ניק קיינר מדלי חתם לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ניק קיינר מדלי חתם לשנתיים

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2012, 19:38

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:למה הוויכוח המיותר הזה??
זה כבר די עובדה שמדלי אין ומאצ'בן אאוט.
אז מה עוזר להתווכח מי יותר טוב ומי עדיף?
LIKE IT OR NOT - זה המצב!!
תקבלו אותו באהבה.... :roll:

אין מה לעשות. יש כמה גולשים שלעד יעדיפו כל מיני שחקנים ע"פ טובת הקבוצה...

ע"פ טובת הקבוצה? איך הגעת למסקנה הזאת?

אם זה מה שהמאמן מעדיף אז נראה לי שזה לטובת הקבוצה ולא משנה מי טוב יותר, מדלי או מילאן..

בלאט חף מטעויות?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יולי 2012, 19:44

לא, אבל לא נראה לי זה טוב שיהיה שחקן שהוא לא רוצה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2012, 20:18

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אולי לא הסברתי את עצמי כראוי.
התכוונתי כמובן לגולשים שמאדירים שחקנים מסויימים, שכבר לא נמצאים בקבוצה, וע"י כך יורדים על אנשים משמעותיים יותר שכן נמצאים בקבוצה.

בלי כל הסיסמאות האלה, כמובן שאני מתייחס ליוסי, שמשום מה הפך את סופו לפטריק יואינג ואת מצ'באן לנוביצקי, ופשוט לא מוכן לקבל את העובדה, שהם לא.
על הדרך הוא מוכן גם לרדת על המאמן שכבר פעמיים ברציפות מוכרז כאחד משלושת הטובים באירופה.

בלי קשר, לא ליוסי, ולא לאף אחד מאתנו אין מספיק אינפורמציה בשביל להחליט מה קרה בפועל, ועל סמך מה התקבלו ההחלטות. לדעתי, לא מדובר בהחלטות
של בלאט בלבד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 07 יולי 2012, 20:19

איפה ההודעה הרשמית?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 יולי 2012, 20:31

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אם זה מה שהמאמן מעדיף אז נראה לי שזה לטובת הקבוצה ולא משנה מי טוב יותר, מדלי או מילאן..

יש הבדל אבל

יש אנשים שרוצים שחקן מצוין אבל תמיד יהיו בעד הקבוצה לא משנה מה
יש אנשים שרוצים שחקן מסוים ואם הוא לא יחתום\ישוחרר אז הם יקוו שהקבוצה תיכשל בשביל להוכיח שהשחקן היה טוב מספיק

כל עוד אוהד נמצא בקטגוריה הראשונה זה לא נקרא להעדיף שחקן על פני טובת הקבוצה, זה נקרא להעדיף שחקן על פני שחקן

אני בהחלט אשמח אם מאצ'באן יתן עונה אדירה ( אם כי הוא כבר נתן ועדיין חכמולוגים למיניהם מעדיפים לעצום את העיניים ולסתום את האוזניים ) ויוכיח לבלאט שהוא טעה בגדול גם בפעם , גם אם זה יבוא על חשבון מכבי כי באיזשהו מקום הגיע הזמן להפסיק להיות חכמולוג מתנשא כל הזמן , לפעמים הדבר הפשוט הוא הנכון ובמקרה הזה הטמטום פשוט מציק מידי .

ואין לי שום כוונה להתנצל , מדובר בלא פחות ממהלך הזוי ומטומטם שמרגיז אותי כאוהד הקבוצה כי הקבוצה תשלם את המחיר על המהלך המטופש הזה ומה דעוד יותר מרגיז אותי זה שבלאט בחסות עדת מעריציו לא יהסס לרגע לבקש קרדיט על זה שהוא מצליח להוציא ים מסלע של קבוצה לא מספיק מוכשרת למרות שהיא לא מספיק מוכשרת בעיקר בגלל הבחירות שלו.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2012, 20:35

אני בהחלט אשמח אם מאצ'באן יתן עונה אדירה ( אם כי הוא כבר נתן ועדיין חכמולוגים למיניהם מעדיפים לעצום את העיניים ולסתום את האוזניים ) ויוכיח לבלאט שהוא טעה בגדול גם בפעם , גם אם זה יבוא על חשבון מכבי כי באיזשהו מקום הגיע הזמן להפסיק להיות חכמולוג מתנשא כל הזמן , לפעמים הדבר הפשוט הוא הנכון ובמקרה הזה הטמטום פשוט מציק מידי .

ואין לי שום כוונה להתנצל , מדובר בלא פחות ממהלך הזוי ומטומטם שמרגיז אותי כאוהד הקבוצה כי הקבוצה תשלם את המחיר על המהלך המטופש הזה ומה דעוד יותר מרגיז אותי זה שבלאט בחסות עדת מעריציו לא יהסס לרגע לבקש קרדיט על זה שהוא מצליח להוציא ים מסלע של קבוצה לא מספיק מוכשרת למרות שהיא לא מספיק מוכשרת בעיקר בגלל הבחירות שלו.

אני לא קובעת לאנשים מי אוהד אמיתי ומי לא אבל כשאני קוראת דברים כמו ''אני רוצה שהוא יוכיח לבלאט שהוא טעה גם על חשבון הקבוצה'' מבחינתי ה''אוהד'' יותר אוהב את השחקן מאשר הקבוצה וזה לא מקובל עליי ולעולם לא יהיה מקובל עליי

זה לא כאילו זה יפריע לך או יגרום לך לשנות את דעתך אבל עליי זה לא מקובל שמעדיפים ששחקן יצליח על חשבון הקבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 יולי 2012, 20:37

מה נראה לך שיש לי עם הסרבי בדיוק שאני מעדיף אותו על הקבוצה ? יש פה בסך הכולבחירה של מאמן שהיא הזויה בעיני והייתי שמח אם זה היה מתפוצץ לו בפנים .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2012, 20:42

יוסי22 כתב:מה נראה לך שיש לי עם הסרבי בדיוק שאני מעדיף אותו על הקבוצה ? יש פה בסך הכולבחירה של מאמן שהיא הזויה בעיני והייתי שמח אם זה היה מתפוצץ לו בפנים .

אתה אמרת '' גם אם זה יבוא על חשבון מכבי''..זה להעדיף את הדעה הפרטית שלך על פני הקבוצה

כשרוצים שמשהו ''יתפוצץ למאמן בפרצוף''(שלא רוצה כלום חוץ מטובת הקבוצה)זה להגיד שרוצים שהקבוצה תיכשל כי המאמן שאתה לא אוהב עומד בראשה ושוב, זה לא משהו שאני יכולה לקרוא ולהגיד ''וואלה, הגיוני''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יולי 2012, 20:56

מאי 2013, לונדון, גמר הפיינל פור, מכבי ת"א נגד X (קבוצתו של מאצ'באן), יוסי מעדיף את X?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 יולי 2012, 21:12

שמכבי תנצח אבל שמאצ'באן יתן 25 נקודות + 13 ריבאונדים , משהו שלא ישאיר מקום לספק בדבר ההחלטה הכושלת של המאמן בנושא הזה .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2012, 21:15

גם אם ייתן 25 ו-13 זה לא יגרום לי לחשוב שבלאט עשה החלטה לא נכונה
מאמן צריך שיהיו לו בקבוצה שחקנים שהוא אוהב בין אם זה יכולת, אופי, איזה ארוחה הוא מזמין בבוקר או בכמה נייר טואלט הוא משתמש
אם מאמן לא אוהב שחקן ולא רוצה אותו בקבוצה זה לא משנה כמה השחקן טוב כי זה לא יעשה לקבוצה טוב

אם בלאט לא רוצה את מצ'באן בקבוצה אז צריך לתת לו את הזכות לא לרצות אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2012, 21:19

אני חושב שהשאלה הכי חשובה בסוגיית מצ'באן היא מדוע בלאט החתים אותו בכלל?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2012, 21:38

rc4991 כתב:אני חושב שהשאלה הכי חשובה בסוגיית מצ'באן היא מדוע בלאט החתים אותו בכלל?

אני לא בטוח שבלאט החתים אותו, ואני לא בטוח שזאת הבחירה שלו בלבד שהוא לא יהיה יותר בקבוצה.

יוסי, מה שהכי מפריע זה שאתה לא מסייג. החלטת שזאת החלטה מטומטמת, אז זהו. ככה זה.
זה בעיניי, לא פחות מהזוי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2012, 21:44

jol9 כתב:
rc4991 כתב:אני חושב שהשאלה הכי חשובה בסוגיית מצ'באן היא מדוע בלאט החתים אותו בכלל?

אני לא בטוח שבלאט החתים אותו, ואני לא בטוח שזאת הבחירה שלו בלבד שהוא לא יהיה יותר בקבוצה.

יוסי, מה שהכי מפריע זה שאתה לא מסייג. החלטת שזאת החלטה מטומטמת, אז זהו. ככה זה.
זה בעיניי, לא פחות מהזוי.

1.בלאט אמר כבר שלא היתה החתמה של שחקן שהוא לא רצה
2.אני כן מאמין שההחלטה לשחרר אותו הגיעה רק מבלאט או לפחות בעיקר מכיוונו כי ההנהלה כן רצה אותו(ואפילו מאוד)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 יולי 2012, 21:45

הסברתי מיליון פעם למה זה הזוי .

החתימו סוף סוף שחקן צעיר לחוזה ארוך טווח , הוא נתן עונה אדירה והראה שהוא מממש את הפוטנציאל , למה לא לשלב אותו בקבוצה כבסיס לשנים הבאות ?

הייתי יכול להבין את זה אם בלאט היה בונה על אליהו בעמדה 4 ולא היה רוצה להשקיע את כל המשאבים בעמדה הזו אבל בלאט הרי לא סופר את אליהו אז למה לא להחזיר את מאצ'באן .

שוב אני אתהה מי בדיוק החתים אותו ל-4 שנים ומי המטומטם (כן... המטומטם ) שהחליט שהוא לא נתן עונה טובה עם פרטיזן ולכן הוא לא מממש את הפוטנציאל ?

או במילים אחרות למה בדיוק ציפה אותו גאון שהחתים אותו? שהוא יתן 30 נקודות ו-15 ריבאונד למשחק בגיל 22?
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2012, 21:55

יוסי22 כתב:הסברתי מיליון פעם למה זה הזוי .

החתימו סוף סוף שחקן צעיר לחוזה ארוך טווח , הוא נתן עונה אדירה והראה שהוא מממש את הפוטנציאל , למה לא לשלב אותו בקבוצה כבסיס לשנים הבאות ?

הייתי יכול להבין את זה אם בלאט היה בונה על אליהו בעמדה 4 ולא היה רוצה להשקיע את כל המשאבים בעמדה הזו אבל בלאט הרי לא סופר את אליהו אז למה לא להחזיר את מאצ'באן .

שוב אני אתהה מי בדיוק החתים אותו ל-4 שנים ומי המטומטם (כן... המטומטם ) שהחליט שהוא לא נתן עונה טובה עם פרטיזן ולכן הוא לא מממש את הפוטנציאל ?

או במילים אחרות למה בדיוק ציפה אותו גאון שהחתים אותו? שהוא יתן 30 נקודות ו-15 ריבאונד למשחק בגיל 22?

אני עדיין חושב שהיה כאן שילוב של שני הדברים - עלות גבוהה וחוסר התאמה מקצועית.
זה לא חדש שיש שחקנים שמצליחים במקום אחד ולא מצליחים במקום אחר, ומצ'באן אחד לא ישנה את העונה של מכבי לכאן או לכאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 08 יולי 2012, 08:57

שבוע עבר מאז הודעת ה"חתימה", מאז אפילו הודעת סיכום רשמית לא הייתה..

בפועל ההחתמה היחידה בחודש האחרון היא סילבן לנדסברג. (וכמו שזה נראה גם טיוס, במקום גיימס, שזו החתמה שהיא בעצם החלשה, ולא חיזוק)
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 08:58

שבוע? שלושה ימים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 יולי 2012, 12:57

אני חושבת שבלאט כבר התייחס באחד הראיונות לשחקן כאל חלק מהקבוצה.
אבל אני לא לגמרי בטוחה...
חוץ מזה שאחרי ההגרלה הוא דיבר על זה שמכבי צריכה עוד סנטר וגארד ולא אמר גם עוד פורוורד כך שהבחור נראה לי די סגור.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 08 יולי 2012, 14:34

חנו'ש כתב:אני חושבת שבלאט כבר התייחס באחד הראיונות לשחקן כאל חלק מהקבוצה.
אבל אני לא לגמרי בטוחה...
חוץ מזה שאחרי ההגרלה הוא דיבר על זה שמכבי צריכה עוד סנטר וגארד ולא אמר גם עוד פורוורד כך שהבחור נראה לי די סגור.

נכון וגם עפ"י אשכול המלפפוניאדה הרשמי ! (מסומן באדום בולט, גופן גדול + סמיילי רוקד ! ) !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים