28 יוני 2023, 10:10
אחדשיודע כתב:אני מבין שאתה צריך להצדיק טיעוני עבר, אבל להגיד ״עפתם״ על שחקן שסיים בחמישייה הראשונה של היורוליג ולהשוות אותו לצירבס או פרחוסקי - מוגזם. הוא סה״כ בן 27 ומגיע לשיאו עכשיו. גם הטיעון שלא הצליח בשום מקום לפני מכבי - שגוי. הצליח מאוד במונאקו בעונה לפני מכבי (זכה איתה ביורוקאפ ונבחר לחמישיית המפעל), ולפני כן הצליח גם במלאגה (נבחר לחמישייה השנייה ביורוקאפ) ובגם בכוכב האדום (יורוליג) היה טוב מאוד ביחס לשחקן בן 22 שזו הייתה העונה הראשונה שלו ברמות הגבוהות. הפלטה היחידה שלו הייתה בבאיירן מינכן. זהו.
אני יכול להתחבר לטענה שלא מדובר בשחקן על חלל או בשובר שיוויון (להבדיל מטבארס), אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שמדובר בשחקן מצוין שנמצא בהתקדמות מתמדת (להוציא כאמור נפילה בבאיירן בעונת 19/20). השחקן השישי של העונה בצרפת ב-2016 (בגיל 20), זכייה עם נאנטר בגביע הצרפתי וביורופקאפ ב-2017 כשחקן מרכזי (בגיל 21), עונת בכורה לא רעה ביורוליג ב-2017/18 (בגיל 22), חמישייה שנייה ביורוקאפ ב-2019, חמישייה ראשונה ביורוקאפ ב-2021 וחמישייה ראשונה ביורוליג ב-2023.
במכבי לא קיבל בכלל הזדמנויות. הוחתם על חוזה זמני לחודשיים, ואז כשז׳יז׳יץ׳ חזר מפציעה אחרי חודש - החליטו לוותר על שימושיו (בהחלטה טיפשית לדעתי) והושיבו אותו בצד. אבל במעט ששיחק (ב-3 משחקי יורוליג לפני שז׳יז׳יץ׳ חזר), היה יותר מבסדר (וזה לא קל עבור שחקן שמגיע על חוזה זמני ומשחק רק במסגרת אחת). 11.6 נק׳ ו-14.3 נק׳ במדד היעילות ב-16 דק׳ בממוצע.
28 יוני 2023, 10:51
28 יוני 2023, 10:52
28 יוני 2023, 10:55
עידן כתב:אני מסכים עם פליקס. לסור שחקן טוב יותר מניבו ואם הוא היה מגיע לפה על חשבונו הייתי מרוצה מאוד, אבל מפה ועד להגיד "וואו, איזו החתמה מדהימה של פאו" כאילו שמדובר בשחקן שובר שוויון ומעל הליגה - המרחק גדול.
28 יוני 2023, 10:58
28 יוני 2023, 11:23
28 יוני 2023, 12:08
28 יוני 2023, 13:05
28 יוני 2023, 13:42
28 יוני 2023, 14:14
where is the love? כתב:מעניין איך אתה רואה שיש קבוצות שמעוניינות בשחקן וישר כעבור 48 שעות או פחות יש חתימות רשמיות... אצל מכבי יש סיכום ועד החתימה מחכים בלי סוף....
למה לא מודיעים על ריימן בלאט ואנגולה ?
28 יוני 2023, 14:28
itai7 כתב:נייג'ל גוס חתם באולימפיקוס לשנתיים
קייל גאי בדרך לוירטוס
28 יוני 2023, 15:29
אחדשיודע כתב:אני מבין שאתה צריך להצדיק טיעוני עבר, אבל להגיד ״עפתם״ על שחקן שסיים בחמישייה הראשונה של היורוליג ולהשוות אותו לצירבס או פרחוסקי - מוגזם. הוא סה״כ בן 27 ומגיע לשיאו עכשיו. גם הטיעון שלא הצליח בשום מקום לפני מכבי - שגוי. הצליח מאוד במונאקו בעונה לפני מכבי (זכה איתה ביורוקאפ ונבחר לחמישיית המפעל), ולפני כן הצליח גם במלאגה (נבחר לחמישייה השנייה ביורוקאפ) ובגם בכוכב האדום (יורוליג) היה טוב מאוד ביחס לשחקן בן 22 שזו הייתה העונה הראשונה שלו ברמות הגבוהות. הפלטה היחידה שלו הייתה בבאיירן מינכן. זהו.
אני יכול להתחבר לטענה שלא מדובר בשחקן על חלל או בשובר שיוויון (להבדיל מטבארס), אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שמדובר בשחקן מצוין שנמצא בהתקדמות מתמדת (להוציא כאמור נפילה בבאיירן בעונת 19/20). השחקן השישי של העונה בצרפת ב-2016 (בגיל 20), זכייה עם נאנטר בגביע הצרפתי וביורופקאפ ב-2017 כשחקן מרכזי (בגיל 21), עונת בכורה לא רעה ביורוליג ב-2017/18 (בגיל 22), חמישייה שנייה ביורוקאפ ב-2019, חמישייה ראשונה ביורוקאפ ב-2021 וחמישייה ראשונה ביורוליג ב-2023.
במכבי לא קיבל בכלל הזדמנויות. הוחתם על חוזה זמני לחודשיים, ואז כשז׳יז׳יץ׳ חזר מפציעה אחרי חודש - החליטו לוותר על שימושיו (בהחלטה טיפשית לדעתי) והושיבו אותו בצד. אבל במעט ששיחק (ב-3 משחקי יורוליג לפני שז׳יז׳יץ׳ חזר), היה יותר מבסדר (וזה לא קל עבור שחקן שמגיע על חוזה זמני ומשחק רק במסגרת אחת). 11.6 נק׳ ו-14.3 נק׳ במדד היעילות ב-16 דק׳ בממוצע.
28 יוני 2023, 16:16
28 יוני 2023, 21:53
אחדשיודע כתב:עידן כתב:אני מסכים עם פליקס. לסור שחקן טוב יותר מניבו ואם הוא היה מגיע לפה על חשבונו הייתי מרוצה מאוד, אבל מפה ועד להגיד "וואו, איזו החתמה מדהימה של פאו" כאילו שמדובר בשחקן שובר שוויון ומעל הליגה - המרחק גדול.
שים לב למה שנכתב. לא כולם כתבו ״וואו״. אבל קצת ריספקט לשחקן והישגיו, גם אם הייתם בצד של אלו שזילזלו בו כשהיה במכבי וטענו שאין צורך להשתמש בו או להשאיר אותו אחרי שז׳יז׳יץ׳ חזר.
הוא לא שחקן ״סביר״ וההשוואות לצירבס או פרחוסקי מגוכחות. הוא שחקן מצוין.
28 יוני 2023, 22:03
28 יוני 2023, 22:07
מילוס כתב:אחדשיודע כתב:עידן כתב:אני מסכים עם פליקס. לסור שחקן טוב יותר מניבו ואם הוא היה מגיע לפה על חשבונו הייתי מרוצה מאוד, אבל מפה ועד להגיד "וואו, איזו החתמה מדהימה של פאו" כאילו שמדובר בשחקן שובר שוויון ומעל הליגה - המרחק גדול.
שים לב למה שנכתב. לא כולם כתבו ״וואו״. אבל קצת ריספקט לשחקן והישגיו, גם אם הייתם בצד של אלו שזילזלו בו כשהיה במכבי וטענו שאין צורך להשתמש בו או להשאיר אותו אחרי שז׳יז׳יץ׳ חזר.
הוא לא שחקן ״סביר״ וההשוואות לצירבס או פרחוסקי מגוכחות. הוא שחקן מצוין.
אני לא יודע לאיזה טענות עבר אתה מכווון, אבל אני לגמרי הייתי מאלו שאכלו פה את הראש שצריך להשאיר אותו (ולהטיס את ריינולדס, אגב).
אין פה גרם של זלזול, יש פה אמירה שהוא לא השחקן שהמספרים גורמים לו להיראות, בטח לא מישהו שהופך קבוצה (פאו) למפחידה (ועם זה, אתה בעצם מסכים).
אני לא בא להשוות אותו לאף אחד כשחקן מול שחקן, זה לא מעניין.. (אותו ריינולדס מוכשר ממנו פי כמה, ד"א. הבעיות שם הם אחרות). הדגמתי את צירבס, פרחוסקי וגם ריינולדס כגבוהים שהונחתו במכבי נטו בגלל מספרים טובים בעונות שלפני, ולא בהכרח בגלל היכולות שהביאו וההתאמה המקצועית שלהם, מה שנקרא עבודת סקאוטינג מדוייקת, וההמשך עם כולם היה רע.
אישית אני לא מתלהב מלסור, לא במכבי הנוכחית, לא בתג המחיר שכנראה קפץ, ולא כסנטר מוביל. הוא כן סביר ולא הרבה מעבר בעיני..
29 יוני 2023, 00:09
29 יוני 2023, 00:36
cannon כתב:סלוקאס בדרך חזרה לפנר, מה שמסביר את החתימה של גוס באולימפיאקוס
29 יוני 2023, 00:46
29 יוני 2023, 10:51