toja27 כתב:מרסר כתב:toja27 כתב:אחלה פטרושב, שמח שעומד לנחות בהיכל.
מה ?
רק התאמנתי על הרגע שאראל מודיע עליו, עושה קצת חזרות לפני, שיצא לי טוב בצהבת ברגע האמת
דמיון מודרך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:מרסר כתב:toja27 כתב:אחלה פטרושב, שמח שעומד לנחות בהיכל.
מה ?
רק התאמנתי על הרגע שאראל מודיע עליו, עושה קצת חזרות לפני, שיצא לי טוב בצהבת ברגע האמת
MTA2311 כתב:toja27 כתב:מרסר כתב:toja27 כתב:אחלה פטרושב, שמח שעומד לנחות בהיכל.
מה ?
דמיון מודרך
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:מרסר כתב:toja27 כתב:אחלה פטרושב, שמח שעומד לנחות בהיכל.
מה ?
דמיון מודרך
אני אומר שבמקום שנחכה להודעה על איזה שחקן חותם, נקבע את המציאות.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:מרסר כתב:
מה ?
דמיון מודרך
אז למה להסתפק בפטרושב אם כבר
אראל כתב לפני 3 ימים בערך. אבל אין סיכוי לדעתי, הוא משחק בכלל בליגת הקיץ וגם אם יחזור לאירופה, מן הסתם יעדיף להמשיך בכוכב.0ved1212 כתב:מאיפה הידיעה על פטרשוב
חחח מה קשורמרסר כתב:אראל: עקב מצבו הלא ברור של אנגולה: מכבי תל אביב מגששת מול קורי היגינס
לישראל היום נודע כי במידה והרכש הקולומביאני שוב לא יעבור את הבדיקות הרפואיות, אחד המועמדים הבולטים להגיע ליד אליהו הוא הגארד-פורוורד, שחקנה של ברצלונה הספרדית בעונה החולפת.
https://www.israelhayom.co.il/sport/article/14362646
Mitelka כתב:אז שחקן נכשל בבדיקות רפואיות, בואו נגשש אצל שחקן שהטיקט שלו זה פציעות.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
יש מקרה מפורסם בעבר.toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב: רק התאמנתי על הרגע שאראל מודיע עליו, עושה קצת חזרות לפני, שיצא לי טוב בצהבת ברגע האמת
דמיון מודרך
אז למה להסתפק בפטרושב אם כבר
חייב להיות בגדר טווח "המציאותי" שניתן לגשר ביעילות.
felix_r כתב:היגינס היה שחקן מדהים, אבל הפציעות גמרו אותו. אין טעם להביא. אנחנו לא בית לווינשטיין
where is the love? כתב:איך קורע ששחקן ששיחק עונה מלאה ויפה גם בתורכיה פתאום לא עובר בדיקה רפואית ? והאם זה קשור לקורונה ?
עידן כתב:where is the love? כתב:איך קורע ששחקן ששיחק עונה מלאה ויפה גם בתורכיה פתאום לא עובר בדיקה רפואית ? והאם זה קשור לקורונה ?
ייתכן. התגלתה אצלו דלקת בשריר הלב אחרי שחלה בקורונה. אולי עבר בדיקות רפואיות ואז לא גילו כלום, ועכשיו זה משהו שחזר. כאמור עם דברים רפואיים כאלו אסור לקחת סיכונים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־6 אורחים