המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אי אפשר להשאיל אותו לפי התקנון של הליגהItaycohen7 כתב:Blazergun כתב:Itaycohen7 כתב:Blazergun כתב:אני חייב להודות - אפילו שהוא משחק בליגה אין לי מושג מי הוא.
לדעתי כל עוד הוא מגיע כישראלי אין לי בעיה עם זה
יוריד עומס מהזרים בליגה כמה שיותר ישראלים לליגה ככה יותר טוב
ראינו שבסוף העונה ביורוליג חלק מהזרים היו גמורים
אין דיווחים שליטרלי משאילים אותו? כאילו מחתימים אותו רק בשביל להשאיל כמו שעשו עם היידיגר.
לא יודע וגם אם לא כל עוד הוא יוריד דקות מהזרים בליגה אז מבחינתי זה בסדר
ואם הוא יושאל זה גם סבבה
Adam כתב:לשם השוואה, אני מעדיף את יותם חנוכי על פניי וויל ריימן.
גם צעיר יותר וגם אחוזים טובים ממנו לשלוש. הוא גם במגמת שיפור בקריירה לעומת ריימן שדווקא נמצא בירידה באחוזים מהשדה.
סתם מרגיש לי שמכבי פשוט בכוח מביאה מתאזרחים ולא צברים. כולם בסוף ישראלים, אבל עדיין זה קצת מפריע לי.
Adam כתב:לא כלכך מבין מה ריימן אמור לעזור לנו. זה סתם להרוס לבן אדם את הקריירה. הרי פניני לא באמת שיחק, גם לא בליגה הישראלית. אין שום סיבה ששחקן שנחשב ישראלי בן 26 שבסך הכל די סביר יקבל 5-10 דק' בליגה שלנו.
גם לא כלכך ברור לי באיזו עמדה הוא יהיה אצלנו. הוא כבד מדי לעמדה 3 (העמדה שפניני שיחק בה), ועל עמדה 4 יש לנו כבר את ג'ייק כהן (ואולי את סורקין אם מייעדים לו לעבור לעמדה הזו).
Mitelka כתב:אריאל בטוויטר:
מכבי ת״א מתלבטת לגביי בן שרף
לאחר החלטתו של הרכז להישאר בארץ, קיימת התלבטות אצל הצהובים האם לנצל את ההזדמנות ולהוסיף אופציית השאלה בחוזה.
יש צדדים במועדון שבעד ויש צדדים שנגד, החלטה צפויה להתקבל במהלך הסופ״ש.
חשוב להדגיש שזה הדבר היחיד שמפריד בין שרף ומכבי לחתום על חוזה.
לא מבין מה יש להתלבט. להחתים דחוף ולהשאיל.Mitelka כתב:אריאל בטוויטר:
מכבי ת״א מתלבטת לגביי בן שרף
לאחר החלטתו של הרכז להישאר בארץ, קיימת התלבטות אצל הצהובים האם לנצל את ההזדמנות ולהוסיף אופציית השאלה בחוזה.
יש צדדים במועדון שבעד ויש צדדים שנגד, החלטה צפויה להתקבל במהלך הסופ״ש.
חשוב להדגיש שזה הדבר היחיד שמפריד בין שרף ומכבי לחתום על חוזה.
where is the love? כתב:מה הבעיה שלהם להשאיל ?
נראה לי אפילו הם לא יודעים... חבל שעד שיש כישרון כזה אז לא מוכנים לעשות את הדבר הנכון. חוץ מזה אם הם מפחדים להשאיל אז שיתנו לו לשחק בליגה, מה רע בזה ?
הם רוצים לעשות ממנו דני אבדיה.where is the love? כתב:מה הבעיה שלהם להשאיל ?
נראה לי אפילו הם לא יודעים... חבל שעד שיש כישרון כזה אז לא מוכנים לעשות את הדבר הנכון. חוץ מזה אם הם מפחדים להשאיל אז שיתנו לו לשחק בליגה, מה רע בזה ?
TAYO כתב:מדהים שאתם חושבים שכל מה שמדווח בתקשורת (כולל זה שבן שרף סגור בספרד) זה האמת וכל האמת. אתם באמת חושבים שבמכבי יש כאלה מטומטמים? קמצנים, כן. נכלולים, כן. אבל חכו קצת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:מדהים שאתם חושבים שכל מה שמדווח בתקשורת (כולל זה שבן שרף סגור בספרד) זה האמת וכל האמת. אתם באמת חושבים שבמכבי יש כאלה מטומטמים? קמצנים, כן. נכלולים, כן. אבל חכו קצת.
BIG sofo כתב:פרטים על בן שרף:
גובה: 1.96
סטטיסטיקה העונה בליגה הלאומית:
13.7 נקודות
3.6 ריבאונדים
3 אסיסטים
2.8 איבודים
אחוזים:
46.2 אחוז מהשדה
28.3 אחוז לשלוש
84.4 אחוז מהעונשין
אחדשיודע כתב:TAYO כתב:מדהים שאתם חושבים שכל מה שמדווח בתקשורת (כולל זה שבן שרף סגור בספרד) זה האמת וכל האמת. אתם באמת חושבים שבמכבי יש כאלה מטומטמים? קמצנים, כן. נכלולים, כן. אבל חכו קצת.
כן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים