Adam כתב:בסוף לא היה כזה יום מעניין כמו שאראל הבטיח אתמול.
הוא עכשיו בפוזיציה של כתב כדורסל כללי לא כאוהד מכבי ' יום מעניין ' יכול להיות שהוא התכוון למגדל למשל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני אחסוך לך. הוא אחושילנג שווה את הסכום הזה. ואחרי העונה האחרונה המנייה שלו עולה ובצדק.Orel1234 כתב:על פי דיווח של וואלה לידיי דורש מיליון וחצי, אז אני פסימי לגבי ההגעה שלו.
לא יודע אם הוא שווה כזה סכום.. במיוחד שהוא לא משו להתגאות בו בהגנה.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Mitelka כתב:אני אחסוך לך. הוא אחושילנג שווה את הסכום הזה. ואחרי העונה האחרונה המנייה שלו עולה ובצדק.Orel1234 כתב:על פי דיווח של וואלה לידיי דורש מיליון וחצי, אז אני פסימי לגבי ההגעה שלו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
omerk כתב:Mitelka כתב:אני אחסוך לך. הוא אחושילנג שווה את הסכום הזה. ואחרי העונה האחרונה המנייה שלו עולה ובצדק.Orel1234 כתב:על פי דיווח של וואלה לידיי דורש מיליון וחצי, אז אני פסימי לגבי ההגעה שלו.
כמו שהרוב חשבו פה, ההנהלה של מכבי לא רציניים וברור שזו הייתה "הצעה" רק כדי שיתפרסם שמכבי מציעה ל4 בכיר ביורוליג ולא יותר מזה.
מישהו במכבי באמת האמין שאפשר להנחית פה את לידיי בסכום שהוא פחות מזה, לאור הביקוש שלו באירופה? מה חשבו שיסגרו איתו ב800 אלף?
Avi1508 כתב:omerk כתב:Mitelka כתב:אני אחסוך לך. הוא אחושילנג שווה את הסכום הזה. ואחרי העונה האחרונה המנייה שלו עולה ובצדק.Orel1234 כתב:על פי דיווח של וואלה לידיי דורש מיליון וחצי, אז אני פסימי לגבי ההגעה שלו.
כמו שהרוב חשבו פה, ההנהלה של מכבי לא רציניים וברור שזו הייתה "הצעה" רק כדי שיתפרסם שמכבי מציעה ל4 בכיר ביורוליג ולא יותר מזה.
מישהו במכבי באמת האמין שאפשר להנחית פה את לידיי בסכום שהוא פחות מזה, לאור הביקוש שלו באירופה? מה חשבו שיסגרו איתו ב800 אלף?
לפי אותו דיווח בוואלה מכבי ופאו מציעות לו מיליון דולר אבל הוא בוחן הצעות מה nba
Mitelka כתב:נ.ב.א זה סיפור אחר. ואם מכבי באמת מציעה לו מיליון דולר אז הפערים לא כאלה גדולים.
הבן אדם בן 29, אחרי עונת שיא ביורוליג עם 30 דקות לערב, 11.5 נק׳ למשחק, 5 ריב׳, 40 אחוז מהשלוש. מה חשבו שהוא יבקש אני לא מבין? חוזה של יפתח זיו?
תנו לו 1.3 ותסגרו או 1.5 ותביאו אותו. אין שחקן בנמצא שסוגר למכבי כל כך הרבה פינות בסגל הזה. אין פשוט. כל השאר זה הימורים או ציפיות שיפרצו. שחקן של 30 דקות ביורוליג, טופ יורוליג, מצטיין בעמדה שלו לטעמי בעונה האחרונה היה הטוב ביותר במפעל בעמדה 4. בנוסף הוא פיט נהדר למה שיש פה כבר. לא רואה שום אלטנרטיבה טובה יותר. ואם מכבי חסכו את הילארד ופויתרס והביאו בזול (אנגולה) כדי להשאיר כסף לעמדות הפנים - הנה, עכשיו תשימו כסף על ליידי. הרי לפי הדיווחים הוא המטרה מספר 1. וזה בעמדה כל כך בעייתית. אין שוק גדול לעמדות 4.5.
בכייה לדורות אם ליידי על המדף (כי טאבראז ומירוטיץ לא בדיוק..) ולא יגיע לפה. והסכומים לגמרי סבירים.
מסכים מאוד.A.Parker כתב:לא מבין את ההייפ המוגזם מלידיי. שחקן נחמד מאוד אבל לא עף עליו ולא חושב שהוא שווה את הסכומים האלה. הוא גם ממש לא מה שצריכים אם מרטין נשאר.
Mitelka כתב:נ.ב.א זה סיפור אחר. ואם מכבי באמת מציעה לו מיליון דולר אז הפערים לא כאלה גדולים.
הבן אדם בן 29, אחרי עונת שיא ביורוליג עם 30 דקות לערב, 11.5 נק׳ למשחק, 5 ריב׳, 40 אחוז מהשלוש. מה חשבו שהוא יבקש אני לא מבין? חוזה של יפתח זיו?
תנו לו 1.3 ותסגרו או 1.5 ותביאו אותו. אין שחקן בנמצא שסוגר למכבי כל כך הרבה פינות בסגל הזה. אין פשוט. כל השאר זה הימורים או ציפיות שיפרצו. שחקן של 30 דקות ביורוליג, טופ יורוליג, מצטיין בעמדה שלו לטעמי בעונה האחרונה היה הטוב ביותר במפעל בעמדה 4. בנוסף הוא פיט נהדר למה שיש פה כבר. לא רואה שום אלטנרטיבה טובה יותר. ואם מכבי חסכו את הילארד ופויתרס והביאו בזול (אנגולה) כדי להשאיר כסף לעמדות הפנים - הנה, עכשיו תשימו כסף על ליידי. הרי לפי הדיווחים הוא המטרה מספר 1. וזה בעמדה כל כך בעייתית. אין שוק גדול לעמדות 4.5.
בכייה לדורות אם ליידי על המדף (כי טאבראז ומירוטיץ לא בדיוק..) ולא יגיע לפה. והסכומים לגמרי סבירים.
where is the love? כתב:אני באמת מנסה להבין למה אין אפילו הודעה רשמית אחת....אפילו על אנגולה...
האם יש פה טוויסט לא צפוי ?
האם מכבי מחכה לסגור עם שחקנים אחרים ולהוציא הודעה רשמית על כולם ?