המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
40 הפרש.TAYO כתב:מה יפצה על 38 הפרש?שמואל1 כתב:אפשר להפסיק עם הגישה התבוסתנית והכניעה לפרובוקציות של הפועל?
היום צריך לפרק (כמו משחק 4 נגד מונאקו) ולפצות על ההפסד במשחק 2.
והגישה התבוסתנית? של מכבי אתה מתכוון?
Sent from my iPhone using Tapatalk

ככה המכביזם מת. תגיד, אם אנס אותך כלב רחוב, איך אתה מפצה על זה? תזיין גם עוד מיליון כלבים משוטטים, לא יעזור לך.שמואל1 כתב:40 הפרש.TAYO כתב:מה יפצה על 38 הפרש?שמואל1 כתב:אפשר להפסיק עם הגישה התבוסתנית והכניעה לפרובוקציות של הפועל?
היום צריך לפרק (כמו משחק 4 נגד מונאקו) ולפצות על ההפסד במשחק 2.
והגישה התבוסתנית? של מכבי אתה מתכוון?
ואני מדבר על ההודעות בפורום. מקווה שגם מכבי לא תעלה בגישה כזאת כי אבוי לנו. אני אפילו לא מסוגל לדמיין סרט שבו הפועל מניפה בהיכל.
TAYO כתב:מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
בוא… אנדולו… כמה אליפויות טורקיה יש לה?עידן כתב:TAYO כתב:מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
פנר ניצחו את אפס ביותר מ-40 הפרש בסדרה שהסתיימה ממש עכשיו
TAYO כתב:בוא… אנדולו… כמה אליפויות טורקיה יש לה?עידן כתב:TAYO כתב:מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
המותג מכבי לא דומה לאנדולו. בכל מקרה, ההפסד בראשון לא מנותק מעוד עשרות כשלונות קודמים בתקופת פדרמן. משיא שלילי אחד לשני.עידן כתב:TAYO כתב:בוא… אנדולו… כמה אליפויות טורקיה יש לה?עידן כתב:TAYO כתב:מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
יש לה איזה 20 אליפויות, זו הקבוצה הכי מעוטרת בטורקיה. לא הבנתי, אם זו קבוצה שיש לה "רק" 20 אליפויות ולא 50 אז ההשוואה לא נכונה?
anthony כתב:וואו איזה לחץ מטורף
לא זוכר מתי הרגשתי ככה לפני משחק

מקאדו 3 כתב:מכבי לא תפסיד היום , הרגשה מוזרה אבל יש לי הרגשה שהיא לא תפסיד בגלל וויד בולדווין , אם נשאר משהו מהמכביזים זה בעיקר השחקן הזה ומה שהוא מסמל בעיני , סתם הרגשה ילדותית אהל ככה אני מרגיש ואני בד'כ פסימי .
Avi1508 כתב:אני מאמין שגם לורנזו אחרי מה שהוא עבר בראשון יבוא לטרוף היום ועם כל הכבוד להפועל אין איזה שומר גדול בקו האחורי שיעשה לו מדי הרבה צרות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־19 אורחים