המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:גם אני חושב שג'יימס צריך להמשיך, רק בשינוי אחד קטן: ביורוליג בלאט חייב לתת לו לשחק 4 לא 5!
נ.ב. לא בדיוק הבנתי למה זה או ג'יימס או ת'יוס? למה לא שניהם?
asafb96 כתב:felix_r כתב:גם אני חושב שג'יימס צריך להמשיך, רק בשינוי אחד קטן: ביורוליג בלאט חייב לתת לו לשחק 4 לא 5!
אם שניהם יחד, אז זה אומר שג'יימס הוא סנטר מחליף ראשון לשרמאן. מכבי לא יחזיקו יותר מ5 גבוהים. יש את מדלי וליאור בעמדה 4, שמראן בעמדה 5, וטיוס שצריך לבוא כסותם חורים ישראלי. מה שחסר זה עוד סנטר בכיר. לא רואה את ג'יימס משתלב כ4 אחרי שמדלי חתם, אלא אם ליאור עוזב לNBA
gandya כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:גם אני חושב שג'יימס צריך להמשיך, רק בשינוי אחד קטן: ביורוליג בלאט חייב לתת לו לשחק 4 לא 5!
אם שניהם יחד, אז זה אומר שג'יימס הוא סנטר מחליף ראשון לשרמאן. מכבי לא יחזיקו יותר מ5 גבוהים. יש את מדלי וליאור בעמדה 4, שמראן בעמדה 5, וטיוס שצריך לבוא כסותם חורים ישראלי. מה שחסר זה עוד סנטר בכיר. לא רואה את ג'יימס משתלב כ4 אחרי שמדלי חתם, אלא אם ליאור עוזב לNBA
למה אתה לא רואה? כי התרגלת לראות ישראלים עציצים בקו האחורי? אין שום סיבה שלא יהיה הפעם בקו הקדמי אחד כזה.
gandya כתב:כן, סורי, כתבתי עכשיו בצורה ברורה יותר(ערכתי).
NY boy כתב:אסף, זה כמובן לא נכון. חשוב לציין שהחתמה של טיוס לא לא תהיה זולה ולא תשאיר שום כסף להתחזק בעמדות אחרות. הוא ירוויח בסביבות 300 אלף דולר נטו (מה שדווח כסדר הגודל של ההצעות שיש לו באירופה) כשבברוטו זה 600 אלף דולר מהיותו ישראלי, ובנוסף יש בייאווט לאשדוד, פיצוי לג'יימס (שחתום) וכו'. בקיצור כסף בטח אי אפשר לחסוך ממהלך הזה, במקרה הטוב יצאו מהמהלך הזה בלי נזק כלכלי משמעותי (ימצאו מישהו שייקח את כל החוזה של ג'יימס).
felix_r כתב:אסף, מוריס קיבל יותר - משהו כמו 600K.
פארגו ופרקינס קיבלו משהו באיזור 300
asafb96 כתב:felix_r כתב:אסף, מוריס קיבל יותר - משהו כמו 600K.
וואלה? לא ידעתי שמוריס קיבל כל כך הרבה...
פארגו ופרקינס קיבלו בעונה הראשונה שלהם קצת פחות, 250K כל אחד בערך. אבל הם שחקנים ברמה אחרת, שהיו באמת מצטיינים בקופליה עם המון פוטנציאל, טיוס הוא שחקן חביב שמכבי מסתכלת עליו רק כי הוא ישראלי. כמו אוחיון בערך, שבא בפחות מ300K. טיוס לא עשה איזה משהו מיוחד בליגה, אני סבור שאפשר להביא אותו בפחות מ300K
asafb96 כתב:felix_r כתב:אסף, מוריס קיבל יותר - משהו כמו 600K.
וואלה? לא ידעתי שמוריס קיבל כל כך הרבה...
פארגו ופרקינס קיבלו בעונה הראשונה שלהם קצת פחות, 250K כל אחד בערך. אבל הם שחקנים ברמה אחרת, שהיו באמת מצטיינים בקופליה עם המון פוטנציאל, טיוס הוא שחקן חביב שמכבי מסתכלת עליו רק כי הוא ישראלי. כמו אוחיון בערך, שבא בפחות מ300K. טיוס לא עשה איזה משהו מיוחד בליגה, אני סבור שאפשר להביא אותו בפחות מ300K
yzafrir כתב:אני כבר כתבתי מזמן שאני מעדיף 7 זרים ו-5 ישראלים .
לגבי הבעיה ששני זרים ישבו בצד בקופליג , מבחינה מנטאלית אני חושב שעדיף שישבו שניים מאשר אחד . גם מבחינה מקצועית קצת מנוחה לא תזיק והאמת שהשנה זה עבד לא רע בקופליג . הקבוצה נראתה רעננה לאורך כל העונה בקופליג למרות שלושת הליגות והביסה כמעט את כל הקבוצות .
קובי כתב:yzafrir כתב:אני כבר כתבתי מזמן שאני מעדיף 7 זרים ו-5 ישראלים .
לגבי הבעיה ששני זרים ישבו בצד בקופליג , מבחינה מנטאלית אני חושב שעדיף שישבו שניים מאשר אחד . גם מבחינה מקצועית קצת מנוחה לא תזיק והאמת שהשנה זה עבד לא רע בקופליג . הקבוצה נראתה רעננה לאורך כל העונה בקופליג למרות שלושת הליגות והביסה כמעט את כל הקבוצות .
דווקא מבחינה מנטאלית עדיף שישבו שניים ? (: טוב...
קובי כתב:זה ברור. מקווה שמקרה פאפאלוקאס מהעונה לא יחזור. בסופו של דבר זה לא היה רק בעייה של פאפאס, אלא של כל הקבוצה, כולל ההנהלה.
קובי כתב:yzafrir כתב:אני כבר כתבתי מזמן שאני מעדיף 7 זרים ו-5 ישראלים .
דווקא מבחינה מנטאלית עדיף שישבו שניים ? (: טוב...
שמוליק כתב:קופליג לא מעניינת. מצידי שיכניסו כישראלי את הררי. אני מסתכל רק על היורוליג.
ג'יימס היה בשנת התחשלות ובעקומת עליה ביכולת. הוא יכול לתת מענה כשאחד הסנטרים או אחד הפואורדים פצועים או בבעית עבירות.
גיימס טוב בשתי רמות מטיוס ולכן צריך להשאר. 2 זרים על אזרחי? אז שבלאט יתחיל לנהל פנקסנות קופליג. בשנה שעברה הוא קבר שחקנים על הספסל ונתן עדיפות לחביביו סמית והנדריקס. שיעבוד השנה קצת יותר חכם: כל שבוע שניים אחרים על הספסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־31 אורחים