er79 כתב:אוי ואבוי חלאס כבר קטש עם כוכבי הליגה חלאס
קטש הביא אותו לישראל בפעם הראשונה שאימן בירושלים ורצה אותו כבר בקיץ הקודם במכבי, לדעתי הוא יבחר במכבי הרבה בגלל קטש.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אוי ואבוי חלאס כבר קטש עם כוכבי הליגה חלאס
Avi1508 כתב:זה מתחיל להזכיר את הדיווחים באמצע העונה שמכבי מחפשת 4-5 בכיר וכבר נזרקו שמות של פולאונרה ומונקה ובסוף קיבלנו את בריימו
אז לכו תדעו אולי גם הקיץ התחלנו עם מאט קוסטלו ופטר קורנלי ובסוף השחקן הבכיר יהיה כריס גו'נסון
יותר נשמע לי כמו הנפצה של סוכן כדי להעלות את הערך, אני לא מאמין שמכבי באמת מתעניינת בכריס ג'ונסון כי היא כבר התחימה את ריימן על תקן המתאזרח
JarJarBinx כתב:אם רוצים את ג'ונסון אז למה גם ריימן? לא נראה הגיוני.
מרסר כתב:JarJarBinx כתב:אם רוצים את ג'ונסון אז למה גם ריימן? לא נראה הגיוני.
חושבים שהוא יקבל אזרחות ישראלית במהלך העונה.
cannon כתב:אני אומר שג׳רל מרטין חייב להשאר ויהיה הפתעת העונה. תראו איך כולם ריירו על אוונס, ג׳ונס ולסור אחרי שעזבו את מכבי. אם הייתי מתאמץ, אז גם הייתי מוצא עוד כמה דוגמאות מהעבר... את כל אלה רציתם לזרוק קיבינימט במהלך העונה ואז אמרתם אח״כ איזו טעות עשינו...
בעמדה 4 קשה למצוא שחקן עם החבילה השלמה. אני לא הייתי לוקח שחקן כמו פולונארה, שנגליה (שאחרי הפציעה) או כל מיני שמות אחרים במקום מרטין מעבר לזה שזה ישאיר גם עוד תקציב כי מרטין לא שחקן יקר והוא לא יהיה ה-4 היחיד בקבוצה.
את יאבוסלה פספסנו בשנה שעברה, את נייג׳ל הייז לא רציתם ואמרתם שהוא אפס בשנה שעברה כשהיה מועמד, כנ״ל בנטיל ורונלדס שמיטס. כמה 4 טובים יש עכשיו ביורוליג? תראו את ההודעות בפורום בשנה שעברה...
cannon כתב:מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.
cannon כתב:מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.
עידן כתב:cannon כתב:מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.
לא חושב שיש מה להשוות בין השניים. בלו בעונה הראשונה שלו היה בן 23 כשהגיע למכבי, מרטין כבר בן 29 ואמור להיות בשיא שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים