המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:אני אגיד דל"פ: בסייז שלו ובהעדר קליעה נורמלית לנועם יעקב אין יותר מדי מה להציע ברמות הגבוהות. 1.85 צנום ירמס ברמות הגבוהות.
בן שרף, על ה1.97 שלו - בעיניי פוטנציאל הרבה יותר גדול.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אני בכלל לא מחזיק מנועם יעקב.Mitelka כתב:אני אגיד דל"פ: בסייז שלו ובהעדר קליעה נורמלית לנועם יעקב אין יותר מדי מה להציע ברמות הגבוהות. 1.85 צנום ירמס ברמות הגבוהות.
Mitelka כתב:אני אגיד דל"פ: בסייז שלו ובהעדר קליעה נורמלית לנועם יעקב אין יותר מדי מה להציע ברמות הגבוהות. 1.85 צנום ירמס ברמות הגבוהות.
Avi1508 כתב:הנבחרת הזאת היא רק נועם יעקב ודני וולף
felix_r כתב:מי סיפר לסקאוט אלעד חסין שהוא גם יכול לאמן? מי אחראי על המינוי שלו לנבחרת העתודה? פשוט בושה.
Avi1508 כתב:felix_r כתב:מי סיפר לסקאוט אלעד חסין שהוא גם יכול לאמן? מי אחראי על המינוי שלו לנבחרת העתודה? פשוט בושה.
לא סגור כמה זה אשמת המאמן שאין לו הם מי לשחק ומצד שני אם אלעד חסין לא מביא את דני וולף אין לנו נבחרת
felix_r כתב:Avi1508 כתב:felix_r כתב:מי סיפר לסקאוט אלעד חסין שהוא גם יכול לאמן? מי אחראי על המינוי שלו לנבחרת העתודה? פשוט בושה.
לא סגור כמה זה אשמת המאמן שאין לו הם מי לשחק ומצד שני אם אלעד חסין לא מביא את דני וולף אין לנו נבחרת
השחקנים שלו עושים את אותן הטעויות 10 פעמים במשחק, והוא לא מעיר להם. אז אשמת מי זה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־18 אורחים