06 יולי 2012, 17:19
מתAMסרת כתב:MTA2311 כתב:גם דוויט הווארד רוצה להשתחרר.
יאללה...יכול לעזור לנו, לא ?![]()
ועכשיו ברצינות.
אני חושבת שלא צריך להחזיק שחקן בכח. אפשר להתפלסף על זה מהיום ועד בכלל לגבי מה נכון לעשות, אבל בשורה התחתונה שחקן שלא רוצה להיות בקבוצה עדיף שלא יהיה בה.
אפשר לדרוש עליו פיצוי גבוה ואז לא לצאת פראיירים, אבל להחזיק שחקן כזה - ממורמר, שיכול לשחק בלי חשק ולעשות שביתה איטלקית, ובכל מקרה - לגרום לאווירה לא טובה בחדר ההלבשה - זה לא ממש מתכון להצלחה של קבוצה.
06 יולי 2012, 17:20
gandya כתב:asafb96 כתב:gandya כתב:תגיד לי ממתי שחקן צריך להפר חוזה בכדי לעבור קבוצה?!!! נראה לי שאתה חושב שהמעשה של אוחיון זה בגדר נורמה, קבוצה יכולה לפנות לקבוצה אחרת ולבקש שחקן תחת חוזה, אני לא יודע כמה בברלי מקבל שם(רק אתה יודע שזה חוזה "מאוד מאוד גבוהה"), אני יודע מה היה החוזה הכי גבוהה של בברלי טרם היגע לרוסיה, כ400K באולמפיאוקס, ואותו סדר גודל בNBA.
מה הקשר להפר חוזה? יש לך בעיה בהבנת הנקרא או משהו? ברגע שיתיר את החוזה, שישתחרר ממנו, הוא יהיה חופשי. כרגע הוא עם חוזה, וכדי שמכבי תביא אותו למרות החוזה שלו, צריך לשלם באיי-אאוט (ולא נראה לי שספרטק יתנו לנו אותו במחיר נמוך אחרי המספרים שהוא עשה שם).
אם יש סעיפי יציאה (וממש לא בטוח שיש כאלה), זה משהו אחר, אבל כרגע הוא תחת חוזה.
האמת שאני לא יודע מה גודל החוזה שלו, אבל אני חושב שקראתי כשהוא חתם, שהחוזה שלו יחסית גדול (יחסית לשכר שמשלמת מכבי)
שחקנים בד"כ לא מתרים חוזה סתם כך מתוך שעמום, אלה רק אחרי שמקבלים הצעה מקבוצה אחרת.
06 יולי 2012, 17:27
gandya כתב:asafb96 כתב:gandya כתב:תגיד לי ממתי שחקן צריך להפר חוזה בכדי לעבור קבוצה?!!! נראה לי שאתה חושב שהמעשה של אוחיון זה בגדר נורמה, קבוצה יכולה לפנות לקבוצה אחרת ולבקש שחקן תחת חוזה, אני לא יודע כמה בברלי מקבל שם(רק אתה יודע שזה חוזה "מאוד מאוד גבוהה"), אני יודע מה היה החוזה הכי גבוהה של בברלי טרם היגע לרוסיה, כ400K באולמפיאוקס, ואותו סדר גודל בNBA.
מה הקשר להפר חוזה? יש לך בעיה בהבנת הנקרא או משהו? ברגע שיתיר את החוזה, שישתחרר ממנו, הוא יהיה חופשי. כרגע הוא עם חוזה, וכדי שמכבי תביא אותו למרות החוזה שלו, צריך לשלם באיי-אאוט (ולא נראה לי שספרטק יתנו לנו אותו במחיר נמוך אחרי המספרים שהוא עשה שם).
אם יש סעיפי יציאה (וממש לא בטוח שיש כאלה), זה משהו אחר, אבל כרגע הוא תחת חוזה.
האמת שאני לא יודע מה גודל החוזה שלו, אבל אני חושב שקראתי כשהוא חתם, שהחוזה שלו יחסית גדול (יחסית לשכר שמשלמת מכבי)
שחקנים בד"כ לא מתרים חוזה סתם כך מתוך שעמום, אלה רק אחרי שמקבלים הצעה מקבוצה אחרת.
06 יולי 2012, 17:29
06 יולי 2012, 18:01
refael כתב:שאראס וניקולה וויצ'יץ
06 יולי 2012, 18:41
06 יולי 2012, 20:55
06 יולי 2012, 21:03
06 יולי 2012, 21:12
06 יולי 2012, 21:16
yzafrir כתב:פטריק מיילס ו מאריץ' \ פרוביץ'\ויויוקאס....
בפועל מה שיקרה זה שיוחתם סנטר אירופאי (אחד מהשלושה ) וגארד יבוא מליגת הקיץ....
06 יולי 2012, 21:30
asafb96 כתב:yzafrir כתב:פטריק מיילס ו מאריץ' \ פרוביץ'\ויויוקאס....
בפועל מה שיקרה זה שיוחתם סנטר אירופאי (אחד מהשלושה ) וגארד יבוא מליגת הקיץ....
שמע, יש בדרך כלל כמה שמות מעניינים בליגת הקיץ. אני זוכר לפני שנתיים ששיחק שם קארול ועוד אחד שברח לי השם שלו שהגיע לNBA ודי הצליח. אולי נעשה איזה גניבה, כי אני לא רואה יותר מדי שמות קורצים באירופה
06 יולי 2012, 23:30
Dperk כתב:leon984 כתב:תזכרו בסוף אנחנו נקבל טיוס,בברלי ומאריץ.עם חתימה של טיוס עכשיו,מאריץ לפני האולימפיאדה ובברלי בדקה ה90
ונאמר אמן. אבל תגיד, מי החזאי שלך? יש מצב הוא מקבל גם אשראי על הפטריות? פשוט יש לי קשיי נזילות כרגע, אבל על כזה חומר טוב אני לא מוותר.
07 יולי 2012, 08:19
קובי כתב:Dperk כתב:leon984 כתב:תזכרו בסוף אנחנו נקבל טיוס,בברלי ומאריץ.עם חתימה של טיוס עכשיו,מאריץ לפני האולימפיאדה ובברלי בדקה ה90
ונאמר אמן. אבל תגיד, מי החזאי שלך? יש מצב הוא מקבל גם אשראי על הפטריות? פשוט יש לי קשיי נזילות כרגע, אבל על כזה חומר טוב אני לא מוותר.
סה"כ הבנאדם אמר טיוס, בברלי ומאריץ', לא כספי, ספאנוליס וקראסטיץ'
07 יולי 2012, 11:21
07 יולי 2012, 11:55
07 יולי 2012, 11:57
07 יולי 2012, 12:00
07 יולי 2012, 12:07
07 יולי 2012, 12:10
07 יולי 2012, 12:12
er79 כתב:מקאלב יעלה הרבה יותר מפרמאר, זה פאקינג המחיר של ארויו, מצידי שיוותרו על מאריץ׳ ויביאו איזה סנטר מכללות ב-200 אלף שיגבה את שרמדיני, זה שווה את זה