המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:Rampel כתב:כן. אותו ברנדון פול.itai7 כתב:felix_r כתב:טרינקיירי שוב יצא פראייר. הוביל 3+ ולא אמר לשחקניו לעשות עבירה. קיבל שלשה מברנדון פול, ועכשיו יפסיד בהארכה.
פליקס זה אותו פול שהיה באולימפיקוס אי שם?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אשכרה, היה שחקן מעולה באולימפיקוס
כןfelix_r כתב:מי זה בחטיא? אובסט??
felix_r כתב:מי זה בחטיא? אובסט??
itai7 כתב:felix_r כתב:מי זה בחטיא? אובסט??
כן, מסירה מדהימה של באב לשלוש באוויר, אבל חתכת החטאה
Rampel כתב:הוא העיף בפלייאוף גם את אלבה. שם הקו הקדמי היה מלא. והוא היה מצוין.felix_r כתב:Rampel כתב:זה לא נקרא משתלט. דאנק ועוד שני ריבאונד התקפה ופוטבאק זה ממש לא מה שיש להתלהב עליו אצלו. מדובר בגבוה סופר מגוון שלא הראה את זה היום.itai7 כתב:הנה הקבלקו שלכם משתלט על הארכה
יפה מאוד
וזה בדיוק הקטע. תראה סטטיסטיקה שלו ממשחקים קודמים בפלייאוף.
כן, אבל צריך לזכור שהקו הקדמי של באיירן נורא חלש ללא האנטר ורוביט (שגם איתם הקו הקדמי היה חלש)
שוב, לא באמת ראינו אותו מול גבוהים מהטופ של היבשת. נכון. אבל מול ה-2nd Tier הוא היה (ועדיין) מאוד דומיננטי.
Rampel כתב:הוא העיף בפלייאוף גם את אלבה. שם הקו הקדמי היה מלא. והוא היה מצוין.felix_r כתב:Rampel כתב:זה לא נקרא משתלט. דאנק ועוד שני ריבאונד התקפה ופוטבאק זה ממש לא מה שיש להתלהב עליו אצלו. מדובר בגבוה סופר מגוון שלא הראה את זה היום.itai7 כתב:הנה הקבלקו שלכם משתלט על הארכה
יפה מאוד
כן, אבל צריך לזכור שהקו הקדמי של באיירן נורא חלש ללא האנטר ורוביט (שגם איתם הקו הקדמי היה חלש)
שוב, לא באמת ראינו אותו מול גבוהים מהטופ של היבשת. נכון. אבל מול ה-2nd Tier הוא היה (ועדיין) מאוד דומיננטי.
פוית'רס, היליארד והולינס מפנים 2.4 מיליון דולר נטו. וזה מבלי לדבר על החסכון שאפשר (וצריך) להשיג אם נפטרים ממרטין ו/או ניבו בשביל לבנות את הקו הקדמי נכון יותר.אחדשיודע כתב:Rampel כתב:הוא העיף בפלייאוף גם את אלבה. שם הקו הקדמי היה מלא. והוא היה מצוין.felix_r כתב:Rampel כתב:זה לא נקרא משתלט. דאנק ועוד שני ריבאונד התקפה ופוטבאק זה ממש לא מה שיש להתלהב עליו אצלו. מדובר בגבוה סופר מגוון שלא הראה את זה היום.itai7 כתב:הנה הקבלקו שלכם משתלט על הארכה
יפה מאוד
הוא שחקן לא רע בכלל ואם היו מביאים אותו לכאן העונה סיכוי לא רע שהיינו מגיעים לפיינל פור. אבל לקראת העונה הבאה, צריך יותר מזה. כלומר, מעבר לרק קבוקלו. מעבר לכך, צריך להבין שעכשיו המחיר שלו יהיה הרבה יותר גבוה ממה שהיה אם היו מביאים אותו במהלך העונה. בוודאי אם לוקחים בחשבון שהוא חתם באולם לעונה וחצי.
felix_r כתב:Rampel כתב:הוא העיף בפלייאוף גם את אלבה. שם הקו הקדמי היה מלא. והוא היה מצוין.felix_r כתב:Rampel כתב:זה לא נקרא משתלט. דאנק ועוד שני ריבאונד התקפה ופוטבאק זה ממש לא מה שיש להתלהב עליו אצלו. מדובר בגבוה סופר מגוון שלא הראה את זה היום.itai7 כתב:הנה הקבלקו שלכם משתלט על הארכה
יפה מאוד
היה טוב נגד אלבה? מי שמר עליו? לוק סיקמה?![]()
די נו. אלבה הקבוצה הכי לבנה, הכי לא שומרת, והכי פחות אתלטית. לעומת זאת לאולם קו קדמי עם כמה קפיצים גם ללא קבוקולו.
חברים, אני לא מזלזל בשחקן, אבל המשחקים האלה ממש לא מוכיחים כלום לגביו.
Adam כתב:אני לגמרי לוקח בלי לחשוב פעמיים קו קדמי כזה:
4 - קורנלי, קבוקלו, כהן (CCC)
5 - ניבו, סורקין
כעיקרון רצוי לאייש בעוד שחקן לעמדה 5 (הייתי מביא איזה נפיל) אבל אני מעדיף שהזר השמיני שלנו יהיה מחליף לבראון ובולדווין ברמה גבוה.
בהנחה כמו שאמרו כאן ש2.4 מליון נטו מתפנים לנו בתקציב, אני חושב שאפשר להביא את קבוקלו ב600K, קורנלי ב800K ומליון נוספים עבור המחליף של BB.
כמובן שאני לא שוכח שהיו הרבה שחקנים ששודרגו בשכר שלהם (בולדווין, בראון, קולסון, סורקין) - אבל אני חושב שהכסף שמכבי קיבלה מהיורוליג (סיימנו במקום 5 להזכירכם) אמור לכסות את רוב ההוצאות האלה.
felix_r כתב:Adam כתב:אני לגמרי לוקח בלי לחשוב פעמיים קו קדמי כזה:
4 - קורנלי, קבוקלו, כהן (CCC)
5 - ניבו, סורקין
כעיקרון רצוי לאייש בעוד שחקן לעמדה 5 (הייתי מביא איזה נפיל) אבל אני מעדיף שהזר השמיני שלנו יהיה מחליף לבראון ובולדווין ברמה גבוה.
בהנחה כמו שאמרו כאן ש2.4 מליון נטו מתפנים לנו בתקציב, אני חושב שאפשר להביא את קבוקלו ב600K, קורנלי ב800K ומליון נוספים עבור המחליף של BB.
כמובן שאני לא שוכח שהיו הרבה שחקנים ששודרגו בשכר שלהם (בולדווין, בראון, קולסון, סורקין) - אבל אני חושב שהכסף שמכבי קיבלה מהיורוליג (סיימנו במקום 5 להזכירכם) אמור לכסות את רוב ההוצאות האלה.
קו קדמי חלש. ניבו נפצע והלכה העונה כולה.
refael כתב:לפי דעתי קטש ירצה לנסות להביא את קרי בלאקשיר שנה הבאה.
הוא היה חם עליו ממש העונה ובסוף לא הגיע.
Mitelka כתב:הופ הופ טרללה. ניג'יל ווילאמס גוס על הכוונת של מכבי וגם מילאנו. ישוחרר מריאל בסוף העונה.
דיווח של האיטלקי האהוב בטוויטר (מאתיו אנדריאני) ושל תומר גבעתי בישראל היום.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
זה לא עוד שחקן שבלאט הביא לאולימפיאקוס בזמנו?Mitelka כתב:הופ הופ טרללה. ניג'יל ווילאמס גוס על הכוונת של מכבי וגם מילאנו. ישוחרר מריאל בסוף העונה.
דיווח של האיטלקי האהוב בטוויטר (מאתיו אנדריאני) ושל תומר גבעתי בישראל היום.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים