ת'רד הכדורגל הגדול

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל הגדול

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2012, 22:26

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יוני 2012, 22:30

Holiday_Armadillo כתב:OH HAPPY DAYS :cry3 :dance4
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4246259,00.html

עם השינויים שעשו שם בשביל שריבר פלייט יעלו גם אני הייתי מעלה אותם ליגה, לא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2012, 22:34

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:OH HAPPY DAYS :cry3 :dance4
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4246259,00.html

עם השינויים שעשו שם בשביל שריבר פלייט יעלו גם אני הייתי מעלה אותם ליגה, לא?

שטויות
ריבר עלתה בזכות ומגיע לנו להיות בליגה הראשונה
דווקא בוקה ששנה אחת כמעט ירדה קיבלה שיטה מיוחדת מההתאחדות הארגנטינאית בשביל שיחשבו את היורדות לפי ממוצע הנקודות בשלוש השנים האחרונות
מספיק לראות איך השחקנים של ריבר בכו אחרי העלייה בשביל להבין כמה זה היה חשוב להם(אותם שחקנים שגם ירדו ליגה עם המועדון)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 11:30

שאלה של תמים...
רן בן שמעון עזב את קרית שמונה אחרי שהביא אותה לשיא הכי גדול. בדר"כ כשמאמן עוזב קבוצה במצב כזה, הוא עושה את זה בשביל
הצעה גדולה מאירופה, או לכל הפחות מאחת הקבוצות המשמעותיות בליגה.
אבל עכשיו ראיתי שהוא "אחד המועמדים" לאיזו קבוצה קפריסאית....

מעניין מה הלך שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 25 יוני 2012, 11:39

jol9 כתב:שאלה של תמים...
רן בן שמעון עזב את קרית שמונה אחרי שהביא אותה לשיא הכי גדול. בדר"כ כשמאמן עוזב קבוצה במצב כזה, הוא עושה את זה בשביל

מעניין מה הלך שם.

הוא קיווה שיקבל הצעה גדולה מאירופה או ממכבי ת"א, אבל המציאות התפתחה בצורה אחרת והוא נאלץ להתפשר עכשיו כדי לא לעמוד בתור בלשכת האבטלה.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 11:40

Dperk כתב:

מעניין מה הלך שם.

הוא קיווה שיקבל הצעה גדולה מאירופה או ממכבי ת"א, אבל המציאות התפתחה בצורה אחרת והוא נאלץ להתפשר עכשיו כדי לא לעמוד בתור בלשכת האבטלה.

פשוט מטומטם... אתה עוזב מקום טוב, בשביל שום דבר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 25 יוני 2012, 11:44

jol9 כתב:
Dperk כתב:

מעניין מה הלך שם.

פשוט מטומטם... אתה עוזב מקום טוב, בשביל שום דבר?

הייתה לו הצעה מק"ש להאריך את החוזה והוא ניסה להשהות את ההחלטה עד שיקבל הצעה מקבוצה גדולה, אבל בעלי ק"ש שירצקי קלט שהוא מושך אותו באף, חטף עצבים והודיע על אי חידוש החוזה בצורה תקשורתית מאוד עוד לפני סוף העונה...
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 11:57

ברצינות?! מעדיפים את חיימוב ולוי על אניימה?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23833.html

החוק של 5 זרים הוא חוק ארור
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 08 יולי 2012, 12:03

מטומטם לוותר על מניה בטוחה כמו אניימה. בשביל שחקן כמוהו מוצאים מקום בכוח אם צריך.

ד"א, אף אחד לא מדבר על תחילת שימוש מצלמות בכדורגל? מסתבר שגם ארגון מושחת ושמרני כמו פיפ"א לא יכול יותר להתעלם ממציאות.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 12:05

misha כתב:מטומטם לוותר על מניה בטוחה כמו אניימה. בשביל שחקן כמוהו מוצאים מקום בכוח אם צריך.

ד"א, אף אחד לא מדבר על תחילת שימוש מצלמות בכדורגל? מסתבר שגם ארגון מושחת ושמרני כמו פיפ"א לא יכול יותר להתעלם ממציאות.

אני עדיין לא הבנתי באיזה היקף זה יהיה והאם שופים יעצרו את המשחק על כל החלטה שערורייתית, רק על פנדלים? רק על אולי גולים? כרטיסים אדומים? נגיעה ביד?
ממתי זה גם? השנה? רק בתחרויות גדולות?
כל כך הרבה שאלות :nonono :nonono :nonono :nonono :nonono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 08 יולי 2012, 12:09

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:מטומטם לוותר על מניה בטוחה כמו אניימה. בשביל שחקן כמוהו מוצאים מקום בכוח אם צריך.

אני עדיין לא הבנתי באיזה היקף זה יהיה והאם שופים יעצרו את המשחק על כל החלטה שערורייתית, רק על פנדלים? רק על אולי גולים? כרטיסים אדומים? נגיעה ביד?
ממתי זה גם? השנה? רק בתחרויות גדולות?
כל כך הרבה שאלות :nonono :nonono :nonono :nonono :nonono

ההוק איי נכנס רק למקרה של כדור בקו השער. לדעתי בינתיים רק בטורנירים בינלאומיים, פלאטיני הודיע שבליגת האלופות בשנתיים הקרובות זה לא ייכנס. אני בטוח שזה בגלל שיש לו דברים יותר טובים להוציא עליהם כסף.
Dperk

הודעהעל ידי Dperk » 08 יולי 2012, 12:11

Holiday_Armadillo כתב:ברצינות?! מעדיפים את חיימוב ולוי על אניימה?

ברק לוי יכול להתפתח להיות השוער הכי טוב שהיה אי פעם בארץ, הוא רק צריך להפסיק להיגרר אחרי טיפוסים כמו יצחקי ועטר. לפחות יצחקי כבר הלך ואני מקווה שהמקועקע יצטרף אליו בקרוב.
Dperk

הודעהעל ידי misha » 08 יולי 2012, 12:12

בדומה לשימוש בשני שופטי הרחבה, ייכנס החידוש למגרשי הכדורגל בהדרגה. ההיכרות הראשונה עם הטכנולוגייה, שאמורה לקבוע באופן ודאי האם הכדור עבר במלוא היקפו את קו השער, תהיה באליפות העולם לקבוצות בטוקיו, בחודש דצמבר 2012.

בכינוס בציריך של ארגון IFAB, שאמון על אישור שינויים בחוקי המשחק, התקבלה ההחלטה ההיסטורית, כאשר הכוונה היא שהמערכות תיכנסנה לפעולה כבר העונה. לאחר שייערכו במערכות השינויים האחרונים הן תופעלנה במשחקי הפרמייר-ליג ולאחר מכן באליפות העולם לקבוצות בעונה הבאה. הטורניר הגדול הראשון בו ייעשה בהן שימוש יהיה מונדיאל 2014.

בפיפ"א הבהירו כי השופט יהיה רשאי להיעזר במערכות אך ורק כדי בסוגיות של כדור שעבר או לא את הקו. במידה שכדור אכן חדר לשער במלוא היקפו, תשלח המערכת התראה שתוצג על שעונו השופט בתוך שנייה.

יש לציין כי מבין כל המערכות הטכנולוגיות שנבחנו, רק ה"הוק-איי" ומערכת נוספת - "גול-רף" - נמצאו מהימנות מספיק על מנת להיכנס לשימוש ע"י פיפ"א. בעוד ה"הוק-איי" מבוססת על מצלמות המוצבות במקומות שונים ומצלמות במהירות גבוהה, משתמשת מערכת "גול רף" בשבב המותקן בכדור ובגלים אלקטרומגנטיים חלשים סביב הכדור.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 08 יולי 2012, 12:13

Dperk כתב:

ברק לוי יכול להתפתח להיות השוער הכי טוב שהיה אי פעם בארץ, הוא רק צריך להפסיק להיגרר אחרי טיפוסים כמו יצחקי ועטר. לפחות יצחקי כבר הלך ואני מקווה שהמקועקע יצטרף אליו בקרוב.

טוב שלא הגזמת...
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 12:14

Dperk כתב:

ברק לוי ילד מוכשר בטירוף אבל קשה לי לשכוח לו את כל מה שהוא עשה בעקבות ההיגררות אחרי יצחקי ועטר
לא ככה מתנהגים במועדון כמו מכבי תל אביב..מה שהחבורה הזאת עשתה שם הייתה בריונות וערסיות מהשורה הראשונה

misha כתב:
בדומה לשימוש בשני שופטי הרחבה, ייכנס החידוש למגרשי הכדורגל בהדרגה. ההיכרות הראשונה עם הטכנולוגייה, שאמורה לקבוע באופן ודאי האם הכדור עבר במלוא היקפו את קו השער, תהיה באליפות העולם לקבוצות בטוקיו, בחודש דצמבר 2012.
בכינוס בציריך של ארגון IFAB, שאמון על אישור שינויים בחוקי המשחק, התקבלה ההחלטה ההיסטורית, כאשר הכוונה היא שהמערכות תיכנסנה לפעולה כבר העונה. לאחר שייערכו במערכות השינויים האחרונים הן תופעלנה במשחקי הפרמייר-ליג ולאחר מכן באליפות העולם לקבוצות בעונה הבאה. הטורניר הגדול הראשון בו ייעשה בהן שימוש יהיה מונדיאל 2014.

בפיפ"א הבהירו כי השופט יהיה רשאי להיעזר במערכות אך ורק כדי בסוגיות של כדור שעבר או לא את הקו. במידה שכדור אכן חדר לשער במלוא היקפו, תשלח המערכת התראה שתוצג על שעונו השופט בתוך שנייה.

יש לציין כי מבין כל המערכות הטכנולוגיות שנבחנו, רק ה"הוק-איי" ומערכת נוספת - "גול-רף" - נמצאו מהימנות מספיק על מנת להיכנס לשימוש ע"י פיפ"א. בעוד ה"הוק-איי" מבוססת על מצלמות המוצבות במקומות שונים ומצלמות במהירות גבוהה, משתמשת מערכת "גול רף" בשבב המותקן בכדור ובגלים אלקטרומגנטיים חלשים סביב הכדור.

ההוק-איי זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בטניס..שחקנים יכולים לערער על ההחלטה ולא סתם ''להתלונן'' כמו שהיה לפני הטכנולוגיה הזאת
טוב שמביאים את זה לכדורגל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 08 יולי 2012, 12:27

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:

ברק לוי ילד מוכשר בטירוף אבל קשה לי לשכוח לו את כל מה שהוא עשה בעקבות ההיגררות אחרי יצחקי ועטר
לא ככה מתנהגים במועדון כמו מכבי תל אביב..מה שהחבורה הזאת עשתה שם הייתה בריונות וערסיות מהשורה הראשונה

misha כתב:

ההוק-איי זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בטניס..שחקנים יכולים לערער על ההחלטה ולא סתם ''להתלונן'' כמו שהיה לפני הטכנולוגיה הזאת
טוב שמביאים את זה לכדורגל

זה נכון שהם עשו דברים רעים, אבל הוא בסך הכל ילד והוא נגרר אחרי שני טיפוסים שאמורים להיות מנהיגים במועדון. במיוחד לאור הכישרון הגדול שלו אפשר לדעתי לסלוח ולשכוח לו. בגיל כזה עושים שטויות.
למישה - יכול להיות שהגזמתי באמת, אבל הוא כישרון ענק, לפחות הכי גדול שצמח כאן מאז אוואט. הוא יכול להיות הרבה יותר טוב מהרוש.

טוב שמביאים משהו לכדורגל, אבל זה באמת רק הקצה של הקצה של הקרחון. כמו שפרויד תיאר את הנפש האנושית כקרחון שרק קצהו נמצא מעל המים, כלומר האדם מודע רק לחלק קטן ממנה, כך גם מבחינת קדמה הכדורגל נמצא רובו מתחת למים, באזור חשוך ופרמיטיבי והכנסת ההוק איי רק מעלה את קצהו. הוויכוחים בנושא קו השער הם בטלים מבחינת מספרם מול הוויכוחים והטעויות בנושאי הפנדלים, הנבדלים וההתחזויות. לדעתי צריך גם לעשות שינויים מהותיים באופי המשחק, וכתבתי את זה בת'רד היורו.
Dperk

הודעהעל ידי misha » 08 יולי 2012, 12:35

Dperk כתב:למישה - יכול להיות שהגזמתי באמת, אבל הוא כישרון ענק, לפחות הכי גדול שצמח כאן מאז אוואט. הוא יכול להיות הרבה יותר טוב מהרוש.

אפשר להגיד שיש לו כישרון להיות השוער הכי טוב בדור הנוכחי של השוערים אבל אני לא אוהב הגזמות של 'אי פעם'. הרי סביר להניח שלא ראית הרבה שוערים ישראליים ששיחקו לפני שנות ה-90.
סתם פרט שהרבה אנשים לא יודעים- יעקב חודורוב היה נחשב בין השוערים הטובים באירופה בשנות ה-50 והיו לו לא מעט הצעות לעבור לשחק בליגות הגדולות באותה תקופה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Dperk » 08 יולי 2012, 12:42

misha כתב:
Dperk כתב:למישה - יכול להיות שהגזמתי באמת, אבל הוא כישרון ענק, לפחות הכי גדול שצמח כאן מאז אוואט. הוא יכול להיות הרבה יותר טוב מהרוש.

אפשר להגיד שיש לו כישרון להיות השוער הכי טוב בדור הנוכחי של השוערים אבל אני לא אוהב הגזמות של 'אי פעם'. הרי סביר להניח שלא ראית הרבה שוערים ישראליים ששיחקו לפני שנות ה-90.
סתם דוגמא, יעקב חודורוב היה נחשב בין השוערים הטובים באירופה בשנות ה-50 והיו לו לא מעט הצעות לעבור לשחק בליגות הגדולות באותה תקופה.

זו גם דעה של שורה אובארוב ולא רק שלי. צודק, הגזמתי עם הסופרלטיבים אני מקווה שהוא לא קורא כאן, אבל הוא באמת מאוד מוכשר ואני יכול להבין את מכבי שויתרה על אניימה גם בגלל חוקי הזרים וגם כדי לפתח אותו.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 16:59

ME LIKEY(את מדי הבית הרבה יותר ממדי החוץ ועטר מפריע לי)

תמונה

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יולי 2012, 17:05

המדי בית יפים, החוץ מכוערים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.