ת'רד המלפפונים 23/24 V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 יוני 2023, 03:01

עידן כתב:הפתרון הוא 8 זרים כשמרטין לא אחד מהם ואז אפשר לבנות סגל מאוזן ובריא בהרבה. אבל כתבתי מה שכתבתי בגלל הדיווחים על כך שמרטין נשאר. במצב כזה, אני כן חושב שגם אם חלילה בראון או בולדווין ייפצעו לתקופה, כל מי שציינת כן יוכלו לגבות.

שוב, זה פלסטר וזה לא אידיאלי, אבל האפשרות של 9 זרים, כשאנחנו יודעים שזרים 8 ו-9 יהיו זרים בשקל תשעים, זה הרבה פחות אידיאלי. ובסופו של דבר כמו שכתבת הקו הקדמי הוא כן זה שהכריע בפלייאוף. אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שנצליח להגיע לפלייאוף עם כל השחקנים הבכירים בריאים, אנחנו חייבים עוד זר ברמה מספקת בקו הקדמי כדי שלא ניפול באותה הנקודה.

ישראלים:6
זרים:7
סגל:14
-------------
עמדה 1:בראון, בלאט
עמדה 2: בולדווין, אנגולה, גונדי
עמדה 3: בונזי, ריימן, מנקו
עמדה 4: 4 פותח טוב, סורקין, כהן
עמדה 5: 5 פותח טוב, ניבו
העונה תקום ותיפול על ה4 הפותח וה5 הפותח, אם זה באמת מרטין, בואו נסגור את העסק, הנה יש לכם פה סגל של 8 זרים, עם המשכיות ורמה טובה כל עוד הם לא יתקמצנו על להביא מחליף לגיטימי לפויתרס ומרטין (וואלה כרגע נראה שהם יותר נוטים להשאיר את שניהם מאשר לעשות את הדבר הראוי ולהעיף את שניהם).
כן עמדה 4 יחסית חלשה אבל יהיה אפוציה להביא חיזוק אם צריך (צריך ולא יביאו אבל חובת האכזבה על פדרקנטי). לא יודע איזה עוד גארד צריך להביא, לפציעות אפשר לחשוב אחר כך, לא עכשיו, מדובר בעמדה 1-2 שכל עוד בולדווין ניהל אותה שיחקה מושלם העונה. הם הבטיחו 2 שמות מפוצצים לא? הנה, 1.6 מיליון סגרתם פה סגל לפיינל פול, 1.3 דרומה תגידו תודה שיש פלייאין השנה
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 28 יוני 2023, 17:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 יוני 2023, 03:11

עידן כתב:
מילוס כתב:חברים תרדו לו מהגב, מה הקטע? דעות, דעות, זה המקום, לא? דל"פ זו הטרלה בימינו? מעניין מה יעבור הראשון שיתן מילה טובה לאבי אבן.

ולעניין - לא יודע איזה ניצוצות לסור, ג'ונס וריינולדס הראו פה. לסור היה ברמת המחליף סביר (ביחס לגבוהים ששיחקו לידו), ג'ונס הוא אחד הסתמניקים הגדולים.. מי שרייר עליו עשה את זה נטו בגלל המספרים. הוא לא קרוב אפילו לרמה.
והשלישי דביל, והוא גם הוכיח שזה לא משהו שמשתנה כ"כ מהר.
לסיכום - לא הייתי רוצה אף אחד מהם פה.

כל אחד מהם הראה ניצוצות, אבל ההתלהבות מהם פה ברוב המקרים מוגזמת. שלא לדבר על שחקנים נוספים שעברו פה ומתלהבים מהם אחרי שמציגים יכולת טובה פלוס-מינוס בקבוצות אחרות.

העניין הוא שמרטין באמת הראה מעט מאוד. אפשר להביע דעה, אבל להשוות אותו לשחקני עבר גדולים של המועדון זה...מוזר, לכל הפחות.

בעונה של לאסור פיני אמר כאשר היו התלבטויות אם להשאיר אותו, שהעדפה של ריינולדס על לאסור תפסיד למכבי את העונה ואם לסור היה מכבי הייתה יכולה להצליח באירופה, וואלה אני חושב שבסוף העונה בכלל לא רשמו יותר את ריינולדס למשחקים מרוב שהוא היה נזק ובנתיים לסור הראה כמה הוא טוב. לא שמעתי אותו אומר את זה על מרטין. הרבה מאוד ראו את הפוטנציאל של לאסור במכבי, מה שאי אפשר לומר על מרטין.
אפשר לספור את הפעולות הטובות שמרטין עשה בקלאצ בעונה הזאת על יד אחת (ואני עדין) ומדובר אחרי שהוא התאקלם לכאורה באירופה. אם הייתם שואלים אותי במרץ אפריל הייתי אומר ששווה להחתים אותו כי הוא התקדם בעונה אבל אם הוא לא ממשיך במכבי לדעתי סופו יהיה בליגה הצאצנית
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2023, 05:01

מילוס כתב:חברים תרדו לו מהגב, מה הקטע? דעות, דעות, זה המקום, לא? דל"פ זו הטרלה בימינו? מעניין מה יעבור הראשון שיתן מילה טובה לאבי אבן.

ולעניין - לא יודע איזה ניצוצות לסור, ג'ונס וריינולדס הראו פה. לסור היה ברמת המחליף סביר (ביחס לגבוהים ששיחקו לידו), ג'ונס הוא אחד הסתמניקים הגדולים.. מי שרייר עליו עשה את זה נטו בגלל המספרים. הוא לא קרוב אפילו לרמה.
והשלישי דביל, והוא גם הוכיח שזה לא משהו שמשתנה כ"כ מהר.
לסיכום - לא הייתי רוצה אף אחד מהם פה.

זה לא נכתב בוואקום, חלקנו מכירים את הכותב ואת מעלליו כבר למעלה מ10 שנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 28 יוני 2023, 07:56

ניבו מעומד לפרטיזן כמחליף של לסור, מרטין עדיין בסימן שאלה.

https://sports.walla.co.il/item/3589846 ... cialbutton
מרסר

הודעהעל ידי TAYO » 28 יוני 2023, 08:14

מרסר כתב:ניבו מעומד לפרטיזן כמחליף של לסור, מרטין עדיין בסימן שאלה.

https://sports.walla.co.il/item/3589846 ... cialbutton
החלפה על לידיי? בכל מקרה זו תהיה טעות קשה לשחרר את ניבו. לפחות הגנתית הוא הכי מתאים לשיטה של קטש

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Avi1508 » 28 יוני 2023, 08:16

לפי פרסום של אראל בישראל היום המטרה המרכזית של מכבי כרגע היא זאק לידיי והם מתכוונים להשקיע בזה הרבה כסף (אם זאק לידיי פה אני אוכל את הכובע)
בנוסף המועמדים הם מאט קוסטלו, פטר קורנלי וג'ורדן מיקי כשבנוסף גם ברונו קבוקלו היה מועמד אך לאחר שהחליטו להמשיך עם מרטין כי רוצים שחקן עם ניסיון יורוליג מועמדתו ככל הנראה ירדה
Avi1508

הודעהעל ידי Mitelka » 28 יוני 2023, 08:28

אלוהים כמו שאני מוכן לעשות הרבה כדי שנביא אותו. הייתה לו עונה אדירה, הוא סוגר לנו המון פינות ומביא לנו בדיוק מה שחסר.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי omerk » 28 יוני 2023, 08:30

Avi1508 כתב:לפי פרסום של אראל בישראל היום המטרה המרכזית של מכבי כרגע היא זאק לידיי והם מתכוונים להשקיע בזה הרבה כסף (אם זאק לידיי פה אני אוכל את הכובע)
בנוסף המועמדים הם מאט קוסטלו, פטר קורנלי וג'ורדן מיקי כשבנוסף גם ברונו קבוקלו היה מועמד אך לאחר שהחליטו להמשיך עם מרטין כי רוצים שחקן עם ניסיון יורוליג מועמדתו ככל הנראה ירדה

אם לשפוט לפי ההיסטוריה של מכבי, בד"כ כ"מסמנים" בתור מטרה שם נוצץ, זה סתם בשביל היח"צ. בסוף כשבמכבי רציניים לגבי שחקן הם דואגים שזה יצא לרוב כשזה כבר סגור והשחקן סיכם.
omerk

הודעהעל ידי Adam » 28 יוני 2023, 08:33

Avi1508 כתב:לפי פרסום של אראל בישראל היום המטרה המרכזית של מכבי כרגע היא זאק לידיי והם מתכוונים להשקיע בזה הרבה כסף (אם זאק לידיי פה אני אוכל את הכובע)

זאק לידיי תהיה החתמה נהדרת. זה גם מסתדר עם זה שמכבי מאוד אוהבת שחקנים שיש להם גם ניסיון בליגה שלנו וגם ביורוליג. לצערי אני לא רואה אותו מגיע לכאן, הוא ידרוש הרבה כסף.
לגבי החלק האחרון של הכתבה עם קבוקלו. זה פשוט בדיחה. אפשר לקחת את האעלק ניסיון יורוליג של מרטין ולזרוק אותו מהחלון. ראינו את הסחורה שמרטין מביא. אני לא מצליח להבין מה עוד הם מצפים לראות.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי where is the love? » 28 יוני 2023, 08:45

אני לא מבין את הקטע עם קבוקלו, הרי מדובר בשחקן נהדר שאולי יעלה פחות כסף ממרטין...
where is the love?

הודעהעל ידי Avi1508 » 28 יוני 2023, 08:51

where is the love? כתב:אני לא מבין את הקטע עם קבוקלו, הרי מדובר בשחקן נהדר שאולי יעלה פחות כסף ממרטין...

לא נראה לי שחוץ מאבי אבן מישהו מבין את זה
Avi1508

הודעהעל ידי where is the love? » 28 יוני 2023, 08:54

Avi1508 כתב:
where is the love? כתב:אני לא מבין את הקטע עם קבוקלו, הרי מדובר בשחקן נהדר שאולי יעלה פחות כסף ממרטין...

לא נראה לי שחוץ מאבי אבן מישהו מבין את זה

מעניים אותי לדעת הרי בנוסף לסקאוטינג במכבי, הרי מן הראוי שגם קטש יכיר את השחקנים שיש בשוק... אם אנחנו מכירים גם הוא צריך להכיר... לא יודע זה מכעיס כל פעם מחדש...קבוקלו כל כך מתאים.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי TAYO » 28 יוני 2023, 09:02

כמה מהשחקנים שהוחתמו בעונה שעברה לא היו באמת מלפפונים בכלל? יש לי תחושה שאנחנו לא באמת יודעים מראש על חלק מההחתמות המשמעותיות.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי cifkcv » 28 יוני 2023, 09:06

להעיף את מרטין.
קבולבקו ליידי קוסטלו
ואלי סוף סוף יהיה לנו קו קדמי נורמלי.
cifkcv

הודעהעל ידי where is the love? » 28 יוני 2023, 09:19

בכלל לא מובן לי למה אין עדיין הכרזה לפחןת על אנגולה ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי עידן » 28 יוני 2023, 09:22

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:הפתרון הוא 8 זרים כשמרטין לא אחד מהם ואז אפשר לבנות סגל מאוזן ובריא בהרבה. אבל כתבתי מה שכתבתי בגלל הדיווחים על כך שמרטין נשאר. במצב כזה, אני כן חושב שגם אם חלילה בראון או בולדווין ייפצעו לתקופה, כל מי שציינת כן יוכלו לגבות.

שוב, זה פלסטר וזה לא אידיאלי, אבל האפשרות של 9 זרים, כשאנחנו יודעים שזרים 8 ו-9 יהיו זרים בשקל תשעים, זה הרבה פחות אידיאלי. ובסופו של דבר כמו שכתבת הקו הקדמי הוא כן זה שהכריע בפלייאוף. אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שנצליח להגיע לפלייאוף עם כל השחקנים הבכירים בריאים, אנחנו חייבים עוד זר ברמה מספקת בקו הקדמי כדי שלא ניפול באותה הנקודה.

ישראלים:6
זרים:8
סגל:14
-------------
עמדה 1:בראון, בלאט
עמדה 2: בולדווין, אנגולה, גונדי
עמדה 3: בונזי, ריימן, מנקו
עמדה 4: 4 פותח טוב, סורקין, כהן
עמדה 5: 5 פותח טוב, ניבו
העונה תקום ותיפול על ה4 הפותח וה5 הפותח, אם זה באמת מרטין, בואו נסגור את העסק, הנה יש לכם פה סגל של 8 זרים, עם המשכיות ורמה טובה כל עוד הם לא יתקמצנו על להביא מחליף לגיטימי לפויתרס ומרטין (וואלה כרגע נראה שהם יותר נוטים להשאיר את שניהם מאשר לעשות את הדבר הראוי ולהעיף את שניהם).
כן עמדה 4 יחסית חלשה אבל יהיה אפוציה להביא חיזוק אם צריך (צריך ולא יביאו אבל חובת האכזבה על פדרקנטי). לא יודע איזה עוד גארד צריך להביא, לפציעות אפשר לחשוב אחר כך, לא עכשיו, מדובר בעמדה 1-2 שכל עוד בולדווין ניהל אותה שיחקה מושלם העונה. הם הבטיחו 2 שמות מפוצצים לא? הנה, 1.6 מיליון סגרתם פה סגל לפיינל פול, 1.3 דרומה תגידו תודה שיש פלייאין השנה

ואפילו הכנסת רק 7 זרים ברשימה שלך פה
עידן

הודעהעל ידי Avi1508 » 28 יוני 2023, 10:48

אני קורא עוד פעם את הכתבה של אראל שהמטרה המרכזית היא זאק לידיי
ואני שואל את עצמי איך יכול להיות שרוצים להשקיע סכום כסף גבוה על זאק לידיי אם את מאט קוסטלו לא מחתימים בגלל הבייאאוט הגבוה ואת קורנלי בגלל השכר הגבוה שהוא דורש
מכבי באמת חושבים שזאק לידיי יעלה פחות מקורנלי וקוסטלו והמסקנה המתבקשת היא שמכבי לא באמת תביא את זאק לידיי אלא תחפש איזה גבוה בינוני באזור ה700K
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 28 יוני 2023, 10:55

Avi1508 כתב:אני קורא עוד פעם את הכתבה של אראל שהמטרה המרכזית היא זאק לידיי
ואני שואל את עצמי איך יכול להיות שרוצים להשקיע סכום כסף גבוה על זאק לידיי אם את מאט קוסטלו לא מחתימים בגלל הבייאאוט הגבוה ואת קורנלי בגלל השכר הגבוה שהוא דורש
מכבי באמת חושבים שזאק לידיי יעלה פחות מקורנלי וקוסטלו והמסקנה המתבקשת היא שמכבי לא באמת תביא את זאק לידיי אלא תחפש איזה גבוה בינוני באזור ה700K

לצערנו זה כנראה בדיוק מה שיקרה כמו רוב העונות - מעלים בעונת המלפפונים איזה שם או שניים מפוצצים כדי להלהיב את המנויים, ובסוף מחתימים שחקן דרג יורוקאפ בינוני (שלא לדבר על המקרים שגם זה לא).
עידן

הודעהעל ידי TAYO » 28 יוני 2023, 10:58

או שבאמת מעדיפים את לידיי?

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2023, 11:02

לא בטוח שסיבות לאי החתמתם של קורנלי וקוסטלו הן אלה שציינת. מכבי בדקה מספר שחקנים (כולל קורנלי וקוסטלו ) והגיעה למסקנה שלידיי עדיף. לגיטימי.

נ.ב. עובדה חשובה: דיוויד בלאט הביא את לידיי לאולימפיאקוס בעונת 2018-19
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־25 אורחים