מרסר כתב:ברדה מוואן מפרסם שמכבי בוחנת את ההארכת החוזה של פוית'רס.
https://www.one.co.il/Article/439774.html
נו מה יהיה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:ברדה מוואן מפרסם שמכבי בוחנת את ההארכת החוזה של פוית'רס.
omerk כתב:מרסר כתב:ברדה מוואן מפרסם שמכבי בוחנת את ההארכת החוזה של פוית'רס.
נו מה יהיה
Mitelka כתב:ליידי צפוי להשאר בבלגרד לפי אותו ברדה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Adam כתב:יש מצב שהדיבור הוא להציע לפוייתרס חוזה נמוך ולהשאיר אותו על חשבון מרטין למעשה.
כלומר פוייתרס וניבו נשארים, מרטין עוזב, ומביאים עוד 4 זר.
מישהו צריך להסביר לחבורת החלם בראשות אבי אבן, שאם לא סגורים על מרטין ופוית'רס, לא צריך להתלבט את מי מהם להשאיר, אלא לשחרר את שניהם.Adam כתב:יש מצב שהדיבור הוא להציע לפוייתרס חוזה נמוך ולהשאיר אותו על חשבון מרטין למעשה.
עידן כתב:Adam כתב:יש מצב שהדיבור הוא להציע לפוייתרס חוזה נמוך ולהשאיר אותו על חשבון מרטין למעשה.
שתי האופציות רעות, בין אם מדובר על להשאיר את פויתרס+ניבו ובין אם ניבו+מרטין. מתקשה להחליט איזו מהן רעה יותר.
לא חושב שיש פספוס עם פוית'רס. גם בקיץ שעבר הוא וניבו יצרו קו קדמי חלש.Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:יש מצב שהדיבור הוא להציע לפוייתרס חוזה נמוך ולהשאיר אותו על חשבון מרטין למעשה.
שתי האופציות רעות, בין אם מדובר על להשאיר את פויתרס+ניבו ובין אם ניבו+מרטין. מתקשה להחליט איזו מהן רעה יותר.
אני דווקא מעדיף פויתרס+ניבו & זר בכיר בעמדה 4.
כולם מרגישים שיש איזשהי תחושת פספוס עם פויתרס. זה לא מצדיק כמובן את הישארותו, אבל אם נגיד הוא יישאר כאן תמורת 600K במקום מרטין (שצפוי להרוויח את אותו הסכום), ובהנחה שיגיע באמת זר בכיר בעמדה 4 עם קליעה יציבה לשלוש, זה שיפור משנה שעברה לדעתי.
כמובן שאני מעדיף בסוף 2 זרים חדשים בעמדות 4/5, אבל כל הדיווחים מראים שמרטין נשאר ואני לא מסוגל לראות אותו ממשיך ללבוש צהוב.
Rampel כתב:לא חושב שיש פספוס עם פוית'רס. גם בקיץ שעבר הוא וניבו יצרו קו קדמי חלש.Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:יש מצב שהדיבור הוא להציע לפוייתרס חוזה נמוך ולהשאיר אותו על חשבון מרטין למעשה.
כולם מרגישים שיש איזשהי תחושת פספוס עם פויתרס. זה לא מצדיק כמובן את הישארותו, אבל אם נגיד הוא יישאר כאן תמורת 600K במקום מרטין (שצפוי להרוויח את אותו הסכום), ובהנחה שיגיע באמת זר בכיר בעמדה 4 עם קליעה יציבה לשלוש, זה שיפור משנה שעברה לדעתי.
כמובן שאני מעדיף בסוף 2 זרים חדשים בעמדות 4/5, אבל כל הדיווחים מראים שמרטין נשאר ואני לא מסוגל לראות אותו ממשיך ללבוש צהוב.
בעיני להשאיר אותו, לא משנה על איזה חוזה, זה שוב פספוס. כי זה שוב התאמה חלשה שיוצרת קו קדמי חלש.
אני אישית רואה את זה אחרת. בסופו של דבר, שלושת הגבוהים המשמעותיים ביותר של מכבי בעונה האחרונה, היו ניבו, סורקין וכהן. שלושתם עדיין כאן.
הרי במקרה הכי גרוע, השלישייה הזו נשארת השלישייה המובילה לקו הקדמי, כמו שנה שעברה. אז למה הלחץ? למה לא לחכות להזדמנות שבה פתאום ייפלטו לשוק שחקנים מתאימים ואפשר יהיה לקפוץ עליהם ואשכרה לחזק את הקו הקדמי בהתאם לצרכים?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:יש מצב שהדיבור הוא להציע לפוייתרס חוזה נמוך ולהשאיר אותו על חשבון מרטין למעשה.
מילוס כתב:חייבים להוריד פה פאניקה.. העונה בקושי נגמרה, מה הציפייה - שיסתערו על טבארז, מירוטיץ' וסלוקאס כדי לסגור סגל כבר אתמול?
טוב מאוד שאין שמות בתקשורת, ככה מכבי צריכה לעבוד. כולה 2-3 זרים להחתים, מצדי שזה יקרה גם באמצע אוגוסט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־14 אורחים