Avi1508 כתב:מילוס כתב:MTA2311 כתב:Avi1508 כתב:אראל מדווח שקוסטלו
לא בדרך למכבי כרגע
אומנם הוא אחד מהמועמדים אבל התנהלו איתו רק שיחות ראשוניות בנוסף לכך שמתלבטים אם הוא מתאים לסגל
יש גם את עניין הבייאאוט הגבוה שצריך לשלם
https://twitter.com/ArelGinsber8/status ... 0846413209נ.ב. אם מכבי תמשיך לחכות להתלבט אני חושש שבסוף נישאר עם פוית'רס ומרטין והחיזוק שיגיע יהיה ריימן
יופי, לא התאים לסגל הזה
אתם רציניים? העונה כולה הסתיימה לפני כמה ימים, העונה הבאה מתחילה בעוד 4 חודשים, למה שמכבי לא תתלבט ותחכה שיפול לה לידיים שחקן שבאמת יכול לשדרג אותה? לאן רצים? עם כל הכבוד לקוסטלו כמובן..
ההיפך, לשם שינוי הם עשו במהלך העונה מהלכים חשובים מאוד (צריך להגיד גם את זה) ששמו אותם בסיטואציה שבה הם צריכים להתמקד ב-3 שחקני חיזוק בלבד (במונחי מכבי - סופר נדיר), זה לגמרי נותן להם זמן לבדוק, להתלבט ואפילו להמתין קצת.
הצרה היחידה, לדעתי, תהיה התקציב שנשאר לשלישייה הזו אחרי שלל שדרוגי החוזים, ואני בכלל לא בטוח שנשאר להם בקופה מספיק זוזים כדי להנחית פה שחקנים מספיק טובים. מניח שבגלל זה אנחנו שומעים על קוסטלו, ובגלל זה מרטין הוא עדיין אופציה.
אני רציני משתי סיבות
1. נגעת בזה במה שכתבת שאתה לא יודע אם נשאר מספיק כסף בקופה וזה שמעלים את עניין הבייאאוט כסיבה לא להחתים שחקן רק מוכיחה שההנהלה לא מתכוונת להכניס את היד לכיס ובשביל שחקן טוב בעמדה 4 ברור שיצטרכו להכניס את היד לכיס
2. אין הרבה שחקנים בשוק שמתאימים לדרישות של מכבי בעמדה 4 ואם מכבי תתמהמה בזמן שכל הקבוצות יזדרזו לפעול בסופו של דבר נישאר עם מרטין, להזיכרך שנה שעברה גם חיכו עם ההחתמה לעמדה 4 ולבסוף הביאו את מרטין אחרי שלא היו אופציות בשוק
אני אגיד משהו שאני אומר כל קיץ וכל ינואר, כשעולה הדיבור על "שוק קשה". ההנחה הזו שיש בעולם 2 או 5 שחקנים פנויים לתפקיד כזה או אחר היא פשוט תלושה. יסתובבו הקיץ עשרות ויותר מועמדים ריאלים לכל תפקיד, השאלה היא מה האסטרטגיה ואיך מגיעים אליהם בזמן הנכון ובמקום הנכון, ולא משריינים בגלל הלחץ של "להתקע" איזה גרסת ג'רל מרטין 1.1 - ונותנים לקבוקלואים הבאים (לא מכיר אותו, סתם דוגמא) לסגור בליגה צרפתית או באיזה הכוכב האדום.
אם יש על המדף איזה מגה-סופרסטאר שיש למכבי תקציב ריאלי לריב עליו - אז ברור שצריך לנסות מהלך מהיר.
אבל אם, ובהנחה, שזה לא המצב, והתקציב מוגבל - דווקא פה ככל שהזמן עובר צצות יותר אופציות: שחקנים שנתקעו בלי חוזה ביולי, אוגוסט או ספטמבר נאלצים להתגמש, שחקנים שחיכו לנבא או לאיזה הצעת ענק ממדריד נאלצים להתגמש, שחקנים שנפלטו מליגת הקיץ או מסגלי נבא נכנסים לשוק.
אפשר להמתין, לפחות עם חלק מההחתמות, כלום לא בוער כשהשחקנים המרכזיים במכבי של 23/24 כבר סגורים. מה שכן בוער זה להיפטר מזרים לא מועילים שליטראלי תוקעים את הסגל.