ת'רד המלפפונים 23/24 V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1

הודעהעל ידי עידן » 25 יוני 2023, 17:45

בינתיים אין שום חדש ביחס למה שאנחנו כבר ידענו קודם.

מרטין עם היכולת שהציג העונה - לא צריך להישאר פה. למכבי אין פריוולגיה להשאיר זרים בינוניים מינוס בסגל שלה, מתוך תקווה שיעשו קפיצת מדרגה (משמעותית) בעונה השנייה שלהם. פשוט בגלל שאם הוא לא יעשה קפיצת מדרגה, סביר להניח שנדרוך במקום.

ניבו נשאר, פוית'רס עוזב (אחלה), אבל גם מרטין צריך ללכת כדי שנוכל להביא 2 זרים בקו הקדמי שיתרמו הרבה יותר ממה שהיה לנו העונה.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 25 יוני 2023, 19:55

Avi1508 כתב:לפי מה שאראל פירסם אז כרגע ממשיכים 4 זרים ו 4 ישראלים בוודאות
אני מוסיף את אנגולה והגענו לחמישה זרים מה שמשאיר מקום לעוד 3 זרים כולל מרטין
בגזרת הישראלים אם בלאט חותם ובנוסף לפי הדיווחים ריימן סיכם אז ככל הנראה לא יהיו יותר החתמות הקיץ בגזרה הזאת (אולי להשאלה כדוגמת בן שרף)
אם מרטין גם נשאר נשארנו עם מקום לשתי זרים שגיעו ובהנחה שיגיע זר בכיר לעמדה 4 אז זה משאיר מקום לזר נוסף אחרון
וכאן נשאלת השאלה האם הזר הזה יהיה בעמדה 5 במקום אלכס פוית'רס או בעמדה 3 במקום היליארד או אולי בכלל בעמדה 1-2?

אם אני מבין נכון את הכיוון, אנגולה יהיה המחליף של היליארד על תקן הגארד שיכול להיות גם פורוורד אם צריך, מה שאמור לחסוך למכבי כמה גרושים מאחר והיליארד היה יחסית יקר.

בלאט אמור להיות פתרון גם לתקן הישראלי הרכז במקום זיו וגם גיבוי ביורוליג לבראון.
4 נוסף כמעט בוודאות אמור להגיע (עם או בלי השארות מרטין) ועכשיו השאלה אם הולכים לכיוון של סנטר או מנסים להביא שחקן שיוכל להיות גם 4 וגם 5, ומצרפים גארד או 3 נוסף.

אני חושב שהתרחיש הסביר ביותר יהיה להביא 4 שיכול לשחק גם 5 כי לא רוצים לדחוק שוב את סורקין לסוף הרוטציה.

אני אישית, בגלל סוג הכדורסל של קטש, הייתי מביא גארד זר נוסף מה שיכול להרכיב לנו קו אחורי באמת קטלני. כמובן רק אם זה באמת מישהו ברמה ולא עכשיו אדאמס טייפ (על אף שחיבבתי אותו, אבל באמת שאין לשחקן כזה מקום ב8 זרים שפותחים את העונה).
omerk

הודעהעל ידי Avi1508 » 25 יוני 2023, 20:02

omerk כתב:
Avi1508 כתב:לפי מה שאראל פירסם אז כרגע ממשיכים 4 זרים ו 4 ישראלים בוודאות
אני מוסיף את אנגולה והגענו לחמישה זרים מה שמשאיר מקום לעוד 3 זרים כולל מרטין
בגזרת הישראלים אם בלאט חותם ובנוסף לפי הדיווחים ריימן סיכם אז ככל הנראה לא יהיו יותר החתמות הקיץ בגזרה הזאת (אולי להשאלה כדוגמת בן שרף)
אם מרטין גם נשאר נשארנו עם מקום לשתי זרים שגיעו ובהנחה שיגיע זר בכיר לעמדה 4 אז זה משאיר מקום לזר נוסף אחרון
וכאן נשאלת השאלה האם הזר הזה יהיה בעמדה 5 במקום אלכס פוית'רס או בעמדה 3 במקום היליארד או אולי בכלל בעמדה 1-2?

אם אני מבין נכון את הכיוון, אנגולה יהיה המחליף של היליארד על תקן הגארד שיכול להיות גם פורוורד אם צריך, מה שאמור לחסוך למכבי כמה גרושים מאחר והיליארד היה יחסית יקר.

בלאט אמור להיות פתרון גם לתקן הישראלי הרכז במקום זיו וגם גיבוי ביורוליג לבראון.
4 נוסף כמעט בוודאות אמור להגיע (עם או בלי השארות מרטין) ועכשיו השאלה אם הולכים לכיוון של סנטר או מנסים להביא שחקן שיוכל להיות גם 4 וגם 5, ומצרפים גארד או 3 נוסף.

אני חושב שהתרחיש הסביר ביותר יהיה להביא 4 שיכול לשחק גם 5 כי לא רוצים לדחוק שוב את סורקין לסוף הרוטציה.

אני אישית, בגלל סוג הכדורסל של קטש, הייתי מביא גארד זר נוסף מה שיכול להרכיב לנו קו אחורי באמת קטלני. כמובן רק אם זה באמת מישהו ברמה ולא עכשיו אדאמס טייפ (על אף שחיבבתי אותו, אבל באמת שאין לשחקן כזה מקום ב8 זרים שפותחים את העונה).

מהדיווחים בתקשורת עד עכשיו נראה באמת שמכוונים להביא שחקן שהוא 4-5 כמו שאתה כותב
אבל אם הולכים לכזה סגל חייבים שה4 הפותח יהיה שחקן מנוסה ויקר כי אם תעמיד סגל שהוא כזה
5 : ניבו - פותח, סורקין - מחליף
4 : זר חדש - פותח, מרטין - מחליף ראשון, ג'ייק כהן - מחליף שני
ואם הזר בעמדה 4 יהיה הימור אנחנו ניפול גם שנה הבאה על עמדות הפנים
Avi1508

הודעהעל ידי מילוס » 25 יוני 2023, 20:06

איפה החסכון? היו לך שדרוגי חוזים במיליונים, ואפילו בלאט ישתה שכר של בערך 3 יפתח זיווים.
אם מרטין יישאר, מניח שיביאו לפה שחקן 4-5 בסביבות התג מחיר של פוייתרס ועוד איזה 2 יחסית לואו-קוסט שיגדיל את האופציות בקו האחורי, וסיימנו את הסיפור. ברגע שיש בסגל את סורקין, ג'ייק, ואת ניבו ומרטין, אני לא רואה את מכבי מביאה 2 זרים נוספים. נראה שבונים על סורקין - וזה לא ישאיר לו הרבה דקות.
מילוס

הודעהעל ידי omerk » 25 יוני 2023, 20:48

מילוס כתב:איפה החסכון? היו לך שדרוגי חוזים במיליונים, ואפילו בלאט ישתה שכר של בערך 3 יפתח זיווים.
אם מרטין יישאר, מניח שיביאו לפה שחקן 4-5 בסביבות התג מחיר של פוייתרס ועוד איזה 2 יחסית לואו-קוסט שיגדיל את האופציות בקו האחורי, וסיימנו את הסיפור. ברגע שיש בסגל את סורקין, ג'ייק, ואת ניבו ומרטין, אני לא רואה את מכבי מביאה 2 זרים נוספים. נראה שבונים על סורקין - וזה לא ישאיר לו הרבה דקות.

קודם כל דיברתי על חיסכון רק בהחלפת אנגולה בהיליארד.

דבר שני, בגלל שהבינו שזיו לא מתאים ליורוליג (גאונים שכאלו) אז הביאו את אדאמס. היה לך שנה שעברה מלבד BB את אדאמס, הולינס, זיו ודיבה. השנה בלאט אמור להיות המחליף של זיו + אדמאס כך שהשכר של בלאט כאילו מתקזז עם זה.

כמו שזה נראה הם מכוונים ש"ההחתמה הנוצצת של הקיץ" תהיה בקו הקדמי ומנסים לחסוך קצת בכך שאלו שמגיעים במקום העוזבים יהיו זולים יותר. אם יביאו עוד גארד הוא כנראה יהיה איזה פליט נבא אתלט, לא פאנתר או משהו בסגנון.

בכל מקרה אין מנוס מהגדלת תקציב השכר בגלל כל השדרוגי חוזים. התקווה שלי שהפעם יש להם יותר מוטיבציה לקחת סיכונים ןלהגדיל כי יש פה כבר שלד חזק שרק חסר לו הגרוש ללירה.

גם צריך לזכור שקטש בא במעמד אחר מהברווז הצולע שהיה בקיץ ואני מניח שזה יתן לו יותר כוח לבקש חיזוקים איכותיים, במיוחד עם יהיה לו את הגב של דייוויד.
omerk

הודעהעל ידי אדם » 25 יוני 2023, 21:02

בחלום שלי פאנתר וליידי וסנטר נוסף אין לי בעיה במצב הזה בקוסטלו זה שיחקו ופצצה אני יודע שאני מדבר באויר וחי בסרט אבל נעים לדמיין .
אנחנו רצים לפינל פור במצב כזה
וחבל שאין במכבי מי שמוכן להשקיע חכם
יש לנו את בלאט שיכול למשוך את פאנתר
אדם

הודעהעל ידי Avi1508 » 25 יוני 2023, 21:12

אדם כתב:בחלום שלי פאנתר וליידי וסנטר נוסף אין לי בעיה במצב הזה בקוסטלו זה שיחקו ופצצה אני יודע שאני מדבר באויר וחי בסרט אבל נעים לדמיין .
אנחנו רצים לפינל פור במצב כזה
וחבל שאין במכבי מי שמוכן להשקיע חכם
יש לנו את בלאט שיכול למשוך את פאנתר

דיוויד בלאט הביא לאולימפיאקוס גם את לידיי וגם את פאנטר בדומה לבולדווין
כך שאולי יש סיכוי קלוש שזה משהו שישפיע עליהם
Avi1508

הודעהעל ידי מילוס » 26 יוני 2023, 06:22

omerk כתב:
מילוס כתב:איפה החסכון? היו לך שדרוגי חוזים במיליונים, ואפילו בלאט ישתה שכר של בערך 3 יפתח זיווים.

דבר שני, בגלל שהבינו שזיו לא מתאים ליורוליג (גאונים שכאלו) אז הביאו את אדאמס. היה לך שנה שעברה מלבד BB את אדאמס, הולינס, זיו ודיבה. השנה בלאט אמור להיות המחליף של זיו + אדמאס כך שהשכר של בלאט כאילו מתקזז עם זה.

כמו שזה נראה הם מכוונים ש"ההחתמה הנוצצת של הקיץ" תהיה בקו הקדמי ומנסים לחסוך קצת בכך שאלו שמגיעים במקום העוזבים יהיו זולים יותר. אם יביאו עוד גארד הוא כנראה יהיה איזה פליט נבא אתלט, לא פאנתר או משהו בסגנון.

בכל מקרה אין מנוס מהגדלת תקציב השכר בגלל כל השדרוגי חוזים. התקווה שלי שהפעם יש להם יותר מוטיבציה לקחת סיכונים ןלהגדיל כי יש פה כבר שלד חזק שרק חסר לו הגרוש ללירה.

גם צריך לזכור שקטש בא במעמד אחר מהברווז הצולע שהיה בקיץ ואני מניח שזה יתן לו יותר כוח לבקש חיזוקים איכותיים, במיוחד עם יהיה לו את הגב של דייוויד.

אדאמס בכלל הגיע כשהולינס נפצע אאל"ט, עם הכמה גרושים שמכבי גם ככה משאירה בכל עונה לזמן הפציעות של דצמבר-ינואר.
אבל זה לא העניין, העניין הוא שמכבי הוציאה בקלות עוד 2 מיליון רק על השדרוג של שלושת הזרים + סורקין, אז מציע לא לחלום יותר מדי לגבי חסכון עבור איזה סופרסטאר עם רגליים ארוכות, כי כמו שאנחנו מכירים, התקציב לא באמת גדל מקיץ לקיץ. אם מוציאים במקום אחד - מחפשים איך לקצץ ממקום אחר.
מילוס

הודעהעל ידי cannon » 26 יוני 2023, 08:19

עדכון והבנה שלי אחרי שקיבלתי מידע ממישהו אמין מאוד:
1. אנגולה אמור כרגע למלא את המשבצת של זר בעמדות 2-3 ולמעשה להיות סוג של מחליף גם להיליארד וגם להולינס/אדאמס אם תרצו להסתכל על זה ככה.
2. בלאט שמאוד מאוד רוצים שכבר יסגור, בתיאוריה מחליף את זיו, אבל למעשה כיון שזיו לא ממש נספר ובקושי שיחק וגם לא מביא יד ל-3, אמור להשלים יחד עם אנגולה את השחקנים שיכולים לתת דקות בקו האחורי לצדם של בראון, בולדווין וג׳ונדי.
3. מכבי פעילה מאוד בחיפושים אחרי זרים בעמדות 4, 4.5 ו-5 מתוך כוונה להביא שחקן אחד לפחות שיודע לקלוע גם מבחוץ וגם לתת גוף ובשר אם צריך (והוא אמור להיות המחליף של פויתרס) ואולי גם יותר (ואז בהתאם למאפיינים של מי שימצאו, אם ימצאו), אחד מבין מרטין או ניבו (קשה לי להאמין ששניהם) עשוי למצוא את עצמו בחוץ. את היכולות של ג׳ייק כהן וסורקין לתת דקות בעמדות 4 ו-5 אנחנו מכירים ויודעים. ירצו לתת לסורקין כנראה יותר דקות ב-4 בהתאם למה שיצליחו למצוא. בכל מקרה, לא אתפלא אם שחקן כמו ג׳ורדן מיקי, אם יהיה מצב, יגיע למכבי במקום מרטין למשל כדי להשלים את ניבו ולצידו של שחקן כמו קוסטלו.
4. וויל ריימן אמור להיות שחקן האסל שכן עולה ונותן דקות בודדות גם ביורוליג עם אופציה של קליעה ל-3 והגנה, בעמדות 3-4. יראו איך עובד עם מנקו ואיתו ומה מקבלים מכל אחד מהם.
5. שחקן זר נוסף (כאילו במקום היליארד) יכול להיות שבכלל לא יחתום בזמן הקרוב וזה אומר שאולי ילכו על שחקנים בכסף גדול יחסית בעמדות 4-5 (נראה מה ימצאו ואם יחליפו גם את ניבו/מרטין או לא) אלא יחכו להמשך עונת המלפפונים או בכלל לתחילת העונה.
cannon

הודעהעל ידי עידן » 26 יוני 2023, 09:08

cannon כתב:עדכון והבנה שלי אחרי שקיבלתי מידע ממישהו אמין מאוד:
1. אנגולה אמור כרגע למלא את המשבצת של זר בעמדות 2-3 ולמעשה להיות סוג של מחליף גם להיליארד וגם להולינס/אדאמס אם תרצו להסתכל על זה ככה.
2. בלאט שמאוד מאוד רוצים שכבר יסגור, בתיאוריה מחליף את זיו, אבל למעשה כיון שזיו לא ממש נספר ובקושי שיחק וגם לא מביא יד ל-3, אמור להשלים יחד עם אנגולה את השחקנים שיכולים לתת דקות בקו האחורי לצדם של בראון, בולדווין וג׳ונדי.
3. מכבי פעילה מאוד בחיפושים אחרי זרים בעמדות 4, 4.5 ו-5 מתוך כוונה להביא שחקן אחד לפחות שיודע לקלוע גם מבחוץ וגם לתת גוף ובשר אם צריך (והוא אמור להיות המחליף של פויתרס) ואולי גם יותר (ואז בהתאם למאפיינים של מי שימצאו, אם ימצאו), אחד מבין מרטין או ניבו (קשה לי להאמין ששניהם) עשוי למצוא את עצמו בחוץ. את היכולות של ג׳ייק כהן וסורקין לתת דקות בעמדות 4 ו-5 אנחנו מכירים ויודעים. ירצו לתת לסורקין כנראה יותר דקות ב-4 בהתאם למה שיצליחו למצוא. בכל מקרה, לא אתפלא אם שחקן כמו ג׳ורדן מיקי, אם יהיה מצב, יגיע למכבי במקום מרטין למשל כדי להשלים את ניבו ולצידו של שחקן כמו קוסטלו.
4. וויל ריימן אמור להיות שחקן האסל שכן עולה ונותן דקות בודדות גם ביורוליג עם אופציה של קליעה ל-3 והגנה, בעמדות 3-4. יראו איך עובד עם מנקו ואיתו ומה מקבלים מכל אחד מהם.
5. שחקן זר נוסף (כאילו במקום היליארד) יכול להיות שבכלל לא יחתום בזמן הקרוב וזה אומר שאולי ילכו על שחקנים בכסף גדול יחסית בעמדות 4-5 (נראה מה ימצאו ואם יחליפו גם את ניבו/מרטין או לא) אלא יחכו להמשך עונת המלפפונים או בכלל לתחילת העונה.

הייתי בטוח שניבו נשאר בוודאות לעונה הקרובה. פתאום יש מחשבות להחליף גם אותו?
עידן

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 26 יוני 2023, 09:24

לא יחליפו את ניבו , קטש חולה על התחת שלו
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מרסר » 26 יוני 2023, 09:47

כמה חירטוטים של אבי אבן הכול הופכים לקשה, מה הבעיה להביא לפה שני גבוהים במקום פוית'רס ומרטין ?
מרסר

הודעהעל ידי Adam » 26 יוני 2023, 10:21

לא מאשים אותך חלילה, אבל כתבת כלום בכלכך הרבה שורות בסוף.
לצערי זה לא באמת מחדש לנו כלום. גם חלק מהדברים שנאמרו ככל הנראה לא יקרו.

אני חושב שהרבה יקום וייפול על ההחלטה אם נהיה עם 9 זרים או 8 זרים עד תחילת העונה. לפי זה נראה אם אנגולה בא על חשבון היליארד או על חשבון הולינס, או בכלל על חשבון שניהם.

בלאט לא יגיע לכאן אם לא יתחייבו לתת לו דקות משחק ביורוליג. לכן זה לא מפתיע שהם מייעדים לו את עמדת הרכז המחליף. כלומר, הסיכוי שיגיע לכאן רכז זר מחליף הוא מאוד נמוך בהנחה שבלאט כאן.

ידענו שהעיסוק המרכזי של הקיץ יהיה בהבאת המחליף של פוייתרס (4.5). הרבה יקום וייפול על כמה מכבי תהיה מוכנה להוציא עבורו (כולל סכומי ביי-אאוט במידת הצורך).
לצד זה, לצערי אני חושב שמרטין יישאר כאן. מכבי ינסו לשווק את זה כאילו לא מצאו תחלופה שעולה עליו אבל בפועל מדובר בשילוב של עצלנות וקמצנות מצד ההנהלה והסקאוטינג. כבר חווינו לא מעט אכזבות מהקבוצה הזאת ולכן שוב דבר כבר לא יפתיע אותי. בכל מקרה שורה תחתונה, השארתו של מרטין זה חותמת על עבודה ביזיונית שם מאחורי הקלעים. נותנים לו יותר מדי קרדיט שלא בצדק.

ניבו יישאר. אין שום סיבה לשחרר אותו אחרי העונה שהוא נתן. קטש מאוד אוהב אותו והוא מעולם לא הסתיר את זה. לי אישית אין יותר מדי בעיה שהוא יישאר, לא בגלל שהוא שחקן מעולה, אלא פשוט כי אני לא רואה את מכבי מביאה מישהו טוב ממנו.

אני עד עכשיו לא מבין את ההחתמה של וויל ריימן. אני לא צופה שהוא יקבל דקת משחק אחת ביורוליג אפילו. הוא קלעי שלשות רע (נמצא אפילו במגמת ירידה באחוזים בשנים האחרונות), אז אני לא מצליח להבין מי שם בונה עליו לדפוק שלשות ביורוליג.
כולי תקווה שמנקו יעשה את הקפיצת מדרגה ביכולת שלו, בעיקר עם הקליעה משלוש, כי מה שהוא נתן העונה (במיוחד ביורוליג) היה זוועה. אני אוהב שחקנים כמוהו שרואים שבאים לתת הכל במגרש, אבל אי אפשר לנתק את זה שהוא היה שחקן רע מאוד העונה (גם בליגה הראה יכולת רעה). אני באמת מאוד רוצה שהוא יראה שיפור.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי omerk » 26 יוני 2023, 11:22

מילוס כתב:
omerk כתב:

אדאמס בכלל הגיע כשהולינס נפצע אאל"ט, עם הכמה גרושים שמכבי גם ככה משאירה בכל עונה לזמן הפציעות של דצמבר-ינואר.
אבל זה לא העניין, העניין הוא שמכבי הוציאה בקלות עוד 2 מיליון רק על השדרוג של שלושת הזרים + סורקין, אז מציע לא לחלום יותר מדי לגבי חסכון עבור איזה סופרסטאר עם רגליים ארוכות, כי כמו שאנחנו מכירים, התקציב לא באמת גדל מקיץ לקיץ. אם מוציאים במקום אחד - מחפשים איך לקצץ ממקום אחר.

אתה מתבלבל בטיימליין: אדאמס חתם עשרה ימים אחרי המחזור הראשון, באמצע אוקטובר, כך שדה- פאקטו הוא היה מתחילת העונה. הסיבה לחתימה הייתה בגלל שהבינו על ההתחלה שהולכת להיות תלות גדולה מאד בבראון וחייבים גיבוי.

הולינס בכלל נפצע במשחק מול אולימפיאקוס אי שם בסוף נובמבר. אין קשור בין הדברים.

בכל מקרה אני מסכים איתך וכתבתי את זה גם שהחיסכון שאני מדבר עליו זה לא משהו שמכבי יכולה לבנות עליו בשביל לרכוש את השחקן שהיא צריכה בקו הקדמי, אבל כן אני מההבנה שלי של המהלכים של מכבי, הם מנסים לחסוך איפה שאפשר בגזרת השחקנים המחליפים ע"י החתמה של שחקנים זולים יותר מהמחליפים של העונה האחרונה, או שיכולים למלא פונקציה של כמה שחקנים שהיו פה ביחד, וכל זה בלי לרדת ברמה. אם זה הכיוון שלהם בינתיים נראה שעושים מהלכים סבירים.

כמו שכתבתי, חייבים להגדיל את התקציב אם רוצים שחקן נורמלי בקו הקדמי ועל זה תקום ותיפול העונה של מכבי. מקווה שזה בתוכניות שלהם ואני רוצה להאמין שכן מהסיבה שיש היום את בלאט וקטש. לא אופתע כמובן אם בסוף יביאו איזו פשרה שהיא הימור סטייל מרטין ויגידו שחיפשו אבל השוק חלש - זה קלאסי מכבי.
omerk

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 יוני 2023, 11:25

אדאמס הגיע בעקבות פציעה של היליארד
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 26 יוני 2023, 11:31

זוריץ בטוויטר: בלאט סגור ל-3 שנים במכבי .

עריכה: חמש דקות אחר כך גם אריאל מצטרף.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 26 יוני 2023, 11:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יוני 2023, 11:37

מפחד לשאול כמה כסף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Avi1508 » 26 יוני 2023, 11:37

חוזה לשלוש שנים זה הרבה זמן
מעניין מה השכר והאם יש אופציות יציאה בחוזה
Avi1508

הודעהעל ידי Mitelka » 26 יוני 2023, 11:44

MTA2311 כתב:מפחד לשאול כמה כסף
לפי יורופיד:

1.2 מיליון דולר ל-3 שנים.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יוני 2023, 11:50

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:מפחד לשאול כמה כסף
לפי יורופיד:

1.2 מיליון דולר ל-3 שנים.

קצת פחות ממה שחשבתי ועדיין זה הרבה מאוד כסף.

לא כוס התה שלי, אבל שיהיה בהצלחה. התקווה שלי היא שעודד ידע להוציא ממנו את המקסימום, כמו שעשה עם הרבה שחקנים בעונה הקודמת.

הוא יקבל הרבה מאוד הזדמנויות, ומפה זה עליו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־27 אורחים