לא גוף מחנך או אוכף או מעניש בשביל זה יש משטרה, רק ענישה פרטנית קנסות מינהליים לאוהדים הרחקות כמו באירופה לשנים ואף לצמיתות ממגרשים כלא במקרים קיצוניים רק זה ימנע את האלימות .

https://www.one.co.il/Article/436452.html
מרסר

הודעהעל ידי JarJarBinx » 01 יוני 2023, 18:57

אני לא מבין את הקטע של ההפרדה בין אלימות בספורט לאלימות פלילית בכלל.
באלימות צריכה לטפל המשטרה, מי שזורק חפצים שיואשם בתקיפה כמו שהיה קורה אם היה עושה את זה ברחוב.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי מרסר » 01 יוני 2023, 19:10

JarJarBinx כתב:אני לא מבין את הקטע של ההפרדה בין אלימות בספורט לאלימות פלילית בכלל.
באלימות צריכה לטפל המשטרה, מי שזורק חפצים שיואשם בתקיפה כמו שהיה קורה אם היה עושה את זה ברחוב.

מצאו שיטה לחלוב את בעלי הקבוצות נותנים קנסות וזהו, ככה המשטרה פתורה מעבודה וההתאחדויות עושות כסף מכלום.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 01 יוני 2023, 21:37

JarJarBinx כתב:אני לא מבין את הקטע של ההפרדה בין אלימות בספורט לאלימות פלילית בכלל.

זה קצת שונה. הבעיה היא שהאוהדים הם אלה שמשלמים כסף על מנויים/כרטיסים ועל ידי כך מממנים את הקבוצות.

אז אתה יכול לומר, שלא כול האוהדים שקונים כרטיסים הם אלימים, וזה נכון. אבל מצד שני האוהדים שעושים את "הבלגנים" הם האוהדים הכי שרופים, האוהדים שתמיד באים, מעודדים, שרים, נוסעים למשחקי חוץ. האוהדים הרגועים יותר הם (לרוב) האוהדים הפחות שרופים, שפחות אכפת להם.

נכון, אי אפשר להכליל, זה לא מתחלק ככה ב-100% מהמקרים, אבל זה ככה לרוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 01 יוני 2023, 22:12

felix_r כתב:

זה קצת שונה. הבעיה היא שהאוהדים הם אלה שמשלמים כסף על מנויים/כרטיסים ועל ידי כך מממנים את הקבוצות.

אז אתה יכול לומר, שלא כול האוהדים שקונים כרטיסים הם אלימים, וזה נכון. אבל מצד שני האוהדים שעושים את "הבלגנים" הם האוהדים הכי שרופים, האוהדים שתמיד באים, מעודדים, שרים, נוסעים למשחקי חוץ. האוהדים הרגועים יותר הם (לרוב) האוהדים הפחות שרופים, שפחות אכפת להם.

לא מבין למה זה צריך לשנות לי. זה שהאוהד יושב ביציע של אולם כדורסל זה רישיון לעבור על החוק? ועוד בעבירות אלימות? אזרח אלים צריך להיות מטופל על ידי המשטרה בכפוף לחוק. עד כמה שאני יודע חוקי המדינה תקפים גם באיצטדיונים. למה אם אני הולך בקניון ומישהו זורק עלי בקבוק הוא יעצר (והתיק יסגר עקב "חוסר עניין לציבור", אבל זה כבר עניין אחר... :? ), ואם זה באיצטדיון אז הכל סבבה ורק צריך איזה קנס או במקסימום ייאסר עליו לבוא למשחק הבא?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2023, 17:38

JarJarBinx כתב:
felix_r כתב:

לא מבין למה זה צריך לשנות לי. זה שהאוהד יושב ביציע של אולם כדורסל זה רישיון לעבור על החוק? ועוד בעבירות אלימות? אזרח אלים צריך להיות מטופל על ידי המשטרה בכפוף לחוק. עד כמה שאני יודע חוקי המדינה תקפים גם באיצטדיונים. למה אם אני הולך בקניון ומישהו זורק עלי בקבוק הוא יעצר (והתיק יסגר עקב "חוסר עניין לציבור", אבל זה כבר עניין אחר... :? ), ואם זה באיצטדיון אז הכל סבבה ורק צריך איזה קנס או במקסימום ייאסר עליו לבוא למשחק הבא?

כפי שציינתי, בגלל הכסף. אלה האוהדים שמשלמים לקבוצות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 02 יוני 2023, 20:11

felix_r כתב:כפי שציינתי, בגלל הכסף. אלה האוהדים שמשלמים לקבוצות.

הקבוצות לא צריכות להיות צד בעניין.
מדובר על אלימות במרחב הציבורי, זה לא קשור לספורט, או לפחות לא אמור להיות קשור לספורט מבחינת אכיפה. חוקי המדינה, בטח של החוק הפלילי, תקפים גם באיצטדיון. זה לא שטח הפקר.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים