A.Parker כתב:בולדווין כן הגיע למאני טיים יותר מבראון.
כן, איזה תואר הוא הביא לנו?
בולדווין רע במאני טיים. יותר או פחות זה פחות מעניין אותי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Adam כתב:אחדשיודע כתב:אה, שחקן חמישייה ראשונה ביורוליג הוא ״חתול בשק״. כן
ולהגיד ״מפקיר את בולדווין״ - אין יותר מנותק מזה
מנותק?
איפה הוא כלך פעם במשחקים צמודים / כדור אחרון?
איפה הוא היה בגמר הגביע?
איפה הוא היה בסדרה מול מונאקו?
איפה הוא היה היום (גם במשחק הראשון לא הבריק)?
די נו חאלס. אי אפשר פשוט להתעלם מזה.
עם כל הכבוד לשחקן חמישייה ראשונה ביורוליג (שאגב, אני חושב שהוא ובולדווין צריכים להתחלף אבל בסדר) ויש הרבה כבוד, אתה בסוף רוצה שחקנים שינצחו לך משחקים חשובים. בינתיים הוא מזייף פעם אחר פעם במאני טיים.
Neo כתב:Adam כתב:אחדשיודע כתב:אה, שחקן חמישייה ראשונה ביורוליג הוא ״חתול בשק״. כן
ולהגיד ״מפקיר את בולדווין״ - אין יותר מנותק מזה
מנותק?
איפה הוא כלך פעם במשחקים צמודים / כדור אחרון?
איפה הוא היה בגמר הגביע?
איפה הוא היה בסדרה מול מונאקו?
איפה הוא היה היום (גם במשחק הראשון לא הבריק)?
די נו חאלס. אי אפשר פשוט להתעלם מזה.
עם כל הכבוד לשחקן חמישייה ראשונה ביורוליג (שאגב, אני חושב שהוא ובולדווין צריכים להתחלף אבל בסדר) ויש הרבה כבוד, אתה בסוף רוצה שחקנים שינצחו לך משחקים חשובים. בינתיים הוא מזייף פעם אחר פעם במאני טיים.
יפה חבר , יפה . +1
מתחילת העונה אני טוען שהמלך לורנזו הוא די ערום. אני חושב במכבי די הבינו אחרי הסדרה נגד מונאקו שאכלו מנה לא טעימה כאשר נתנו ללורנזו סכום כזה כזה ועוד לשלוש שנים
אם אחרי הסדרה נגד מונאקו נשמעו קולות במכבי שצריכים להחתים גארד טוב שישלים את ב\ב ...... ב400\500. אז לדעתי בסיכום אחרי גמר גביע , סדרה נגד מונאקו ועכשיו בסדרה נגד הגועל כבר מחר יהיו קולות רציניים להביא כבר גארד מוביל
אפשר לחלום על אקסום , אוקובו .......
איזו ברירה יש לי, חוץ מלהצטרף אליך.Mitelka כתב:Rampel כתב:נורא מבאס שהווינריות שלו לא באה לידי ביטוי במאני טיים.
כן, הוא עייף, אבל אני מקווה שהוא לא נגמר לעונה הזו. מחרתיים זו ההזדמנות האחרונה שלו להביא את זה לידי ביטוי העונה. ואנחנו צריכים את זה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
לגמרי. והוא מה זה לא נראה לפחות שחקן ש״נחנק״. הוא מאוד קול ואדיש לפעמים אקסטרא. אבל הוא נון שאלנט במאני טיים וראינו גם בספרד את זה. לא הוא ולא בולדווין לוזרים או צ׳וקרים. הם היו טובים במשחקים מאוד חשובים בין אם זה בולדווין במשחק 5 במונאקו, בראון במשחק הקודם (גם וויד), המשחק החשוב נגד ריאל במחזור האחרון. בולדווין במחזור האחרון של הליגה לסיים 1 (מה שנתן לנו את הביתיות) שהוא משחק פצוע ומנצח לבד את הפועל ונותן לנו ביתיות שעכשיו ממש אנחנו אמורים להנות ממנה. לא חושב שאף אחד מהם הוא איזה לוזר (אני לא אומר שהם שיא הווינריות) אבל בסוף אנחנו לא מצליחים להביא איזה מתכת. ממש מקוווה ששניהם קצת יצננו את העניין ויתנו הצגה בשלישי.
אני באמת מאמין בזה. בשניהם.
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:בולדווין כן הגיע למאני טיים יותר מבראון.
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:בולדווין כן הגיע למאני טיים יותר מבראון.
מבחינתי זה לא עניין רק של תוצאה. הוא הופיע יותר טוב ממנו במשחקים חשובים, גם אם הם לא נגמרו בניצחון.
לא חושב שמכבי יכולה או רוצה למנוע ממנו לשחקfelix_r כתב:הוא שחקן שלא נח בקיץ, ועכשיו גם משחק מעל 80 משחקים. בגילו זה קשה.
אסור למכבי לאשר לו לשחק באליפות העולם בקיץ
RomanR כתב:לא חושב שמכבי יכולה או רוצה למנוע ממנו לשחקfelix_r כתב:הוא שחקן שלא נח בקיץ, ועכשיו גם משחק מעל 80 משחקים. בגילו זה קשה.
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
מצד שני הבן אדם קיבל דרכון ספרדי מה שמאוד יכול לעזור לו בקריירה ולפתוח לו דלתות בטח בגדולות של ספרד. התמורה לזה מן הסתם זה התחייבות לנבחרת. ככה שלא נראה לי גם שהגיוני שכל הסיפור הזה בשביל טורניר אחד שהיה בקיץ הקודם.felix_r כתב:RomanR כתב:לא חושב שמכבי יכולה או רוצה למנוע ממנו לשחקfelix_r כתב:הוא שחקן שלא נח בקיץ, ועכשיו גם משחק מעל 80 משחקים. בגילו זה קשה.
כנראה שלא, אבל היא יכולה להמליץ לו לא לשחק. להסביר לו את הרציונל. הוא לא ילד, הוא חייב לנוח בין העונות
Mitelka כתב:מצד שני הבן אדם קיבל דרכון ספרדי מה שמאוד יכול לעזור לו בקריירה ולפתוח לו דלתות בטח בגדולות של ספרד. התמורה לזה מן הסתם זה התחייבות לנבחרת. ככה שלא נראה לי גם שהגיוני שכל הסיפור הזה בשביל טורניר אחד שהיה בקיץ הקודם.felix_r כתב:RomanR כתב:לא חושב שמכבי יכולה או רוצה למנוע ממנו לשחקfelix_r כתב:הוא שחקן שלא נח בקיץ, ועכשיו גם משחק מעל 80 משחקים. בגילו זה קשה.
כנראה שלא, אבל היא יכולה להמליץ לו לא לשחק. להסביר לו את הרציונל. הוא לא ילד, הוא חייב לנוח בין העונות
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים