07 יולי 2012, 13:07
07 יולי 2012, 13:09
07 יולי 2012, 13:12
NY boy כתב:על פי ההגיון הזה עוד רגע תגיד שאוחיון הוא אחד הטובים באירופה.
מקאלב מוכיח את עצמו באירופה כבר שנתיים בדומננטיות ורמות שפארמר ממש לא עשה. אני מזכיר שפארמר בתחילת העונה עוד נחשב פלופ בעיניי כמה אנשים.
שיחק בNBA? אז מה, אני לא רוצה לציין את כמות השחקנים הטובים בNBA שלא עשו כלום באירופה. גם כספי הוכיח את עצמו בNBA ואף אחד לא חושב שאם יבוא לאירופה הוא ה3 הכי טוב באירופה.
כבודו של פארמר במקומו, אבל משם ועד שהוא יגיע לרמה של מקאלב הרבה צריך לקרות. זה לא אומר שזה לא יכול לקרות, אבל אם צריך לבחור זר (אני מדגיש זר) בין מקאלב ולבין פארמר אז הבחירה צריכה להיות פשוטה (והיא לא פארמר).
07 יולי 2012, 13:17
er79 כתב:Chen כתב:בכלל, אני לא מבין את ההגיון של מכבי...
אם יש כסף, לפארמר או לשחקן יקר אחר, למה לא השאירו את לנגפורד ב1.5 וזהו?
ולמה לא להחזיר את מאצבן? מעדיפים כאן להחתים את מנדלי ולתת לו 750K מאשר להחזיר את מאצבן ולתת לו סכום או קצת יותר(אבל מדובר בשחקן צעיר שווה את ההשקעה)
איך הסקת שיש כסף על פרמאר? אם היה כסף, למה הוא לא כאן. ואני לא מסכים עם ההשוואות לעונת ארויו, השחקנים שיהיו מסביב לפרמאר יהיו הרבה יותר טובים.
07 יולי 2012, 13:26
Chen כתב:er79 כתב:Chen כתב:בכלל, אני לא מבין את ההגיון של מכבי...
ולמה לא להחזיר את מאצבן? מעדיפים כאן להחתים את מנדלי ולתת לו 750K מאשר להחזיר את מאצבן ולתת לו סכום או קצת יותר(אבל מדובר בשחקן צעיר שווה את ההשקעה)
איך הסקת שיש כסף על פרמאר? אם היה כסף, למה הוא לא כאן. ואני לא מסכים עם ההשוואות לעונת ארויו, השחקנים שיהיו מסביב לפרמאר יהיו הרבה יותר טובים.
אמרו בספורט 5 שהציעו לו לחזור והוא סרב. אני מניח שהציעו לו סכום נאה..
07 יולי 2012, 13:36
Chen כתב:er79 כתב:Chen כתב:בכלל, אני לא מבין את ההגיון של מכבי...
07 יולי 2012, 14:17
קודי כתב:Chen כתב:er79 כתב:Chen כתב:בכלל, אני לא מבין את ההגיון של מכבי...
אני מניח שלא הציעו לו הרבה יותר ממיליון דולר, מה שבטח גרם לו לגחך לעצמו ולומר לא בנימוס. סביר להניח שאם מכבי היתה מציעה לו 2 מיליון דולר או אפילו קצת פחות הוא היה מגיע לכאן ולא לאיסטנבול.
07 יולי 2012, 14:20
argof כתב:קודי כתב:Chen כתב:er79 כתב:Chen כתב:בכלל, אני לא מבין את ההגיון של מכבי...
אני מניח שלא הציעו לו הרבה יותר ממיליון דולר, מה שבטח גרם לו לגחך לעצמו ולומר לא בנימוס. סביר להניח שאם מכבי היתה מציעה לו 2 מיליון דולר או אפילו קצת פחות הוא היה מגיע לכאן ולא לאיסטנבול.
לפני כמה ימים, פרמאר עוד היה בנטס, עכשיו הוא של אטלנטה, עם שמועות שהם מוותרים עליו.
הכל התפתחויות של הימים האחרונים, ולכן אם אטלנטה אכן תוותר, הוא עשוי לצאת לאירופה, ומכבי היא אופציה.
אישית אני מעדיף את מקרב, אבל גם פארמר יהיה פתרון מעולה, בעלות כוללת נמוכה יותר.
07 יולי 2012, 14:22
07 יולי 2012, 14:27
argof כתב:ואפרופו ניגריה - יוון, אייק דיוגו היה מעולה.
שחקן פנים אמיתי, שהחיסרון היחיד הוא מחסור ב3-4 סמ. לא הפריע לו לשלוט מתחת לסל מול היוונים.
היה מועמד למכבי ב2010, לפני שסופו הועדף על פניו.
עלותו פחות מ800 ברוטו
07 יולי 2012, 14:58
argof כתב:ואפרופו ניגריה - יוון, אייק דיוגו היה מעולה.
שחקן פנים אמיתי, שהחיסרון היחיד הוא מחסור ב3-4 סמ. לא הפריע לו לשלוט מתחת לסל מול היוונים.
היה מועמד למכבי ב2010, לפני שסופו הועדף על פניו.
עלותו פחות מ800 ברוטו
07 יולי 2012, 15:03
07 יולי 2012, 15:03
07 יולי 2012, 15:05
07 יולי 2012, 15:06
07 יולי 2012, 15:07
yellowaura כתב:פארמר יעלה בערך כמו מקאלב (ללא הסעיף שחרור) כי אין לו באמת קשר רגשי למכבי. בנוסף הוא פחות טוב ממנו.
מכבי צריכה לשים את הכסף על מקאלב משתי סיבות:
א. אחד הגארדים הטובים באירופה והוא נמצא בשיאו.
ב. זה יבטיח שסיינה שמשחקת על ראשות הבית מול מכבי לא תחזיק אותו.
07 יולי 2012, 15:09
07 יולי 2012, 15:28
07 יולי 2012, 15:31
07 יולי 2012, 15:42